Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.224
Cevap
343
Favori
533.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360 S10 batarya arızası uyarısı ile kapanıyor. Sorun ne olabilir.
    "Robot kullandığınız için teşekkürler ve rahatsızlık için üzgünüm.
    Batarya başarısız oldu, lütfen robot kullanmayı bırakın ve yüklemeyi bırakın.
    Lütfen elektrik temsilinden yükleme dokusunu kesin ve robotu yükleme dokusuna koyma.
    S10 robot vakuumu yüklemeyi bırak ve yerel ajanımıza garanti hizmeti için zamanında iletişime geç."

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ylmz_avsr48 Y kullanıcısına yanıt

Resetleyin ve tekrar deneyin.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Resetleyince hata düzeldi. Ancak bu sefer ne yaptıysam ağa bağlayamadım, bootlabs da dahil bütün yolları denedim, olmuyor😂

Edit:Sonra kendi kendine bağlantı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ylmz_avsr48 -- 1 Eylül 2024; 15:48:26 >
  • Merhabalar. 360 s 10 cihazımda robot temizliğe başladığında evin içerisinde yaklaşık 7-8 metre kadar ilerliyor ancak daha sonra sürekli kendi etrafında dönüyor. Bunu nasıl çözebilirim. Başına gelen var mı?

• 360 S9 Robotta abnormal network hatası alıyorum bugün sürekli. Server kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor, başka yaşayan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, 360 s7 den yaklaşık 13 ay önce 360 s10 robot süpürgeye geçtim. Son 3 aydır, yan fırça sıkıştı uyarısı geliyor. Robot duruyor, kaldırıp yere tekrardan bıraktığım da sorun kalkıyor. Önceden arada bir yapardı, son zamanlarda ise çok sık tekrarlamaya başladı.

• Barışça B kullanıcısına yanıt

Yan fırça dibinde çok fazla pislik birikir S10 modelinde, düzenli temizliyorsunuz, değil mi?

• Evet hafta da bir robotun genel temizliğini yapıyoruz. Hiç kıl vb yok.

Hocam her hafta temizliyorum.

Biz 2 calismaunda bir robotu temizliyoruz

Eğer kir bürükümü yüzünden yapmıor ise motor ve dişli sisteminde bir sorun var demektir.

Maalesef Ali Bey, kir yüzünden yapmıyor. Size robotu getirsem, müsait misiniz. Birde ortalama ne kadar tutar. Teşekkürler

Tabii ki inceler ve çözüm bulmaya çalışırız. Ancak bu üç gün IFA'dayım, sonrasında da İstanbul'da ürün lansmanımız var. Yani önümüzdeki hafta ben bizzat serviste olmayacağım.

Dilerseniz bırakın robotu, arkadaşlar ön incelemesini yapsınlar. Fırça ünitesi arızaları 2bin liralara dayandı parça fiyatları yüzünden.

• S5 süpürgeyi bi süredir hiç fişe takmıyodum bi köşede duruyodu. Şimdi şarj etmek istiyorum bi kaç gündür hiç şarj olmuyor. Pil mi bitmiştir ki bilgisi olan varmıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pilin birisi kısa devre olmuş arkadaşlar. Bataryanız bi anda bendeki gibi tamamen bitmiş gibi oluyosa eğer pillerin hepsinde sorun olmuyor. Bataryayı parçalamadan resimdeki gibi soket ucuna toplu ipne batırıp ölçebilirsiniz. Ben tek bataryayı değiştirdim şuan şarjda denemeye devam. 950küsür dü satılan batarya. 125tl ye hallettim. Bundan sonra ki evre komple bataryalarla bms devresini değişmek olacak :) bitaz hırpalanıyor malum pil sökerken devre 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OzGuR_1903 -- 7 Eylül 2024; 12:14:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Selamlar, 360 s9 kullanıyoruz. Batarya sorunu var. İnternette 2000 Tl civarı satıldığını gördüm. Alıp kullanabilir miyiz sorunsuz? BMS devresi vs birşeyler okudum forumda ama tam anlayamadım. Bir de tekerleklerinde sorun yaşıyorum. Türkiye de bulamadım. Aliexpress te gördüm. Pil ve tekerlek maliyeti 3500'ü buluyor. 3 senelik makine için değer mi bu masraf bilemedim.

• nikflatron N kullanıcısına yanıt
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübütrendyol.com
    ELECTROLL 360 S9 Uyumlu Batarya (ORJİNAL KAPASİTE) 5200mah Pil Akıllı Robot Süpürge Batarya Değişimi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/electroll/360-s9-uyumlu-batarya-orjinal-kapasite-5200mah-pil-akilli-robot-supurge-batarya-degisimi-p-742094579?boutiqueId=61&merchantId=781543

Ben bu ürünü aldım. Kendi sitesinde daha ucuz fakat 3 taksit olunca trendyol peşin fiyatına böldüğü için daha hesaplı ve iade güvencesi var. Peşin olursa tabiki kendi sitesinde 200 tl daha uygun. Bu gün geldi ve ilk şarza aldım. Sitesinde batarya ilk kullanım için bilgiler var, ilk 3 şarz da tamamen deşarz edin diyor. Performansı nasıl olacak tabi ki bilmiyorum ancak forumda bu bataryayı alıp 6 aydır kullanan arkadaş mevcut. Ürünün yenisi 12 K civarında olduğu için batarya değişim mantıklı görünüyor. Tekerlek için maalesef yorum yapamıyorum.

Edit: 2 günlük kullanım sonucuna göre bir problem yok. Robot sıfırmış gibi eski pil performansına döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkeagle1 -- 8 Eylül 2024; 18:37:39 >

• arkadaşlar selam bende s10+ var, 2 günde bir çalışıyor ayarlı temizlik. Ama her çalıştığında turbo modda başlıyor standart çalışsın istiyorum bunun ayarı var mı bulamadım

• Selamlar

Uzun araştırmalar sonrası aldığım ve Haziran 2021’den bugüne severek kullandığım 360 S10 süpürgemi power düğmesine basarak kapattım, tekrar açmak istediğimde maalesef açılmadı. Power düğmesine basıyorum/basılı tutuyorum ama elektrik gelmiyor. 4-5 saat şarjda bıraktım ama yine açamadım. Acaba sorun neyden kaynaklanabilir? Batarya değiştirsem düzelir mi?

Önerilerinizi istirham ederim :)

Saygilar

• 
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.