Robotu şarj cihazı üzerindeyken açın, şarj ışıkları yanıp sönüyor mu? |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (654. sayfa)
-
-
Sorunu nasıl giderdiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba dostlar bir sorum olacak S10 kullanıcılarına,
Cihaz sürekli şarj istasyonunda duruyor. Tam şarj olduğunda kendisi otomatik şarj olmayı kesiyor mu, uyku moduna aliyor mu?
Bugün haberlerde tamircide şarjda duran bir robot süpürgenin alev aldığını ve patladığını izledik.
Biz de cihazı şarj istasyonunda bırakıp bir kaç günlüğüne tatile çıkmıştık. Şimdi haberi görünce evham yaptık. Bilgisi olan cevap verebilirse çok memnun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 5 Ağustos 2024; 21:30:9 >
Bütün robotlar günlük kullanımda şarjda beklemek üzere tasarlanmaktadırlar. Şarj istasyonunda durması herhangi bir ek tehlike yaratamaz. Her robot şarjı tamamlanınca ana şarjı keser ve tepeleme şarjına geçer - yani bataryayı optimize eder.
Söz konusu patlama muhtemelen serviste yapılan hatalı bir işlem sonucunda şarj devresinin hasar almasından veya ehil olmayan ellerde imal edilen 'ev yapımı' bataryalardan kaynaklanmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 5 Ağustos 2024; 21:25:6 > -
Merhaba benim s10 sarj standinin uzerindeyken sarj almiyor benzer sorunu yasayan oldu mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bataryasını çıkartıp yeniden takın, kısa süreli de olda şarj oluyor ise sorun bataryadadır.
-
S9 ürünüm faturasını bulamıyorum. O yuzden bugün alptech robot tamiricsine gondericem . Toz hazinesini görmüyor robot takip çıkardım. Hicbirsey olmuyor. 3 senedir çok guzel kullandım. Umarım halleder göndereceğim teknik servis . Yoksa başka model alicam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaslar. Bazi sitelerde satilan globalbatarya dukkanindan 360 bataryasi alan var mi , aldiysaniz verimi nasil
-
Garanti 2 sene değil mi . Faturayı ne yapacaksiniz
S9 süpürge şarj dolu ama %70 lerde kapaniyor sorun ne olabilir
Hala sağlam mi
3 sene oldu maalesef.
Merhaba arkadaşlar annemin 360 s10 surekli en yuksek modda kullanılması neticesinde fan motoru calismaz olmuş. Nasıl bir yol izlemeliyim? tavsiyelere acigim. şimdiden teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakelt -- 12 Ağustos 2024; 19:14:8 >
Dilerseniz servis hizmeti verebiliriz.
-
Garantisinin bitmesine 2 hafta kalmis. Önce bir shermandan şansımı deneyeyim. Hiç umudum yok ama olmazsa yine sizdeyiz @hepsirobot.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakelt -- 13 Ağustos 2024; 20:55:21 >
muhtemelen bataryadir. 2-3 sene sonra bitiyor. Ben muadil bir pil aldım. kullanmaya devam ediyorum.
Garantisi var ise mutlaka öncelikle orayı deneyin.
-
Nerden kaca aldınız. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X