< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (655. sayfa)
-
-
Fırça kapağı hasarlı değil ise değişmesi saçma ama onun dışında rakam makul günümüzde.
Bu arada fanın kirlenmesi S10 modelinin yetersiz hazne contası tasarımından kaynaklanmaktadır, yan sanayi filtre fırça vs ile bu tip bir hata oluşmaz.
Ofisimizde ülkedeki ilk S10 var, neredeyse dört senedir çalışıyor tamamen orijinal sarf malzemeleri ile ve fan her sene sökülüp temizlenmek zorunda kalıyor.
Saygılarımla
-
Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. Sizin görüşlerinize hep değer verdim. Buradan bilgi ve tecrübeniz ile insanlara yardım etmeniz takdire şayan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim ama sadece bildiklerimizi biriktirdiklerimizi aktarıyorum. Bende kalmasının bir anlamı yok :)
-
S9 modelini almıştım. Aldığıma bin pişman olduğum ürün ve marka. Aralık ayından beri teknik servise dördüncü gidişi. Dün kargodan aldım ve telefondan bağlantı kuramıyorum bir türlü. Beşinciye gidecek neredeyse ama artık bıktım. Gidince 1 ay gelmiyor. THH'ye başvuracağım artık.
Telefon bağlantısı yaparken "bağlantı başarısız" deyip bir türlü bağlanamıyorum. 2 telefondan denedim, modem resetledim hiçbir şekilde bağlanamadım. Başka yolu var mı? Olmazsa THH'ye iletişime geçeceğim.
-
Muhtemelen batarya voltajı düşük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düğmesine basarak çalışıyor. Ama harita olmadığı için ortalık da salak salak dolanıyor. Diğer odalara girmeden tamamlandı deyip şarj olmaya gidiyor. Telefondan kontrol edeceğim oda olmuyor. Resmen elimde çöp oldu robot.
-
Elinizdeki cihaz en az üç senelik, bataryasındaki hücre yapısı illaki dengesiz konuma gelmiştir.
-
2023 Mayıs ayında aldım. Aralık ayından bugüne kadar dört kez teknik servise gitti. Gittiğinin birinde bataryası da değişti. Yani bataryası 1 senelik bile değil daha.
-
Botslab uygulaması ile de denediniz mi? Sadece 360 ile deniyorsanız bir de Botslab ile deneyin. Bendeki S8 sadece Botslab uygulamasına bağlanıyor 360 ile çalışmıyor.
-
360 uygulaması ile sorun yaşamamıştım. İlk defa yaşıyorum bu durumu. Eve gidince deneyim bu uygulama ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaya bak. Botslab uygulamasında S7-8-10 robotları var S9 yok. Saçmalığa bak.
-
Wifi ağınızın 2.4GHz olduğundan da emin misiniz? Çoğu robot süpürge 5GHz ile bağlanamıyor.
-
Evet hocam. 2.4 seçtim, modemi resetledim. Araştırdığım kadarıyla da zaten internet ile alakalı ama daha öncesinde kullanmıştım, şimdi olmuyor.
-
Aklıma gelen tek başka seçenek başka bir telefon ile Wifi ağına bağlı olmadan, sadece sim kartın hattının interneti açık olacak şeklde 2.4GHz hotspot açıp ona uygulamanın olduğu telefondan bağlayıp denemek. Eğer bu şekilde çalışıyorsa servis sağlayıcınız ile 360'ın sunucuları arasında bağlantı problemi olabilir. Servis sağlayıcınızla konuşmanız gerekebilir.
-
Bu da olmadı. Her seferinde bağlantı başarısız diyor.
-
360 S9 modelin bende de paspası çalışmıyor daha doğrusu su vermiyor içi doluyken su bitti diyor iyice temizledim su giden yerleri ama yine çözüm yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
360 S9 dan bende şikayetçiyim. pişman oldum, evim küçük %55 sarjı kalırken bitiriyordu. 2. yılda batarya öldü. üzerinde devre var bataryanın bir miktar kaybında fişini çekiyor sana yenisini aldırıyor. ben niye boşu boşuna bu kadar büyük bataryalı cihaz alayım. o batarya %20 kapasitesi kalana kadar rahatlıkla yıllarca götürürdü. yazık oldu!!
anakartı sağlam olupta cihazı çöp olan var mı? anakartını satın alayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 26 Ağustos 2024; 17:3:6 > -
s10 süpürge garip davranmaya başladı.
Temizliği bittikten sonra genelde bir yerde durup pil korumaya geçiyor. Ama baktığımda sıkışmış bir yer ya da takıldığı bir nokta göremiyorum.
Şarj aletine ulaştığında ise şarja geöemiyor, şarj aletinin 20-30 cm yakınında dönüp duuryor sonra güç korumaya geçiyor.
Hard reset yaptım, yeniden haritalama yaptım faydası olmadı. Bir çözümü var mıdır?
-
360 s10 , 3 yıl olmak üzere. sorunsuz devam , memnun kaldım.
halıda kullanmıyorum, halı kilim falan kaldırıyorum.
bu cihazların hiç biri halıya kilime göre değil bu bir gerçek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X