Ayarlı temizlik yaptığın bölümde kurduğun ayarın içine girip orda çekim gücü var onu standart getirirsen düzelir |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (657. sayfa)
-
-
Batarya olma ihtimali yüksek. Gidip çevrede varsa bir pil üretene veya elektronik tamir yapan birisine bataryayı ölçtürüp sağlam olup olmadığını tespit edebilirsin. Ben yukarda yazdım dört bataryanın birisi bozuktu sadece bende. Bende de şarj istasyonundan ayrılıp ayrılmaz kapanıyodu şarj oluyomuş gibi görünüyor ama olmuyodu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Planlı temizlik kısmında başlangıç zamanı, tekrarla(gün seçimi) ve alan seçimi var bende çekim gücü gözükmüyor.
-
360 robot uygulamasını üzerinden devam ediyorum ben orda 5 seçenek çıkıyor. temizleme modu, tekrar, temizleme pozisyonuz, temizleme seviyesi, temizlik sayısı
Program ve robot güncel mi acaba yada yakında zamanda yeni güncelleme aldı da mı öyle oldu ?
-
hocam ben mi home uygulamasını kullanıyorum s10+ için başka uygulamada hiç yüklemedim
-
Hocam burası 360 robot konusu sizinkisi sanırım xiaomi robotu onla bu robot arasında fark vardır. Benim dediklerim sadece 360 s10 s9 s7 robotlarda gözükür.
-
Merhabalar S9 paspasa su vermiyor önerisi olan var mı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
360 s10 süpürgemizin yaz tatili dönüşü ilk kullanımımızda süpürme işlemi sonrası döner yan fırçalarının uç kısımlarından koptuğunu fark ettim. kullanımdan dolayı plastiklerinin aşındığını bu yüzden de koptuğunu düşündüm. elimde daha önce aldığım yedek parça mevcutmuş. yenilerini taktım, ancak temizlik sonrası farkettim ki yine üç fırçada uçlarından kopmuş. evde bir değşiklik yok. laminant, kapı eşiği vs. aynı düzende. buralara sıkışıyor sanırım ancak hiçbir uyarı da vermiyor çalışırken. iki temizlikte de çalıştırıp evden çıktığımız için gözlemleme şansımız olmadı. eve geldiğimizde kırık parçaları gördük sadece. şimdi yeni parça siparişi vermem gerek. ancak nedenini de görmek için temizlik sırasında takip edeceğim. başına gelen ya da fikri olan varsa bilgi alabilirim.
-
Bataryayı çıkartıp biraz bekledikten sonra geri takın, sonra da şarjın üzerindeyken açmaya çalışın.
-
arkadaşlar merhaba s9 kullanıcısıyım gayet memnunum. sensör temizliği yapmam lazım nasıl yapabilirim nelere dikkat etmem gerekir ?
-
Herkese merhaba
360 S9 için batarya, orijinal fırça ve filtre ihtiyacı olanlar aşağıdaki konuma göz atabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159558182
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CimbomOldBoys -- 13 Eylül 2024; 11:43:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ali bey merhaba
S 10 süpürgem biraz önce konuşmaya başladı kendi kendine. Baktım üzerindeki iki buton da yanıp sönüyor ve eklediğim uyarıyı verdi. Sorun bataryanın bitmesi mi başka birsey midir hocam?
Ali Bey;
Sizden aldığım batarya da aynı hatayı veriyor. İki kırmızı ışık yanıp sönüyor. Whatsapp hattınıza yazdım. Şarjda bekletip tekrar denemem istendi. Robot devamlı bu metindeki konuşmayı yüksek sesle durmadan yapıyor. Sanırım sizin gönderdiğiniz batarya da sıkıntılı hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar, yaklaşık iki yıldır kullandığımız S10 robot süpürgemiz son zamanlarda şarj istasyonunu bulamıyor, rasgele bir yerlerde durup kalıyor, daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba,
360 S9 bataryası satışına da başladık, websitemizden inceleyebilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır s10 modelini kullanıyorum son 1 yıldır saçma hareketler yapan bir cihazım vardı.
Şarj istasyonunu bulamama, durup dururken konum ayarı yapması, yavaş hareket etmesi falan gibi sıkıntıları vardı.
Benim evim 150 metrekare wifi çekmiyor diye yeni bir modem aldım evin her yerinde çekecek şekilde bi cihaz aldım.
İnternet düzelince robotun saçma durumları düzeldi.
Sıkıntı wifi'ymış eğer internet sıkıntınız varsa bi göz önünde bulundurun.
-
merhabalar,
sarj istasyonundan biraz geri alın 50 cm kadar sonra şarj düğmesine basın eğer bulamıyorsa on yaslasma sensörleri arızalanmasıstir. buluyorsa sorun başkadır. sesi açıksa yada ekranınızda uyarı veriyorsa bakmak lazım batarya arızası da olabilir.
Merhaba,
Servisle görüşmemiz üzerine robotu resetleyip yeniden haritalandırma yaptık, haritalandırma sonrası 4 - 5 kez denedik ve problem kalmadı.
-
S10 cihaz aldım ama cihazı hiçbir şekilde uygulamaya tanımlayamıyorum.Kutunun içinden çıkan kitapçıkta botslab diye bi uygulama indirtiyor.O uygulama üzerinden cihazın kutu üstündeki barkodunu taratıyorum olmuyor.Manuel girişini sağlıyorum WiFi da 2,4 e ayarlıyorum %85 e kadar geliyor kurulum sonrasında WiFi hatası veriyor.Sonra biraz bakındım herkes 360Robot uugulamasııı kullanıyor bu cihaz için.O uygulamayı indirip deneyeyim dedim yine olmadı.Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ve hangi uygulamayı kullanmam gerekli tam anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kolay gelsin, benim cihaz s7 ama aynı uygulamayı kullanıyoruz, sizin gibi ben de aynı sorunu yaşadım, sürekli sona doğru hata veriyordu. Benim telefonun modeli biraz eski, hanımın telefonu ile denedim tek seferde kurulumu yaptı. Evde iyi bir telefon varsa onunla deneyin derim.
-
Teşekkür ederim tavsiyesiniz için.Benim telefon iphone 15 eşiminki 12.Eşiminkinden olursa gerçekten hayal kırıllığı yaşarım😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X