Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.224
Cevap
343
Favori
533.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 360 S10 bir tekerlekde sorun var. Daha önce açtım inceledim motorda problem olduğunu anladım . Ama tekrar topladığımda çalıştı şimdi tekrar sorun çıkardı . Bu tekerlek motorunu değişmem lazım . Çin sitelerinde var fakat Türkiye’ye göndermiyorlar. Acaba standart olabilir mi. Başka modellerin parçası varsa alayım , içinden motor kısmını söküp kullanayım diyorum .
  • bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Ali express den aldım taktım tekeri ve motoru takım olarak satılıyor. Mekanik olarak uyum sağladı fakat cihaz biraz sapıttı. Çarpmaya başladı. Çözüm olarak şunu buldum : eski tekerlerin üzerindeki kartları yeni aldıklarıma taktım ve düzgün çalıştı.
  • Yarın başlayacak olan CES 2025’te Roborock firmasının yeni Saros serisini de görmeyi umut ediyorum.

instagram
    CNET on Instagram: "Meet the Saros Z70. 🤖 Roborock’s new AI-powered vac-mop features a first-ever mechanical grabbing arm to tidy up the room while it cleans. #robotvacuum #robovacuum #tech #sarosz70 #smarthome #robotvacuum"
    https://www.instagram.com/reel/DEc5e3kvJT9/?igsh=MXdoOHNjcmh3MW1jMA==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 6 Ocak 2025; 3:26:30 >

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.