< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (662. sayfa)

-
-
Ali express den aldım taktım tekeri ve motoru takım olarak satılıyor. Mekanik olarak uyum sağladı fakat cihaz biraz sapıttı. Çarpmaya başladı. Çözüm olarak şunu buldum : eski tekerlerin üzerindeki kartları yeni aldıklarıma taktım ve düzgün çalıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın başlayacak olan CES 2025’te Roborock firmasının yeni Saros serisini de görmeyi umut ediyorum.
instagram
CNET on Instagram: "Meet the Saros Z70. 🤖 Roborock’s new AI-powered vac-mop features a first-ever mechanical grabbing arm to tidy up the room while it cleans. #robotvacuum #robovacuum #tech #sarosz70 #smarthome #robotvacuum"https://www.instagram.com/reel/DEc5e3kvJT9/?igsh=MXdoOHNjcmh3MW1jMA==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 6 Ocak 2025; 3:26:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
kendim biraz modifiye ettim bendeki baya ince ama bu kalın görünüyor. birebir uyan bulabileceğinizi düşünmüyorum açıkcası
-
Doğrudur pes ettim yenisini alıcam degisen parça neden üretmez firma inanılmaz
Yazık gerçekten
Tesekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
360, s9 kullanıyorum sürekli harita verisi geçersiz uyarısı veriyor. yeniden harita yüklüyorum, uzaktan kumanda ile geziyorum yok kaç gündür bu sorun var
Selamlar. 360 s7 batarya degistirme zamani geldi artik. Antalya da pil dunyasi gibi yerler var. Ya da internette global batarya diye bir magaza var. Alip da kullanan ya da tavsiye verebilecek biri var mi? 800 tl gibi bir fiyata denk geliyor. Tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 11 Ocak 2025; 14:8:48 >
Yüksek kapasiteli olması dolayısı ile biraz pahalı kalacaktır. Ama anılan rakam da çok düşük kaliteli hücreler için.
https://hepsirobot.com/urun/360-s5-s7-yuksek-kapasite-pil-batarya/
-
360 s7 model var wifi bağlanmıyor şarj boş uyarısı veriyor istanbul anadolu yakası iyi bir usta servis varmı bildiğiniz?
Batarya voltajı düşük gelince bağlanmaz, yeni bir batarya alıp kendiniz takabilirsiniz.
-
hocam sizden ricam olacaktı cihazı telefona kurarken böyle bir sorun var %99 da kalıyor buda bataryadanmıdır ona göre alacamda yeni batarya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bataryayı söküp tekrar takın öncelikle. Bu sorun doğrudan batarya ile ilgili olmayabilir, boşuna masraf yapmayın hemen. Bataryayı çıkartmak ile robotun hard reset edilmesi bu sorunu çözebilir.
-
hard reset nasıl yapılıyor acaba
Bataryayı çıkarttığınızda hard reset olur efendim, onu anlatmak istemiştim önceki mesajımda.
-
çok teşekkür ederim
Merhaba.3 senelik 360 S9 robot süpürge öncelikle temizliği yarıda kesip istasyona dönmemeye kapanmaya başladı şimdi de kendi etrafında dönüyor.teker ve batarya sıkıntısı olduğunu tahmin ediyorum.tekeri nereden bulabilirim ? Yurtiçi sitelerde ya da doğrudan bulabileceğim bir yer olursa sevinirim.tekeri bulabilirsem batarya değişimi yapacağım ya da sizce hiç uğraşmaya değmez mi yeni mi bakayım ?
Hocam aynı sorunu yaşıyordum geçen yıl Şubat ayında yeni batarya alarak sorunumu çözdüm
Batarya değişimi ile kendi etrafında dönme sorunu çözülür mü? Ben tekerlek arızası da olduğunu düşündüm ama? Birkaç hafta önce şarj yetmemeye başladı batarya değiştireyim derken bu defada dönüp duruyor.
Benim makinede de oluyordu, batarya değişimden sonra olmadı, aynısı olabilir de olmayabilir de bilemedim hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X