Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.309
Cevap
337
Favori
542.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de öyle düşündüm. Muhtemelen halıya çıkınca sürtünme arttığı için dönmekte zorlanıyor. Tüm parçalar orjinal ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Fırçayı çıkartıp fırçasız çalıştırınca ses yapmıyor. Sert zeminde fırçalı veya fırçasız ses yapmıyor. Sadece halıda bu durum söz konusu. Hatta yetkili servis fırçayı değiştirin dedi yenisini aldım ama sıkıntı geçmedi. O yüzden dediğim gibi motor diye düşündüm ama @Hepsirobot gibi üstadlar ne der bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • afflatus A kullanıcısına yanıt

Motor değil ama muhtemelen dişli kutusu. Servis ihtiyacı olabilir.

• afflatus A kullanıcısına yanıt
    Servisin düşük bi maliyetle yapacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • parodis P kullanıcısına yanıt

Benzer sorunu bende yaşıyorum. Çözüm önerisi olan var mı?

• smela kullanıcısına yanıt

Bu bir arıza değil, Botslab sunucularının aşırı yüklenmesi sonucu yavaşlamasından kaynaklanıyor.

• Arkadasslar s7 süpurgem var bu yan flitre temizleniyormu ben bulamadım nasıl sökülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s10 sorunsuz kullanıyordum. birden bire cihaz çevrim dışı demeye başladı.

şarja gönderiyorum şarj oluyor ama %0.

üzerindeki düğmeye basıp temizliği başlat diyorum. burayı temizleyeceğim diyip bulunduğu odayı temizliyor. ama evi temizlemiyor..

hep %0 şarj ve çevrimdışı görünüyor

ne oldu böyle çalışan robotuma acaba

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Ben de ev dısından calıstırdıgımda cıhaz bıraz calısıp cevrımdısına gecıyodu ve elle sarj ytuvasına ıttırmek zorunda kalıyordum. servıse gonderdım. mekanık parca ve pıl degısımı ıcın 4800 lıra ıstedıler. 2 seneden bıraz fazla bır suredır cok aktıf kullanıyordum. henuz elıme ulasmadı cıhaz. denıcem gelınce.

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.