Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.248
Cevap
343
Favori
534.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 360 S9 robot süpürgenin şarj istasyonu güç almıyor, sanırım bir kesinti sırasında cihazda sıkıntı oluştu. Durum böyle olunca da süpürge istasyona erişemiyor.

İstasyonun yedek parça olarak satışı yok, tamiratı için nereye danışmam gerektiğini bilemiyorum. Bilgi verebilecek ya da yardımcı olabilecek varsa yazabilirse sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• Guybrush Threepwood kullanıcısına yanıt

Sanırım yazıştık, değil mi? Yardımcı olabiliriz.

• Merhabalar 3 yıldır sorunsuz kullandığım 360 s7 süpürgem son zamanlarda hata vermeye başladı. Süpürmeye başladığında haritaya bir zaman sonra kaymaya başlıyor duvarları karıştırıyor yönünü bulamıyor önceden böyle bir sorun yoktu 3 senedir aynı halı aynı eşyalar lidar sensör dönüyor resetledim düzelmedi başına gelen çözümü olan arkadaş var mı acaba
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Hepsirobot

merhaba, 360 s9 um şasiden dolayı bataryayı sarj etmiyor ama dolu bataryayı kullanıyor. sarj ünitesi hatalı diyor. bataryayı takarken ters görüp sokete taktım, ters girmez diyerekcedende çokda dikkat etmedim açıkcası ama bir kısmı girince şasi oldu.

anakart fiyatları ne durumda acaba. şuan anakart sökülmüş halde elimde.

• Arkadaşlar Merhaba,

S7 robot var bende. Temizliğe başladıktan yaklaşık 10 saniye sonra çekmeyi bırakıp sadece dolaşmaya devam ediyor. Bunun sebebi ne olabilir?

• alt4141 A kullanıcısına yanıt

Fan arızasıdır muhtemelen.

• MetalWave kullanıcısına yanıt

Anakart bulmanız çok zor, 360 dışarıya pek parça vermiyor. Eski serilerden S5, S6, S7, S8 ve S10 için bulunabiliyor ama S9 lanet bir ürün, hiç bir parçası yok.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam selam

Benim 360 s10 yan fırçası tamamen kopmuş. Sanırım benim kediler biraz kemirmiş olabilir:)

Amazonda şu şekilde yedek parça seti gördüm. Muadil ürün sanırım işimi görür mü? Özellikle yan fırça ve hepa için soruyorum. Performans farkı olur mu? Ana fırçam %65 daha ömrü gözüküyor. Onu orjinalini kullanmaya devam edicem.

Birde orjinal hepa filtre ve yan fırça alınabilecek yer varmı fiyatarı nasıldır? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

• ürünümü garanti kapsamında shermana gönderdim sağ olsunlar cok hızlı dönüş yapıp sarj aletimi değiştirdiler

• Arkadaşlar selam, toz kutusundaki şeffaf dandik bir kapak benzeri bir plastik var. Benim cihazda kaybolmuş bunu bir yerden tedarik edebilir miyim. Tozların geri gitmesini sağlayan bir parça çok iyi işlevi var mı bilmiyorum ama durduğu yerde tozlar geri dökülmemesi için iyi bir şey.,

Ek olarak fırça kapağının önündeki contam yırtıldı bunu da sanırım ayrı satmıyorlar. Aliexpress veya farklı bir şekilde bulan var mı acaba? Bir arkadaş eski silecekten yaptığını söylemişti eski sayfalarda.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt

fırça kapağı ben de bakıyordum Sherman'da varmış .

toz kutusundaki plastik kapak tozların geri çıkmasını engelleyen valf görevi yapıyor,

kolay çıkıyor kaybolmaya müsait. bence onun ölçülerinde mesela telefon ekran koruyucudan kesip iyice provasını yaptıktan

sonra iş görebilir.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübüwww.sherman.com.tr
    360 S10 Robot Süpürge Ana Fırça Kapağı - sherman.com.tr
    https://www.sherman.com.tr/s10-ana-firca-kapagi
  • Merhabalar

S9 süpürgenin arka taraftaki hava ventillerinden sadece birisinden hava geliyor, bu normal mi? İkisinden de gelmesi mi lazım?

• nejyypp N kullanıcısına yanıt
    S10 cihazım da bu sorundan çok çektim, türlü türlü çözümler aradım ama nasılsa garanti bitti diyerek cihazı kendim açıp toplayınca sorun gitmişti 😄

Servise yolladım birkaç kez ama herşey normal dediler, hatta Ali Bey e sormuştum burada ve teker arizasindan şüphelenmişti.

Neyse nasıl halloldu sorusunun net bir cevabı yok ama cihazı açtığımda tekerleklerin birinin altında çıkmış olan ufak bir parça gördüm. Sonra fark ettim ki o parça cihazı ters çevirip elinizle bastırınca tık tık sesi veren yükseklik sensörü sanırım. O parçayı sökerken ben mi çıkardım yoksa sorunun sebebi miydi işte ondan emin değilim. Onu takamayinca diğer tarafı da kendim çıkarıp şartları eşitledim sonra 😄 evimin tek katlı olması ve masa gibi yüksek yerlere koymamam bunda en büyük etmen idi. Nihayetinde başka hiçbir sorun göremedim kendimce, bataryanın soketini de bir süre ayırdım ki kendini bi sıfırlansın diye. Ve topladığımda bir daha hiç yapmadı aynı sorunu.

Yani diyeceğim o ki yaptım ama nasıl yaptım sormayın 😅

El yatkınlığınız varsa siz de bunları deneyebilirsiniz, belki düzelir. Ama ilk tavsiyem cihazı sökmeye gerek kalmayan sensör testi olsun. Robotu ters çevirip 2 tekeri de elinizle içe bastırarak kontrol edin, birinden tık sesi gelmiyorsa büyük ihtimal sorun oradadır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• terminator kullanıcısına yanıt

Tek ventilden hava çıkışı vardır.

• Merhabalar 360 S9 cihazım süpürme işlemi yaparken birden kapanıp kalıyor sonrasında el ile sarja götürüyorum enerjiyi alıyor ve yeniden açılıyor sarjı da var görünüyor sorun ne olabilir?

• arkadaşlar selam 2020 aralık ayındaaldığım ve 13. ayında bataryasını ücretle değiştirebildiğim s7 cihazım şu anda yine çalışmıyor. temizlik komutu aldığında dock'tan ayrıldığı an kalıyor. dock'a elle yaslanınca tekrar başlatıldı uyarısı veriyor.

batarya yine mi öldü anlamadım. son dönemde değiştiren var mı?

batarya değişim maliyeti nedir?

değer mi ikinci kez değiştirmeye?

• shooter13 S kullanıcısına yanıt
  • 360 S10 batarya stoklarımızdadır.

https://hepsirobot.com/urun/360-s10-pil-batarya/

• Slmlar arkadaslar. S9 robotumu çalıstirmak istiyorum. Fakat toz haznesi eksik diyor. Fakat icinde 3 senedir kullanıyorum. Ilk defa boyle saçmaladi. 🫠 Varmi onerisi olan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar 360 s9 robotun 2 ay önce pilini değiştirmiştim. Bugünlerde de söyle bir uyarı veriyor. Neden olmuş olabilir? Ayni sorunla karşılaşan oldu mu hic, çözümü nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 13 Temmuz 2024; 13:58:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.