***acil*** s9 mu, s8 mi? fiyatları aynı. mop2c yaklaşık %40 daha yüksek. s9'un ileride batarya sorunu çıkardığını okudum sanki ama emin değilim. bu sorun var mı, kronik mi? Şöyle bir karşılaştırma var ama sizin yorumlarınız daha önemli. |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (651. sayfa)
-
-
S9 artık çok eski, Mop2C daha makul bir seçim.
Yukarıdaki karşılaştırmaya da 'control and usability' açısından kesinlikle katılmıyorum.
-
-
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık s5 robot süpürgem bir anda şarzı 100 de 100 iken evi temizle dedigimde fırca 2 tur attıktan sonra yerinden bire ayrılmadan şarjzı 1 e düşüyor ve kapanıyor. Fan arızalı uyarısı veriyor. Ali expres ten fan aldım taktım yine aynı sorun devam ediyor. Sizce sorun bataryamı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bende de aynı problem var ama dediğiniz gibi yaptım bişey değişmedi. Acaba yedek tekerlek yada motoru bulunabilir mi. Bilginiz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%90 ihtimal batarya,benimde S5 zamanında çıkıp tam temizleyecekken oldugu yerde kalıyordu,değiştik düzeldiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya sorunu bu, fan değil. Yeni batarya işinizi çözer.
-
-
Merhaba,
Muhtemelen ya lidar ya da tekerlek encoderi sorunu bu. İncelemeden bir şey söylemek yanlış olur, servisin çözebilmesi lazımdı aslında.
Dilerseniz yardımcı olmaya çalışırız.
-
İlginize teşekkür ederim 🙏🏻 iletişim bilgilerinizi paylaşabilirseniz görüşelim isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
05519899836 numaralı kurumsal hattımıza Whatsapp mesajı atabilir veya arayabilirsiniz. Biraz yoğunluk var ama mutlaka cevaplarız.
-
Teşekkürler, arayacağım
Robot süpürge ile ilgili ne tavsiye edersiniz her açıdan
360 S10 Vacuum Mop Pro Cleaner 10 bin
Ecovacks N8 7 bin TL
Bissel Ev675 5500 TL olup
Hangisi tavsiye edersiniz
Ev 100 metrekare
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba herkese. 360 s10 robotun tekerlerini ali expres den aldım. Değştirdim fakat rotasyon da bi problem var gibi ani sağa dönüşler ve çarpmalar yapmaya başladı. Bununla ilgili düzeltmek için bir fikri olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26greenwolf -- 3 Mayıs 2024; 18:6:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ani dönüşler tekerlek arızası anlamına gelir. AliExpress üzerindeki çoğu ürünler çıkma veya sorunlu, gelen tekerlek ünitelerinde de sorun olabilir.
-
@Hepsirobot hocam selam şu an f/p Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2c bunu mu öneriyorsun? Ya da çok sorun çıkartmayacak veya servis ağı iyi olan ne önerirsin? Mop, haritalama, toz algılama, sanal engelleme vs 15bin'e kadar ne olabilir? Atıyorum halı algılaması yok ama öneririm dediğin bir model de olabilir. (halı algılama farzı misal ilk aklıma geleni yazdım) Teşekkürler.
-
Merhabalar, S10 robot süpürgemi yaklaşık 1 aydır kullanıyordum, bu sürede prize takılı, wifi kapalı hâldeydi. Yeniden kullanmak için uygulamadan oda seçimi yapmak istediğimde " başarısız " yazıyor
Ayrıca şarj ünitesine döndüğünde ve kapağı açıldığında robot sesli bildirim yapmıyor.
Daha önce bu durumlarla karşılaşan oldu mu acaba? Çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler..
Merhaba herkese iyi günler 1 yıldır kullandığın s360 s10 model robot süpürgem gecen cumartesi kullandığımsa bir sorun yoktu. kullandım temizledim tekrar ünitesine sarja gecti. bugun calıştırayım dediğimde kapalı olduğunu farkettim cihazı actım bir yeri süpürdü donuste standına giremedi bende elimle standına koydum ve sarj olmadığını farkettim. cihaz stand dışındayken standın yeşil ısığı yanıyor standa koyduğumda ısık sonuyor ve sarj etmesi gerekirken etmiyor. süpürgemin sarşı %70 civarındaydı bende endişelenerek kapattım. sarj ettiği noktaları sildim standı sildim kendini şarj et dedim tekar standın ustune geçti dçndü dolaştı ama sarja gecemedi. cihazı tamamen kapattım artık servise mesaj yazdım. cevap bekliyorum boyle sorun yasayan varmı ?
-
cihazı bastan kurup dil paketini yükledinizmi benimkide bazen konusmuyor bazan konusyordu dil pakedini takrar yükledim düzelmişti.
-
Biraz önce kontrol etmek için uygulamaya girip tekrar denediğimde düzelmişti, oda seçimi yapabiliyorum ve robot sesli bildirim yapmaya başladı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X