|
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nagehan hanım aktardığınız bilgiler için tşk ler. Ben C50 yi aldığımda hiç güncelleme yapmamıştım daha düzgün çalışıyordu 6 metrelik salonun tam köşesinden başlattığımda salonun ortasına kadar nizami şekilde çok kısa sürede geldi sonra koltuk ayaklarından birinden dönerken halıya da çıktığında sürekli aynı hizada git gel yapmaya başladı. Koltuk ayağı veya halı ile alakalı bir durum değil çünkü salonun yarısına kadar geldi demiştim o alanda da halı ve koltuk ayakları zaten vardı. Güncellemeden önce ufak müdahale ile bir şekilde bütün evi temizlemeyi başardık ancak 3 güncellemeden sonra artık salonun yarısında değil 4 de birinde kafası karışmaya başlıyor sürekli aynı hizada git gel yapıyor veya rota şaşırıp zaman kaybediyor temizliği bitiremiyor.
360 firmasına bu yazılımsal sorunlardan bahsettiğimizde bize cihaz lidarlı değil haritalı robot performansı beklemeyin diyor ancak bu robot bu haliyle rastgele çalışan robotlardan bile daha kötü değil mi? Ayrıca bu cihazın reklam ve tanıtımlarında ne diyor rastgele temizliğe elveda deyin diyor bu cihazın bulunduğu odayı ve salonu en azından zig zag yöntemi ile nizami bitirmesi gerekirken daha temizliği bitiremiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 5 Aralık 2020; 15:49:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rica ederim ben de sizin değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Evet benzer bir açıklamayı bana da yaptılar ama şu anki gitgel için yeni güncellemeyi bekleyin dediler.haritalı olmadığı için %100 bir performans zaten beklemediğimi ilettim bende ama bu cihaz akıllı değil robot Süpürgeler aklını lidardan alırmış lidar da bunlarda olmadığı için %50,%80 gibi performans alınırmış,%50 ye fit olmadığımı ilettim kendilerine güncellemeden sonra düzelir dediler.şimdi başka sorunlar da var bakalım ne olacak yoksa temizlik performansı güç anlamında çok iyi -
Bu arada sizin fikrinizi de merak ediyorum konuyla ilgili zamanınız varsa yorum yaparsanız sevinirim -
Bu arada ben reklamları @mali bey den dinledim şimdi bizi de o çıkarsın bu durumdan -
E-ticaret platformlarındaki yorumların satıcı ya da platform yetkilileri tarafından kendi çıkarları doğrultusunda filtreledigine çok kez şahit oldum. Hatta foruma dh ye bakmadan önce Xiaoimi robot alacaktım ki forum beni kurtardı diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cvp beklediğimiz diğer mesajdı bunu geçtik☺☺☺ -
quote:
Orijinalden alıntı: nagehan54
Bu arada sizin fikrinizi de merak ediyorum konuyla ilgili zamanınız varsa yorum yaparsanız sevinirimAli Hocam ile biz özelden yazıştık durumu aktardım ben ancak kendisi c50 için hiç iyi konuşmadı. Hatta direk çöp cihaz olduğunu iletti. Ben detaya girmim doğru olmaz kendisi neden cihazın çöp olduğu hakkında bilgileri size de aktarır zaten.
Nagehan hanım işin ilginç tarafı 1 yıldır piyasada olan bir cihaz için hala yazılım stabilitesi yakalanamamış olması komik değil mi? Gerçi ali hocama göre sorun sade yazılımsal değil jiroskop sensörünün kalitesi ile alakalı. Yalnız şurada da kafam karışıyor benim hadi Türkiye'de ki yorumlar fake hepsiburada yorumları falan. Ben bu c50 nin amazon com, it, in, ca tüm yurtdışı sitelerinin kullanıcı yorumlarını sabaha kadar okudum orada da herkes memnun robotun zig zag şeklinde nizami çalıştığını yazmışlar ben anlayamadım durumu acaba bize kötü yazılım mı yolluyorlar benim cihaz güncellemeden önce daha iyi çalışıyordu.
Robot temizliğin bittiğini anlayamıyor ben Kenar temizliği denedim evi komple 3 kez gezdi ben durdurmasam şarjı bitene kadar gezecekti eee o zaman temizliğin bittiğini bile anlayamayacak evde yokken programlı temizliğin ne anlamı kaldı, bazı kişiler kullanıcı kılavuzunda şarjı %20 kaldığında otomatik dock a gider yazmasına rağmen şarjı bitiyor dock a gitmiyor demiş bu da büyük bir sorun mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 5 Aralık 2020; 16:28:19 >
-
Üzüldüm şimdi açıkcası Ali bey in düşüncesinin bu olduğunu bilmiyordum bu kadar olumsuz bir fikir beyan etmemişti ilk alacağımız zaman görüştüğümüzde -
Valla ben de sizler kadar şaşkınım açıkçası
Ama bende cihazı elime almadığımı tamamen fiyatına ve hintli arkadaş gibi yabancı videolardaki memnuniyeti üzerine kendi anneme alırmıyım diyordum ve sizlerle paylaştım.
Sherman teknoloji den görüştüğünüz Caner bey iade ya da değişim teklifini kullanın dilerseniz.
Ali abinin yorumlarını bilmiyordum açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende denemelik tadında C50 aldım robot süpürge neymiş diye bir bakalım istedim kullanımı basit çok karmaşık olmasın tek düğme bas çalışsın odaya kilitle git gibi. Evde olamadığım için eşimde çok kurcalayamaz basit bir cihazla başlayalım istedim bakarız işimize yararsa daha üst modele geçeriz bunu da anneme veririm diye düşündüm. Cihaza gelirsek küçük ev işi bir cihaz 1+1 yada 1+0 evi olan birisi için bence ideal diğer türlü dediğim gibi bir odaya koyup kapıyı üstüne kapatmanız lazım lidar yok , harita falan yok rastgele bir modda kafasına göre takılıyor düzenli bir hat üzerinde git gel yapmıyor (eskiden basit pilli oyuncaklar vardı bir yere çarpıp ratsgele geri dönen biraz onlara benziyor) halı varsa aynı şekilde inip çıkarken biraz yolundan sapıyor. Şu an ki eşya düzenimizde bize aslında en uygunu bu koltukların yüksekliğinden dolayı diğer modeller hiç altına giremezdi bu rahatça girip çıkıyor kompak ve ince yapısı en büyük artısı.
ihtiyaçların belirlenmesi öncelikle robot seçiminde en büyük problemin çözülmesini sağlıyor. Halıyla falan işiniz yoksa boş alanlarınız fazlaysa telefon ve teknolojiyle aranız biraz iyiyse haritalı ve mop'lu bir cihaz işinizi görür. Halı fazlaysa bence mop çok önemli değil biz sadece süpürsün yeter diye düşündük 1 haftalık kullanımda eşim mop ihtiyacının fazla olmayacağını düşündü robotu düzenli kullanınca 2 haftada bir yaparız diye düşündük sınırlı özellikleriyle bile ihtiyacımızı gören bir ürün şimdilik ilerleyen zamanda mutlaka üst modele geçeceğiz gidişat bunu gösteriyor.
-
Şaka yapıyorum tabiki ama önemli olan iade ya da değişim değil ki zaten ilk gelişteki durum bunun kapısını direk açmıştı ben şimdi tamam buldum deyince kaybetmiş gibi oldum bu yorumla -
Programda böyle bir kısım yok Benim içinde ülke seçimi yok yani siz en iyisi google translate ile support@360smartai.com buraya bir mail atın saat kısmında destek olacaklar yönlendireceklerdir.
-
Açıklama getireyim:
360 firmasının C50 ürünü oldukça eski bir navigasyon teknolojisi ile çalışan, düşük kaliteli fason bir ürün.
Yazılmamızda üçüncü seviye jiroskop cümlesini kullandım, o da yanlış aktarılmış ‘kalite’ kastedilerek: şu an 4 seviye jiroskop var özelliklerine ve yeteneklerine göre, C50 yatay çözümlemesi olmayan bir ürün, yani üçüncü seviye. Madem sözlerim aktarılıyor, bari doğru aktarılsın.
Negahan hanımın içi rahat olsun, Tesvor’dan çok daha iyidir bu hali ile ve kendisine de o yüzden tavsiye ettim.
Haritalama istemeyen veya gücü yetmeyenler için makul bir cihazdır ancak hem alanı küçük olan, hem yükseklik istemeyen hem de yüksek maliyete katlanamayanlar için piyasadaki tek üründür.
Bu cihazın kalite seviyesinde güvenilecek birim ithalatçı firmadır, onunla da ilgili bir sorununuz yok görünüyor.
Konu bundan ibaret, farklı yerlere çekilmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 5 Aralık 2020; 17:6:49 >
-
Çok teşekkür ederim biraz iyi geldi bu yorum ama tabiki kısıtlı şartlar ile seçim yapmak zorunda kaldığımız ürünün hiç memnun etmemesini de istemeyiz,sizce bu sorunlarımız gerçekten güncelleme ile çözülebilir mi en azından buna göre yol alalım -
Tabii ki düzelebilir çünkü mekanik altyapı ile ilgili bir şeyi yok. -
Hocam sorun şu ki bu robot rastgele çalışan robotlardan daha kötü çalışıyor gibi ben daha önce hiç robot kullanmadım ama rastgele robot kullanan kişiler diyor ki cihaz karışık rastgele geziyor bazen aynı yeri 3 defa geziyor ama kapı da kapalı olunca her yeri geziyor sonuçta ama bizim bu cihaz kafası karışıp takılı kalıyor. Bu sorun jiroskop sensörünün üçüncü seviye olmasıyla alakalı mıdır değil midir peki? Çünkü cihaz temizliği bile bitiremez bu şekilde, kaldı ki bu cihaz 2020 ürünü ve rastgele robotlardan daha akıllı diye sürüldü piyasaya.
Bu kadar akılsız çalışan bir robot için bu fiyat seviyesinde tek üründür dediniz ama mesela Anker 11S ürünü örnek vereyim belki temizlik gücü C50 kadar iyi değil belki donanımı daha düşük ama hem fiyatı daha düşüğe satıldı çoğu zaman 1300 e satıldı hem de daha akıllı çalışıyor. Bizim canımızı sıkan durum bu. Firma mı yalan sölüyor madem daha akılsız cihaz neden rastgele robotlardan daha iyi diye reklam yapılıyor
-
Bunu duyduğuma çok sevindim Teşekkürler -
Bakın, özel mesajınızda bunu iLife A9S ve 1C ile karşılaştırdık, şimdi Anker diyorsunuz. Bunların hepsi ayrı liglerde olan cihazlar, yani elma ile armudu aynı kefeye koymayalım.
Her halükarda Anker’dan daha iyidir ancak gelişmeye açık bir platformdur. -
Robot süpürge olayını deneyimlemek adına fiyatı da uygun olduğu için C50 modelini bende aldım kullanımı basit kafa yormayan düğmesine bas çalışsın mantığında akıllı olmayan bir ürün ve ufat tefek olduğu için aldım. özellikle gerçek anlamda ufacık ürün gerçekten temizliyor mu diye göreyim istedim aklımda üst modeller var ama bu giriş seviyesi bir model çok fazla bir beklentim olmadan aldım. Ama şu bir gerçek temizlik yapıyormuş gerçekten
Ufacık cihazın haznesinden çıkan tozu kiri görünce eşim gerçekten şaşırdı şimdi üst modellere bakmaya başlayabilirim bunu da anneme göndermeyi düşünüyorum. Bu model bence tam anne robotu bas düğmesine kafasına göre takılsın odaya kapat unut gibi bir şey komple evi temizlemez oda oda siz götürüp bırakacaksınız orada kafasına göre takılacak.
Diğer abilerine göre en büyük artısı küçük ve ince yapısı. Koltuk ve baza altlarına çok rahat girip çıkıyor daha çok alana giriyor diğer modeller için ev eşyalarında küçük çaplı yükseltmeler yapmak lazım.
Benim görüşlerim şimdilik bu kadar herkese gönlünce sağlıklı günler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X