Arkadaşlar selam, Çok uzun süre araştırdıktan sonra fiyat performans ürünü olan 360 S7 pro nihayet stoklara girdi ve HB üzerinde 2.500 TL satışa çıktı. Hemen kaptım bir tane. Benim gibi bekleyenler varsa fırsatı kaçırmasın. En son dip fiyat olarak 2.700 TL satılmıştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 11 Şubat 2021; 17:20:39 > |
360 S7 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge Dip Fiyat
-
-
2700 e almıştım, güzel ürün tavsiye ederim. -
Fiyat güzel makine de guzel gibi ama gel gelelim filtresi kendi sitesinde bile yok Türkiye de nerden bulacaz? -
Ne kadar kullandınız da filtresi çöp oldu?
-
Turkcell de en dip 3299 du sanırım,iyi ki almamışım,bende kaptım bitane -
Kullanmadim. Bi mali Almadan bakarim parçası var mi piyasa diye. -
Xiaomi vacuum mop prodan daha mı iyi bu model.
-
Ben xiaomi Mop pro yu kullandım, amazon dan almıştım,navigasyon problemi dolayısı ile iade etmiştim.bu ürünü almadan önce baya araştırdım hedefım aslında roborock s5 max tı fakat o da 4000 civarı idi.360 ile xiaomi Mop pro birbirine yakın urunler,360 ta 20 sensor var fark olarak birde haritalandırma daha fazla.fakat su pürkürtme ayarı yok standart yani, xiaomi ye göre.fiyat bence denemeye değer. -
Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için. Bende eve aliim istiyorum ama çok bir bilgim yok. Şu an bu cihaz, xiaomi ve viomi v2 pro birbirine yakın fiyatlarda hangisi tercih edilebilir sizce.
-
3 üde aynı sınıfta cihazlar,ben biraz önce 360 siparışını verdim.diğerlerine göre belirgin farkı sensör sayısı,Siz yınede almadan önce nette karşılaştırmalı sitelerde 3 ürünüde karşılaştırın içinize sinsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ermac20Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için. Bende eve aliim istiyorum ama çok bir bilgim yok. Şu an bu cihaz, xiaomi ve viomi v2 pro birbirine yakın fiyatlarda hangisi tercih edilebilir sizce.
Boyutları da düşünün. Xiaomi 10cm altındaki her yere giriyor bu ürün 13cm altına giriyor. Xiaomi'nin servisi ve parçası var bunun?
-
Teşekkürler cevaplar için -
Xiami c1 alıcaktım bunu gördüm, bu daha iyi gibi geldi, evim dubleks çoklu haritalama varmış, ne dersiniz arkadaşlar alsam mı ya heyecanlandım. :) süresi varda fiyt artmasın bide -
Bu s7 pro değil sadece s7 sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerk88Bu s7 pro değil sadece s7 sanırım.
S7 proda aynı fiyat ama pek bi farkı yok sanırım. İzlediğim videoya göre sadece renk farkı ve bi iki aparat farkı varmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: ermac20S7 proda aynı fiyat ama pek bi farkı yok sanırım. İzlediğim videoya göre sadece renk farkı ve bi iki aparat farkı varmış
Alıntıları GösterSiyah olanı bende gördüm de renginden dolayı beyaz olanı aldık bakalım...
-
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum memnunum alan arkadaşlara hayırlı olsun forumda anakonusu var ilgili arkadaşlar her türlü yardimci olacaktır sizleri de bekleriz.3 boyutlu harita, Türkçe seslendirme vs estetik detaylar eklendikçe keyifli hale geldi ev temizliği -
2700 e almıştım. Aldığım bir malın fiyatı düşünme o firmadan soğuyorum. -
Aldım arkadaşlar 1 adet beyaz, siyah daha çok sevdimde siyah toz kir tutar ondan beyaz aldım. Hayırlı olsun bana ve alanlara inşallah sıkıntısız kullanırım
Kullanmadim. Bi mali Almadan bakarim parçası var mi piyasa diye.
|
Alacaktım zam gelince vazgeçtim 2500'den 1 TL fazlasını vermem
|
Daha pahalı ürün olmasına rağmen S9 neden zamlanmadı? Çünkü bu kadar rağbet görmedi. Önce 2700’e çıkardılar şimdi de 2600’e indirdiler. Alınmazsa aynı fiyata hatta aşağısına iner.
|
Ben xiaomi Mop pro yu kullandım, amazon dan almıştım,navigasyon problemi dolayısı ile iade etmiştim.bu ürünü almadan önce baya araştırdım hedefım aslında roborock s5 max tı fakat o da 4000 civarı idi.360 ile xiaomi Mop pro birbirine yakın urunler,360 ta 20 sensor var fark olarak birde haritalandırma daha fazla.fakat su pürkürtme ayarı yok standart yani, xiaomi ye göre.fiyat bence denemeye değer.
|
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- 5 mbps internet hızı nasıl
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
- algida ile kazan kod
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X