Şimdi Ara

3600 dpili mausum var ve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • counter strike oyuncusuyum , yüksek dpi ne işe yarar sizce 3600 dpide mi oynamalıyım

• dpi hassasligi arttırır tabiki en yüksekte oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla mouse hızı ama yanlış biliyor olabilirim
  • Dpi yükseldikçe hassasiyet artar genelde strateji oyunlarında faydasını çok görürsün fpslerde belli bir dpi'dan sonra kontrol edemezsin zaten çok hassaslaşır.3000-3600 normaldir benim mouse 5700 dpi'a kadar çıkıyor masaüstünde 3600 kullanıyorum oyun oynamadığımdan (sadece konsolda) oyunluk bir durumum da yok işime yaradığı söylenemez yani.
  • Dpi en üst, sens. en alt.
  • O işi fazla abarttılar. Bana pazarlama taktiği gibi geliyor. Oyunda karıncaya falan nişan almıyorsan o kadar yükseğine gerek yok
  • Bendede 4000 dpi var ttesports'un crysis 2,cs de bay işe yarıyor ama alışmak biraz zor başta
  • sadece bf oynarken tank heli kullanırken işe yarıyor başka bi işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: robien81

counter strike oyuncusuyum , yüksek dpi ne işe yarar sizce 3600 dpide mi oynamalıyım

800 dpi lik a4 tech mouse'm var 5 liraya aldım. Gel istersen kapışalım.
  • kendine göre ayarlaman en iyisi ama ben 400 dpi kullanıyorum pikselleri daha iyi taramak için dpi düşük olması lazım tabi çözünürlüğüne göredee farkediyo. 15 inç laptop 640*480 çözünürlükte cs oynuyorum 400 dpi 3 sens. 17 inç masaüstü ve 22 inç masaüstü bilgisayardayken değerlerim değişiyor çözünürlük olsun dpi olsun artıyor haliyle. kendine göre en rahatını ayarlaman lazım bize sormuyacan böyle şeyleri.
  • Ben de 3600 takiliyorum fpslerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya öylede 800dpie çok rahatım ama 3600 hiç denemedm , herkes onu kullan diyo cs oyuncularıda yükse dpilerde oynuyor , alışmak zor gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.