Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kısa dönem ilk tertip 2-5 Mayıs oluyor değil mi? 1 aylık eğitime tabi yedek subaylar 27-29 Nisan sanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugün geldim siz daha yeni gideceksiniz vah torunlar. hatta siz mezar taşımsınız. yandınız la hiç gitmeyin kafanızı duvarlara vuracaksınız
  • AdBlue4you kullanıcısına yanıt
    pahalı ya ama alacağım sorun olma ihtimalini göze almak istemiyorum
  • Ben vallahi kastamonudaki abimiz var emekli astsubay jandarma o kendisi askeri malzeme satis pazari var bir paket yapip yollucak her sey var icinde orjinal casio saat bile hediye ynnda isterseniz safak sayar saati verio. Sadece 130 tl. Kargo 10 tl 140 tl ye kafanizdan cikarin bu isi.

• Arkadaşlar yedek subay hayır dedim ama sizce ne olur?

Bölüm : Makine Mühendisliği
    Boy : 187
  • 362.dönemim bende bu sayfalardan geçtiğim için sizi takip ediyorum..pavlus denen adamın hiç bir sözüyle hareket etmeyin..milletin kısa uzun nereye çıkacağını falan söylemeler , askercell yasak demeler , değişik bir insan..
    Bu adam askerde ağır rdm'dir..
    Sormak istedikleriniz varsa şuan askerlik yapan biri olarak özelden yazın cevaplamaya çalışırım..
    Hakkınızda hayırlısı olsun..

• uzun zaman sonra yazıyorum foruma.ben uzun dönem istiyorum bakalım.herkes mutlu olacağı yere gider inş.

bölüm inşaat müh
    ort 2.47
    y.subay evet
    komando evet
    boy 1.78
  • pavlus P kullanıcısına yanıt
    ortalaman kaç hocam?bu arada bölüm nedir?
  • üjjüzbejjüz kullanıcısına yanıt
    Tezli yuksek lisans mezunuyum lisans ort 3.82

• interlude kullanıcısına yanıt
    Kendi onunden otlan kim oldugumla alakali hic bir fikrim yok o agir rdm deki doktora seni ben gonderirim aklin durur vermis oldugum bilgiye inanmak istemeyen varsa kendisi arastirsin kimsenin bilgisine ben salca olmuosam onlarda benimkine olmasinlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

ben bugün geldim siz daha yeni gideceksiniz vah torunlar. hatta siz mezar taşımsınız. yandınız la hiç gitmeyin kafanızı duvarlara vuracaksınız

Neden öyle diyorsun kardeş bu dediğin Yedek subay içinmi ?
  • Vay arkadaş ya. Askere giderken arkada ailemden başka kimseyi bırakmayacağım diye aylarca duygusal yaklaşmadım hiçbir kıza, gel gelelim hiç olmadık yerde hiç olmadık şekilde tanıştığım kıza kaptırdım o da kaptırdı kendini. Askerlik mevzusunu da bilmiyor daha, son 2-2.5 hafta kala böyle bir durum, düşmanımın başına vermesin
  • Beyler son karar nedir? Elimizde kamerasız telefon içinde askercell mi gidiyoruz? Sonra demesinler ver telefonu geç şuraya?

• portalturks P kullanıcısına yanıt
    Kardesim goturme diyorum benim sahsi kanaatim ve bes arkadastan aldigim bilgi, izin vermiyorlar ancak usta birliginde nabiza gore gotururup sokabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

Kardesim goturme diyorum benim sahsi kanaatim ve bes arkadastan aldigim bilgi, izin vermiyorlar ancak usta birliginde nabiza gore gotururup sokabilirsin.

tam tersi acemide komutanlarla selfie çekerdik, ustada akılsız telefonda sivil hattan 10 gün kitlerlerdi. götürün götürün
  • ardaq kullanıcısına yanıt
    Goturun tutanakla da selfie cekersiniz acemilikte ha ben yeminli degilim bir sey olmaz diosaniz kilina denk gelirsiniz o acemilik bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlus -- 19 Nisan 2016; 22:10:08 >
  • Bölüm:kimya
    Okul:çukurova üni
    Adanalıyım
    Doğum tarihim 1990
    Kısa dönem jandarma acemi kastamonu usta birliğim ordu mayısı gidiş tarihini bekliyoruz artık yerleriniz belli olduktan sonra aynı yere çıktığımız arkadaşlar özelden yazarsa konuşuruz herkesin gönlüne göre

• Pavlus denen ergen kaç gundur kendimi zor tutuyordum sana cevap yazmamak için ama artık fazla oldun.millete yok sen er olursun yok Yedeksubay olursun diye sacmalayip duruyorsun pardonda sen asal başkanı misin.
    Bi de telefonla ilgili mesaj yazanlara artistlik yapıyorsun sanane lan kullanmak isteyen kullanır cezası varsa onu da çeker seni ne ilgilendirir.belki seni seven sayan yok ama milletin ailesi sevdiği arkadaşları var konuşmak isteyeceği hayır anlamıyorum sen ne maydanoz oluyorsun sana giren çıkan ne.

Senden on numara ispiyoncu olur askerde ama ispiyonculari kimse sevmez ve bu kafayla çok dayak yersin az akıllı ol akılli.kullandigin telefon kadar akıl yok sende.inş benle aynı yere dusersin de bak sana napiyorum orda.günlerdir o kadar uyariyolar seni ama tinladigin yok.bu mesajı yazmak iiçin üye oldum şimdi o derece biktirdin yani.sus sadece sus.

• Beyler bu adamı dinleyip pişman olmayın sonra ailenizle haberleşme sıkıntısı yaşarsınız..çok gördüm telefon getirmeyip abi 5dk konuşabilir miyim diyenleri?
    Hatta olmayanlar için dışardan telefon getirip sattılar..
    Bavula akılsız telefon atın, x-ray de gözükür çıkarır gösterirsiniz birşey olmaz.
    Askercell almayın paranıza yazık kendi simkartınızı cüzdana atın..
    Sadece akşam 6 dan önce kullanmayın..
    Tek sorun mesai saatleri içinde kullanmak..

Askerliğini yapan kardeşiniz olarak tavsiyemdir..
    Yaşayan mı bilir yoksa kulaktan dolma bilgilerle konuşan mı?
    Bu adamı sallamayın fazla rahat olun.

• __zlatan__ _ kullanıcısına yanıt
    Sana sormam seni de ilgilendirmez gorme gec isine bak. Sen ozel mesajina bak kim kime bindiriyo gorursun yiosa bana yerini soyle oyle tribunlere rere rarara demeye benzemez bu is.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlus -- 20 Nisan 2016; 7:48:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.