Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
89
Favori
393.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1OO1

Bende başvurunun son gününü bekliyorum bakalım psikolojiye giremedim aynen

gitmesek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nambırvan

quote:

gitmesek mi

Ben de kararsızım ya. Özellikle şu son olaylardan sonra askeriyede ne gibi değişikler yaşanacak? Yeni düzenlemeler vs. sonra bedelli ve askerlik süresi konuları gündeme gelecekmiş. Benim tecilim bitiyor ama yüksek lisans için beklemedeyim. Duruma göre bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knngs

quote:

Orijinalden alıntı: nambırvan

quote:

gitmesek mi

Ben de kararsızım ya. Özellikle şu son olaylardan sonra askeriyede ne gibi değişikler yaşanacak? Yeni düzenlemeler vs. sonra bedelli ve askerlik süresi konuları gündeme gelecekmiş. Benim tecilim bitiyor ama yüksek lisans için beklemedeyim. Duruma göre bakacağım.

Alıntıları Göster
    Ben bugun gittim şubeye görrevli kadın bana baktı baktı dedi git git düşün biraz oyle gel dedi :) Acayip kararsızım bende ama işe girebilmek için heryer sorun çıkartıyor ne yazık ki. Bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: araf...

Ben bugun gittim şubeye görrevli kadın bana baktı baktı dedi git git düşün biraz oyle gel dedi :) Acayip kararsızım bende ama işe girebilmek için heryer sorun çıkartıyor ne yazık ki. Bilemiyorum.

Hadi ya :) Bu donemde gidilir mi gibi bakti herhalde. Cidden cok fazla kararsizim. Ozellikle darbe girisimi sonrasi. Yoksa askere hazirdim. Askeriye ici degisecek duzen degisecek deniyor. Ondan acaba yuksek lisans baslasam sonra mi gitsem diyorum. Belki askerlik bir miktar daha kisalir mi dusuncesindeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: araf...

Hadi ya :) Bu donemde gidilir mi gibi bakti herhalde. Cidden cok fazla kararsizim. Ozellikle darbe girisimi sonrasi. Yoksa askere hazirdim. Askeriye ici degisecek duzen degisecek deniyor. Ondan acaba yuksek lisans baslasam sonra mi gitsem diyorum. Belki askerlik bir miktar daha kisalir mi dusuncesindeyim.

Alıntıları Göster
    Tecil bozdurmaya gideceğim fakat şu bedelli söylentileri canımı sıkıyor açıkcası.

• Arkadaslar askerde valiz canta olayi nasl ne onerirsiniz kucuk valiz mi yoksa el cantasi mi uygindur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naureu

Arkadaslar askerde valiz canta olayi nasl ne onerirsiniz kucuk valiz mi yoksa el cantasi mi uygindur?
    Merhaba arkadaşlar kasım celbiyle askere gitme gibi bir düşüncem var.
    Ancak yaza kalan stajım sebebiyle yaz mezunu durumundayım ve kurul kararlarının açıklanma tarihi 2 eylül olarak belirlenmiş. Bu gitmek istersem şubat dönemine kaldığı anlamına mı geliyor?
    Erken sevk dilekçesiyle birlikte diploma isteniyor mu yani?
  • Doctor Who kullanıcısına yanıt
    Diplomanı aldığın an, veya e devlete işlendiği tarih 31 agustosdan sonra ise kesin şubata kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Tecil bozdurmaya gideceğim fakat şu bedelli söylentileri canımı sıkıyor açıkcası.

paran varsa bekle ne zamanki söylenti cıkıyor arkasına yasa cıkıyor.gecen seferde aynısı oldıu 1 yaşla kaçırdım ben
    bari gideyim aradan cıksın dedim gittim geldim 2 ay oldu.
  • efendy1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bölüm neydi acaba.
  • Bedelli cikmayacak bakanin aciklamasi mevcut youtube de bulabilirsiniz.bana gore 5.5 ay icin 18 bin degermi bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

paran varsa bekle ne zamanki söylenti cıkıyor arkasına yasa cıkıyor.gecen seferde aynısı oldıu 1 yaşla kaçırdım ben

param yok, gidersem uzun dönem gideceğim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SnowStorm

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

param yok, gidersem uzun dönem gideceğim zaten.

Alıntıları Göster
    S.a Arkadaşlar.
    Eski üyeliğimin şifresini sıfırlayamadım yeni üyelik açmak durumunda kaldım.

Bende 2016 Kasım celbi için 2019 olan tecilimi bozdurdum. Konuyu takip ediyorum.

Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği - 3,00
    Yedek Subay; Evet
    Komando; Hayır
    Kayseri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet.AKSOY -- 22 Ağustos 2016; 11:12:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.AKSOY

S.a Arkadaşlar.
    Eski üyeliğimin şifresini sıfırlayamadım yeni üyelik açmak durumunda kaldım.

Bende 2016 Kasım celbi için 2019 olan tecilimi bozdurdum. Konuyu takip ediyorum.

Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği - 3,00
    Yedek Subay; Evet
    Komando; Hayır
    Kayseri

Alıntıları Göster
    Kasım döneminde gidip gitmemekte kararsız kalanlar var mı benim gibi?
  • quote:

bence bu psikoloji ile askere gidilmez. şüphe varsa erteleyin derim.
    ben çok hazırım inşallah, hele ki şu zor günlerde.
    şimdi giden de lazım sonra gidecek de lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: çavuş31

Beyler merhaba, hayırlı akşamlar.

10 Ağustos itibari ile askerlik şubesine gittim ve tecilimi bozdurdum. Daha sonra aile hekiminde muayene olup işlemleri hallettim. Lakin aklıma takılan bir şey var. Bana verilen kağıtta sınıflandırma tarihi 27.10.2016 yazıyor. Kafama takılan kağıdın alt tarafında 1-30 Eylül arası askerlik sevk öncesi hazırlık işlemleri diye bir ibare var. Bu süre aralığında askerlik şubesine gidecek miyiz tekrar?

aynı sorunun cevabını bende çok aradım ve forumdaki arkadaşlar gitmenin gerek olmadığını belirttiler. tabi elinde sevk öncesi hazırlık başlıklı bir form varsa.
    tekrar gelinmesin diye o an doldurtup veriyorlar.
  • Eylul ayinda tekrar gidip son kararini soruyorlar komando subay tecil vs gibi fason bir islem aslinda gerek yok ama isde surundurmek olsun maksat
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

Eylul ayinda tekrar gidip son kararini soruyorlar komando subay tecil vs gibi fason bir islem aslinda gerek yok ama isde surundurmek olsun maksat

sevk öncesi hazırlık formu var bende. bu durumda gidilmeli mi?
    bazı arkadaşlar gerek olmadığını söylemişti. sonra mağdur olmayalım
  • naureu N kullanıcısına yanıt
    Eşyaların valizde daha düzenli olur ve şifreli valiz iyi olur çünkü eşya kaybolmaları çok oluyor. Küçük el çantası veya sırf çantası lazım olabilir birlikte çamaşır iyi yıkanmıyorsa dışarıda yıkattırabilmek için. Ayrıca büyük el çantası verecekler askeri malzemelerin için.
  • quote:

kasım-aralık-ocak ayları çok hızlı geçer hızlı adapte olursun.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.