Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
89
Favori
393.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boy: 1,71
    Kilo: 73
    Lisans: maden mühendisi
    Ortalama: 3,06
    Yedek Subay: Evet
    Komando: Hayır

Yedek subay şansım nedir sizce. Birde gecen dönemin forumda yazılanlarına baktım bence cok az degil basvurular yine. Gerci bu ayin sonunda bitiyor ama yine yuksek bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaslar ben de bu basliktan yeni haberdar oldum.bedelliyi beklemeyi düşünürken bu olaylardan gaza gelip kendimi askerlik subesinde buldum :D
    aof kamu yonetiminden mezun oldum.marmara universitesi tarih bolumunde kaydim devam ediyor.yedek subayliga evet dedim,kismet bakalim.
    ben 1 agustosta uskudar subesinde başvurdum.sube boştu,benden oncekiler hep tecil icin islem yapiyordu.bir ben gitmek istediğimi belirttim,gorevli memur da şaşırmıştı.ailem biraz laf etti yedek subayliga evet dedigim için hemen gidip gelmemi istiyorlar.Allah herkes hakkinda hayirlisini versin

• arkadaşlar 2 tane sorum var.

1. kasım celbi için başvurdum diyelim ekimde bedelli çıktı. bedelliden yararlanabilir miyim?

2. kasım celbi için başvurdum. acemlikvs belli oldu ama ben nisan celbinde gitmek istedim böyle bişey mümkün mü?

acil ve bilgili kişiler yanıtlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

arkadaşlar 2 tane sorum var.

1. kasım celbi için başvurdum diyelim ekimde bedelli çıktı. bedelliden yararlanabilir miyim?

2. kasım celbi için başvurdum. acemlikvs belli oldu ama ben nisan celbinde gitmek istedim böyle bişey mümkün mü?

acil ve bilgili kişiler yanıtlarsa sevinirim.

1.sini araştırdım ama cevap bulamadım. benim fikrim, bedeliden yararlanabilirsin.

2.si tecil hakkın varsa eylül ayının sonuna kadar gidip belirtmen gerekiyor. acemilik 21 ekimde belli olacağıiçin artık iş işten geçer. 4-6 kasımda doğruca acemi birliğine
  • yahely kullanıcısına yanıt
    Gidersin kardeş sorun olmaz bir tanıdık vardı 115 kilo olarak gitti boyuna 1.68 falan. Sorun olacağını sanmıyorum.

• yahely kullanıcısına yanıt
    Kilo fazlan var hocam. Şubeye gittiğinde hastaneye gönderip erteleme verirler. Askere gitme gibi bir durumun yok.
  • Ben başvurunun son gününü bekliyordum Kasımda gitmek için fakat vazgeçtim gitmekten. Bedelli bekleyeceğim ya da en kötü askerlik kısalacak demişti başbakan. Bekleyeceğim seneye birşeyler olacaktır muhakkak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Ben başvurunun son gününü bekliyordum Kasımda gitmek için fakat vazgeçtim gitmekten. Bedelli bekleyeceğim ya da en kötü askerlik kısalacak demişti başbakan. Bekleyeceğim seneye birşeyler olacaktır muhakkak

Bende bedelli çıkar diye 2014 ten 2016 tecil yaptırdım, 1 yaş ile kaçırdım bedelliyi yumurta geldi kapıya eylül ayında sevk işlemlerini başlatacağım ): umarım beklediğine değer, ben iki yıldır stres içindeyim ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Yerin belli olduktan sonra bile bedelliden yararlanabilirsin. Son yararlanma tarihi teslim olmadan önceki 5 dk. :) Teslim olduktan sonra geçmiş olsun
  • Gidip gitmeme konusunda hep tereddüt içinde kaldım..

Son günleri bekledim ve 29.8.2016 tarihinde kasım celbi için tecilimi bozdurdum

bana 1 - 30 eylül arasında tekrar gelip elindeki askerlik durum belgesini yenile

24 ekim'de gideceğiniz yerler açıklanacak denildi..

girişte bir resim çektiler ve form doldurum sağlık vs ile ilgili..

önceden tecil işlemleri yaparken (2015de) transkript ve diplomamın fotokopisini vermiş , muane olmuştum sanırım bundan dolayı yeniden muane ve diplomo fotokopisi vs gerek kalmadı

Yani gitsen bir dert , gitmesen ayrı dert biz bu sefer tecili değil gitmeyi seçtik kaderin üstündeki kader heralde

ALLAH Yardımcımız olsun

İşletme Lisans

Komondo Hayır

Yedek Subay Hayır

Diyerek cevapladım..

koruyup kollayalım birbirimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: PiyadeSP

Gidip gitmeme konusunda hep tereddüt içinde kaldım..

bana 1 - 30 eylül arasında tekrar gelip elindeki askerlik durum belgesini yenile

önceden tecil işlemleri yaparken (2015de) transkript ve diplomamın fotokopisini vermiş , muane olmuştum sanırım bundan dolayı yeniden muane ve diplomo fotokopisi vs gerek kalmadı

Yani gitsen bir dert , gitmesen ayrı dert biz bu sefer tecili değil gitmeyi seçtik kaderin üstündeki kader heralde

ALLAH Yardımcımız olsun

İşletme Lisans

Komondo Hayır

Yedek Subay Hayır

Diyerek cevapladım..

bende senin gibi hep tereddütteydim kardeşim bugün askerlik şubesine sadece bilgi almaya gittim bi anda kendimi tecil bozdururken buldum hakkımızda hayırlısı olsun çok neseliyimdir normalde ama bi garip oldum şimdi

İstatistik Lisans
    Komando hayır
    Yedek Subay evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeArybjks -- 29 Ağustos 2016; 12:58:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FeArybjks

quote:

Orijinalden alıntı: PiyadeSP

Gidip gitmeme konusunda hep tereddüt içinde kaldım..

ALLAH Yardımcımız olsun

İşletme Lisans

Komondo Hayır

Yedek Subay Hayır

Diyerek cevapladım..

bende senin gibi hep tereddütteydim kardeşim bugün askerlik şubesine sadece bilgi almaya gittim bi anda kendimi tecil bozdururken buldum hakkımızda hayırlısı olsun çok neseliyimdir normalde ama bi garip oldum şimdi

İstatistik Lisans
    Komando hayır
    Yedek Subay evet

şubenin kapısından çıktıgımdan beri içimde tuhaf bir his var benimde korku heycan hepsi dahil ve bir sürü soru geliyor gidiyor aklıma herşeyle ilgili yani bende o kadar rahat değilim kardeş umarım rahatlarız günler ilerleyince biraz

• Garip his neki arkadaslar kimsenin moralini bozmak istemem ama evden ayrılacagınız son gecenizde tavanı izleyeceksiniz gözleriniz bile dolacak bunlara alışın
    herkes yaşadı bende yaşadım, ama geçiyor geçmez diye sakın ümitsizliğe kapılmayın.
  • tam olarak benim de hislerim bu güzel tarif etmişsin kardeşim bi yola adım attık bakalım sabretcez bundan sonra
    @PiyadeSP

• Allahım bu vatan uğruna kısada olsa uzunda olsa görevde bulunup koruyan herkesi korusun kollasın. Kolay değil bişeyleri göre göre bile bile asker olmak. Herkes istediği yerlere düşsün, rahat bir askerlik geçirsin inşallah.

Son yazanlarda 24 ekim açıklanma tarihi diye okudum. benim evrakımda 27 ekim yazıyor. Tam olarak nereye dagıtıldığımızı hangi tarihte öğrenecegiz?
  • Dediklerinize katılıyorum yalnız sorun aslında askere gitmek değil sorunun büyük kısmı nerede yapacağımızın daha belli olmaması daha birbuçuk ay var açıklansa da kurtulsak
  • opxah93 kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi 21.EKİM.2016 Cuma günü saat 10:30 da açıklanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat6716 -- 29 Ağustos 2016; 14:45:13 >
  • trabzon ortahisar şubesi
    30 saniye sırw bekledim

harita mühendisliği 2.42/4

yemek yedek subay:evet
    komando:hayır

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    bende işlemlerini 2 ay önce hallettim, anlattığınız kadarıyla pek başvuru olmadığını anlıyorum sordunuz mu başvuru durumu nasılmış çok başvuran olmuş mu ne gibi dedikodular dolanıyor askerlik şubelerinde
  • stresin büyük bir kısmını kaplayan şey karar verme aşaması , gidilcek tarihe kadar bekleme aşaması ve herkesin kendi çabalarıyla öğrenmeye çalıştığı kafasına takılan soruların cevapları..

belki belirsizlikleri daha belirgin hale getiren bir sistem olsa herkesin kafası daha rahat olurdu
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.