Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
89
Favori
393.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sormadım. ilgilenmiyorum da artık nolacaksa olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    haklısın sende bu yaşta askere gidiyoruz daha fazla düşünmeye gerek yok tadını çıkaralım biraz
  • Merhaba arkadaşlar,

Aöf tek ters sınavından mezun oldum. bugün tecili bozdurdum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Boy: 163cm
    Kilo: 63
    Yedek Subay: Evet
    Komando: Evet
    Bilgisayar programcılığı
    İşletme Fakültesi : 2.29/4
    Gaziantep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfaykan -- 29 Ağustos 2016; 16:18:21 >
  • Benim tahminim ortalama bir katılım olur ama son olaylardan sonra bi tık daha az katılım olma ihtimali de var. Fakat diğer dönemlere göre aşırı az olacağını hiç sanmam. Askere gitmeyi düşünen insanlar genelde kasım dönemi tercih ediyorlar. Kışın günler çabuk geçer diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinne -- 29 Ağustos 2016; 16:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

Girne amerikan universitesi lisans ylisans. Senin o hacattepedeki ogrencileri dil
    Alaninda cebimden cikaririm anitkabirde protokolde gorevliyim. Her gun bir bakan karsiliorm umarim yeterli olmustur.

Hocam sizin bolum ve ortalamanız nedir? Ama sanıyorum ki dil puanınız da var bir kriter de o yedek subaylık için.
  • 21 ekimden sonra teslime kadar geçen süre boyunca tecil veya iptal imkanı oluyormu

• Gojira kullanıcısına yanıt
    tecil hakkınız bitmediyse oluyor
  • bende tecili bozdurdum
    sivil havacılık ulaştırma işletmeciliği(lisans)
    ortalama : 2,5
    komando : hayır
    yedek subay: hayır
    daha önceki konulara göre bu konu daha az rağbet gördü , bu da bir nevi demek oluyorki bu son olaydan dolayı çoğu kişi askere gitmek istemiyor bir şekilde kaçıyorlar askerden yüksek lisans vs. ve tahminime göre yedek subaylık istemesek bile çıkma ihtimali yüksek bizlere. askeriye içerisinde kimse kalmadı deniliyor
  • alpertercan kullanıcısına yanıt
    Son gün 31 Ağustos Çarşamba..
  • Arkadaşlar Bedelli askerlik konusunda kafam çok karışık bazı yayın organları Ekim-Kasım arası bedelli çıkacak diyor, sizce gerçekten bu yıl sonu bedelli çıkma şansı nedir?
    ve Tüm yaşları kapsıyacak şekilde bedelli askerlik çıkacak söylentileri doğru mudur sizce?
  • Yedek Subay olarak gitmeyi düşünüyordum ama şuanda kafam çok karışık olduğundan sanırsam Ekim-Kasım daki bedelli askerliğin çıkmasını bekleyeceğim.
  • s32rcan S kullanıcısına yanıt
    sınır ötesi operasyon varken bedelli çıkar mı sence ?? bundan 1 ay öncesindede ordunun yarısı görevinden atıldı ayrıca
  • araf... A kullanıcısına yanıt
    Yuksek
    Lisans mezunu 3.82

• ekmarrea E kullanıcısına yanıt
    Evet o konuyu biliyorum ama Savunma Bakanımız Profesyonel askerliğin geçişini hızlandırmak adına devamlı Bedelli askerliği çıkartarak ordan gelecek paralarla Profesyonel askerliği Finanse ediyor; bu yüzden çıkması muhtemeldir .
    *Bundan 2-3 hafta önce Bazı yayın organlarında "Bedelli Askerlik çıkacak mı "diye haberler yaptırıldı . Bu şunu gösterir Hükümetimiz Anket yapmak için böyle haberleri bilerek çıkartır insanlar tartışır ondan sonra Anketciler Hükümete Sonuçları sunar ona göre Bedelli askerlik çıkar veya çıkmaz Ankete bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s32rcan -- 29 Ağustos 2016; 21:39:34 >
  • Bana soracak olursanız Ekim-Kasım arası Bedelli Askerlik çıkacak derim.
  • Valla bende tecili bozdum bugün hayırlısı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedelli askerlik çıkarsa eğer biz faydalana biliyor muyuz ? 21 ekime kadar

• böyle bir ortamda bedelli cikarsa hukumet kendi ayagina sıkar.sular durulmadan bedelli beklemeyin

• Halis1903 H kullanıcısına yanıt
    Eğerki askerlik için başvuru yaptıysan Bedelli askerlikten faydalanamazsın.
  • ünsüzdüşünür kullanıcısına yanıt
    Kendi ayağına sıkmıyor Tam tersine Devletimiz Profesyonel askerliğe geçişi Hızlandırarak şimdiki gücünü 2-3 katına çıkartacak bu yüzden Bedelli askerliği devamlı çıkartmak herkezin işine geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.