Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
89
Favori
393.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ulkede Askeri ve Idari konuda istikrarsizlik durumu varken, Cumhuriyet tarhinde ilk defa Suriyeye sinir otesi operasyon duzenlenirken ayrica Doguda Pkk ya mudaheleler devam ediyorken bedelli askerligi hic bir hukumet kanadi agzina dahi alamaz, bu operasyonlar devam ederken bedelli soz konusu olursa halki karsisina alir ve halkin destegini kaybeder insanlar su sekilde dusunur bi yerlerde operasyonlar yapiliyor zenginin cocugunu korumak icin bedelli cikariyolar fakirin cocugu olsun istiyorlar diye dusunur. Cok uzun vade icin bir sey soyleyemem ama 1 yil icinde bedellinin cikmasi soz konusu bile olamaz. Emin olun biz askere gidip gelecez(insallah) bu bedelli konusu hala ayni bilinmezlikle konusuluyor olacak. O yuzden kimse kendini frenlemesin tereddut etmesin, icimizde 2 senedir bedelli bekleyenler varmis kardesim yap islemi git kasimda Nisan burdasin tertemiz.
  • Arkadaşlar herkese selam,

Bende bugün Üsküdar Askerlik şubesinde başvuru yaparak aranıza katıldım, allah herkesin gönlüne göre verir umarım.

Lisans : Kamu Yönetimi
    Ortalama: 2,97
    Komando: Evet
    Yedek subay: Evet
    Boy: 1,92
    Kilo: 94

Hayırlısı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İibf lilere yedek subay çıkma ihtşmali bu dönemde Nasıl sizce ?

• ben haziranda başvurumu yapmıştım, yedek subaylığa ve komandoya hayır demiştim. Yedek Subaylık isteğini EVET olarak düzelttirdim. Bugün 31.08.2016 değişiklikler için son günmüş bilginize. Bu arada yukarıda aöf işletme mezunlarında bk. 3.12 yazıyo filan konuşulmuş, ben 2+2 dikey geçişle Anadolu Üniversitesi,İşletme Fakültesi,İşletme Bölümü mezunuyum. Açıköğretim ama diplomada ve erken sevk başvuru sonucu bana verilen belgede açıköğretim ve konuşulan kod yazmıyor.

Diploma notu: 3.22

Yedek subaylık istiyorum inşallah çıkar, hakkımızda hayırlısı
  • 29.08.2016 itibari ile tecili bozmuş bulunuyorum. Görelim bakalım Yedek Subay olabilecek miyiz.

Boy: 179 cm
    Kilo: 69
    Yedek Subay: Evet
    Komando: Evet
    Pazarlama ve Reklamcılık: 2.04 / 4
    Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri: 2.34 / 4

BİTLİS/Adilcevaz
  • Halis1903 H kullanıcısına yanıt
    doktor ve makine mühendisleri haricindeki adayların eşit şansı var yalnız not ortalaması da dikkate alınıyormuş sanırım ama bazıları ortalamanın önemi olmadığını söylüyor
  • Beyler ülke tarihinin en karışık döneminde askere gidiyoruz, organize olalım. nereye düştüğümüz belli olunca buraya yazıp bağlantı kurmaya çalışalım derim. Daha hızlı adapte oluruz, birlikten kuvvet doğar.

Allah herkese hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.

• 29'unda Mamak'ta ki askerlik şubesine gidip tecilimi bozdurdum.
    Allah'tan subede muayene için hazır doktor varmış. Uğraşmadan hallettim.
    Önlisans mezunu olarak 27 yasinda gidiyorum hayırlısı ile. Allah, hepimizin yardımcısı olsun. Zor günlerden geçiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 31 Ağustos 2016; 13:10:23 >
  • işletme pr (bk 3.12) nin ne oldugu konusunda detay bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

364. dönem konusunda bir arkadaşımızında merakını cezbetmiş şubeyi aramış.. sormuş.. sıkıntı yok sen yedek subay adayı gözüküyosun önemli olanda bizim için bu felan denilmiş..

ama 4 yıl okuduk hiç karşımıza bk 3.12 felan diye bir şey çıkmadı haliyle bizde meraklandık bu nedir acep diye?
  • PiyadeSP P kullanıcısına yanıt
    arkadaşım takmayın kafanıza geçen sene evrağın da o kod yazan bi arkadaşım yd.subay olarak gitti anlayacağınız sınıflandırmada bir etkisi olmuyor merak etmeyin önemli olan olan yedek subay adayı olarak yazması
  • Öncelikle herkese kolay gelsin beyler bende bugün son dakika tecili bozdum şuanda iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum okul bu sene bitti açıkçası personel bir arkadaşımın gazına geldim bu darbe girişiminden ötürü harp okulları bu ağustos ta mezun vermeyeceği için askeriye kasım celbi ile en yakın celp ile bu teğmen açığını kapatacak söylentisi var bakalım hep bu forum sayfasını takip eder adayların heyecanlarını okurdum bir gün sıra bize geleceği aklıma gelmezdi hayırlısı olsun.

YEDEK SUBAY: EVET
    KOMANDO: EVET
    TARİH (FORMASYON VAR)
    ORTALAMA:2.63
  • sedat6716 S kullanıcısına yanıt
    Benim
    Askeriml ayni meslekteniz o kisa donem ben uzun donem istemesine ragmen fiyasko...

• Öncelikle hepinize hayırlı olsun :) 361. kısa dönem olarak askerliğimi bitirdim. Geçen sene tam bu zamanlarda aynı sizler gibi bende sürekli bu forumda mesajları okuyup okuyup durdum. Ama okuduklarımla yaşadıklarım arasında farklar tabiki vardı. Onun için sormak istediğiniz sorular var ise seve seve cevaplarım. :) Şimdiden hepinize hayırlı olsun. Büyük bir çoğunluğunuz öncelikle Ankara sonra da Kıbrıs'a gidecek :)
  • Hadi hayırlı olsun başvurular sanırım bitti şimdi Eylül 21 bekliycez
  • Ahmet.AKSOY kullanıcısına yanıt
    sanırım 21 Ekim
  • mecityilmaz34 kullanıcısına yanıt
    üstadım mesela nasıl farklılıklar? tecrübelerini aktarırsan bizlere epey yardımı dokunur.
  • Lisans Sosyal Hizmet ort 3.37
    Yedek sb evet
    Komando hayır
    boy 1.74
    kilo 61

15 gün önce kasım ayı için başvurumu gerçekleştirdim hakkımızda hayırlısı olsun.

merak ettiğim bir konu var biz sağlıkçılar olarak yedek subaylıkta genelde askeri hastanelerde yapardık askerliğimizi. Şuan askeri hastaneler Sağlık Bakanlığına geçince uzun dönem sağlıkçı alımları tamamen kesilir mi acaba?
  • Şubat celbi için ne zaman başvuru yapmalıyız?

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    bugün itibari ile yapacağınız başvuru şubat celbi için olacaktır
  • Bende bugün işlemlerimi tamamladım sevk işlemleri için ;) Eskişehir şubede 4-5 kişi vardı sırada ;) hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar artık bekleyeceğiz neresi çıkacak diye ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.