Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
89
Favori
393.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş sen yerini şimdiden söylüyorum bursa gemlik veteriner okulu asteğmen :)
  • Selam
    Yedek subay : EVET
    Komanda: HAYIR
    Lisan işletme 2:64
    Boy : 177
    Kilo : 80
    Son dakika tecili bozdum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedat6716 S kullanıcısına yanıt
    Kağıtta 27 Ekim açıklanacak yazmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat6716

bugün itibari ile yapacağınız başvuru şubat celbi için olacaktır

Tecil bozmak ve subat celbi gitmek için ne gerekiyor biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cetoooo C kullanıcısına yanıt
    orda yazan tarihe bakma tsk sitesinde trt duyusu yayınlandı 21 ekim 2016 saat 10:30 olarak açıklandı
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    diploma aslı transkripti şubede sistemden görebiliyorlar istersen yinede götür isteyebilirler resim istemiyorlar şubede webcam ile çekiyorlar kimliğinde yanında olsun başkada birşey gerekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat6716

diploma aslı transkripti şubede sistemden görebiliyorlar istersen yinede götür isteyebilirler resim istemiyorlar şubede webcam ile çekiyorlar kimliğinde yanında olsun başkada birşey gerekmiyor

Kusura bakmayın Son sorum.
    Diplomayı elimizden alıyorlar mı?

3 adet fotokopi götür gidersen unuttum söylemeyi almıyorlar aslını kontrol edip geri sana veriyorlar
    almiyolar geri veriyolar fotokopisini gotur yaninda 3 tane filan

• mecityilmaz34 kullanıcısına yanıt
    ankaradaki birlikler cevre illere tasinacak diye haberler mevcut dogru mudur ?

• Cetoooo C kullanıcısına yanıt
    Yedek subay:evet
    Komando:hayır
    Boy:1.80
    Kilo:78
    İktisat:2.20
    Sence bize yedek Subay çıkar mı ?

• arkadaşlar hala kesinleştiremedim. evraklarda yazan 01.09-30.09 arası gelin sevk öncesi işlemini yapın uyarısına istinaden şubeye gidecek miyiz?

(sevk öncesi hazırlık diye bir form doldurdum ve elimde)
  • haltinoz H kullanıcısına yanıt
    elinde form varsa gitmene gerek yoktur.

1-30 eylülde tecil bozdurmadan gidenler yani tecili bitenler işlem yaptıracak

tecil bozdurup da askere gideceklerin işlemleri 31 Ağustos itibari ile tamamlandı
  • makina mühendisi olupta normal er olarak askere gitmek mümkünmü acaba? bende temmuz ayında başvurdum lisans egitimi alıp mezun olup basvuranlar arasında ilklerden sayılırım. yedek subah hayır, komando hayır. ortalama 3,11.

yukarda yazılmıs doktorlar ve makina müh. banko yedek subay diye. ben kısa dönem olmak istiyorum silah altında fazla kalmadan sivilde sektöre atılmayı düşünüyorum. bu arada yaş 23. benden önce yedek subaya evet yazmalarına ragmen onları almayıp beni alma ihtimali söz konusumudur?
  • Kamu yonetimi mezunu yedek subaya nerde ne iş yaptırırlar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machete Cortez -- 1 Eylül 2016; 15:35:03 >
  • ne çok yedek subay başvurusu oldu böyle.

iyi ki heveslendik bişeye
  • opxah93 kullanıcısına yanıt
    kardeş şuraya yazıyorum banko astek çıkacaksın kaçışın yok hemde topçu :D
  • Machete Cortez kullanıcısına yanıt
    Meslekçi olursa personelci yaparlar.

• Arkadaşlar kasım celbinde gitme durumum var. Yalnız kalp rahatsızlığım olmasına rağmen askere elverişlidir raporu verildi.Karara itiraz ettim ve şuanda beni başka bir hastaneye sevk edemiyorlar.Sebebi askeri hastanelerin sağlık bakanlığına bağlanmasından dolayı. Benim durumumda olan var mı? Ne milli savunma bakanlığından ne de sağlık bakanlığından şuanda bu konuyla ilgili bilgi alamıyorum. Tekrardan muayene olmam gerekiyor.
  • AmazınG A kullanıcısına yanıt
    Lojistik mezununu veterinerlihe verirlerse super olur hocam astek olayimda farketmiyo,inşallah dediginiz gibi olur da nedenini de aciklar misiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 1 Eylül 2016; 17:26:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.