Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
245.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubat 2017 hayırlı teskereler. Allah inş. herkesin istediği ve gönlüne göre verir inş.

Kütük: Konya
    Bölüm: İşletme
    Yedek Subay: Hayır
    Komando: Hayır
  • haydaa bunlarında ne dediği ne yaptığı belli değil. En iyisi bende gideyim şubeye artık ne derlerse ona göre bir plan çizerim
  • 25 ocakta belli olacakmış yerler o tarihe kadar yapmamız gereken bişey yok degil mi arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de askerlik işlemlerimi tamamlamıştım Şubat celbi için. Ben bilgilerde değişiklik yapmak istiyorum, komandoya hayır demiştim acaba gitsem onu tekrar evet diye değiştirebilirmiyim ? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • KingKhanx K kullanıcısına yanıt
    1-31 aralık arasında sevk öncesi hazırlık işlemi denilen bir uygılama var. Şubeye gidip değişiklik yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

1-31 aralık arasında sevk öncesi hazırlık işlemi denilen bir uygılama var. Şubeye gidip değişiklik yapabilirsin.

Değişiklik yapmak istemeyenlerin gitmesine gerek yok degil mi.

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Peki acaba simdi gitsem değiştirirler mi onu tam bilmiyorum.

hocam merhaba tekrardan,

bu verdiginiz tarih arasinda mecburi mi askerlik subesine gitmemiz lazim., yoksa gitmesek de olur mu ?

bayan bana islemlerimin bittiginde artik herhangi bir islemin kalmadi, ocak 24-25i bekleyeceksin dedi

oysa

bana verdigi kagitta da bu yaziyor |subat 2017 sevk oncesi hazirlik islemlerine (01-31 aralik 2016) katilacagim, katilmadigim taktirde yaptirilan bu sevk oncesi hazirlik islemleri raporlamama gore siniflandirilacagim tarfima teblig edilmistir."

yani kisaca gel diyo terkar??

ben bu isten birsey anlamadim.. bu islem tam olarak nedir ve mecburi midir ?
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    KingKhanx K kullanıcısına yanıt
    getz63 kullanıcısına yanıt
    İşlemlerinizi tamamladıysanız, diplma transkript teslimi vb., ve tercihlerinizde herhangi bir değişiklik yoksa şubeye gitmenize gerek yok. Sınıflandırma sonucunuzu yani 25 Ocak'ı bekleyeceksiniz.
    Değişiklik yapmak istemeyen memur olır ise, ki sanmıyorum, şube başkanı ile görüşmek istersiniz. 30 kasım'a kadar da değişiklik yapabilmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 2 Kasım 2016; 23:12:54 >
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    kardeş siz şubat celbi olarak gidiyorsunuz.havanın yumuşadığı zamanlar. ben şuan bişe almadım.
    krem
    şampuan
    tırnak makası
    kum rengi eldiven bereboyunluk
    askılık gibi gibi.
    bi de olmazsa olmaz casio saat.şafak sayar hiç tavsiye etmem kullanışlığı yoktur.
    yedek subay tuzla çıkarsa size. çok şey almayın. kişisel bakım ürünleri alın yeterlidir.
  • Serkan728 S kullanıcısına yanıt
    formasyon işe yaramıyor. yds ya da meb çalışanı isen belgelerini götürürsün. öbür türlü tercümanlık yabancı dil belgesi vesaire vesaire hiçbiri işe yaramıyor.
  • Cümleten Selamün Aleyküm. Öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun, her şey gönlünüzce olsun. Yaş 25, Kütük Bursa. Şubatta bende askerim kısmetse. Yedek subay ve komandoya hayır dedim. 6 ay yapıp gelicez. Kasımda giden bir arkadaşım bu siteyi çok verimli kullandı. Ve gidilecek yerler açıklanır açıklanmaz hemen whatsapp grupları kuruldu. Çok işine yaradı. Aynı yere giden diğer askerlerle aynı otobüsten bilet aldılar arka arkaya koltuklar falan. Otobüse biner binmez sohbet muhabbet başladı. Biz de o şekilde yapalım. 25 ocakta bu formun altında toplanalım ve grupları açalım hemen. Bir arkadaş sormuş telefon olayını, acemilikte kamerasız telefon şartı mevcut. 3310 tarzı :) askercell durumuda var sanırım tam bilmiyorum. Tekrar gelişmeleri detayları konuşuruz burada. Hadi bana eyvallah
    Teşekkür ederim, benim içimde ukte kaldığı için sordum. Gidip komandoya evet olarak değişiklik yapıcam inşallah. Hani bilmiyorum yedek subaylık için ne kadar etkisi olacağını ama en azından şansımı denemiş olucam
  • arkadaslar bugun kalan evrakları teslım ettım. yedek subaylık ıstermısın dıye sordu, ıstemıyodum normalde ama o an sansıma ne cıkarsa dedım ve ıstıyorum dedım.cunku hayır deseydım ıcımde ukte kalcaktı kesın :D dıplomanızın ıkı adet fotokopisini goturun arkadaslar mutlaka ve dıplomanızın aslını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfuntemel

arkadaslar bugun kalan evrakları teslım ettım. yedek subaylık ıstermısın dıye sordu, ıstemıyodum normalde ama o an sansıma ne cıkarsa dedım ve ıstıyorum dedım.cunku hayır deseydım ıcımde ukte kalcaktı kesın :D dıplomanızın ıkı adet fotokopisini goturun arkadaslar mutlaka ve dıplomanızın aslını.

Ben sadece kimlikle gittim her şeyi onlar sistemden çıkarabiliyorlar.

• KingKhanx K kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun :-) Alımlar ihtiyaca göre yapılıyor.

Evet, alımlar ihtiyaca göre yapılıyor, inşallah bize de ihtiyac duyarlar da alırlar Kısa dönem görüyorum kendimi ama yine de yedek subay cıksın isterim artık bekleyip görecez
  • Arkadaşlar bende tecili haftaya bozdurmayı düşünüyorum. Şubat celbini kaçırma gibi bir durumum olmaz herhalde dimi ? yani başvuru tarihi Kasım sonuna kadar herhalde.
  • brk5334 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bir sıkıntı olmaz. 30 kasım şubat celbi için son başvuru.
  • getz63 kullanıcısına yanıt
    subeden subeye degisiyo sanırım. benım subedekı memur gıcık bı tıptı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.