Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
245.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koray721

Tecilin varsa yerler aciklandiktaan sonra seninde aciklancak silusu almadan tecil edebilirsin gidecegin yer kesin olur.tecili bozup gitmek istediğinde yerin belli sekilde askere gidersin

silusu almadan dediğiniz ney oluyor acaba hocam
  • Ben şubat celbi için aralıkta gidip tekrar işlemleri yaptırmak gerekli ilk aldığım kâğıtta ve ilk gittiğimde memur aralık 2016 da tekrar gelip işlem yaptırman gerekli dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese tekrar merhaba. Yukarıda bahsettiğim üzere 4 yıllık örgün öğretim (açık değil) "Uluslararası İlişkiler" bitirdim. Şuanda da 2.Üniversite olarak, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Önlisans (2 yıllık ve açıktan) "Sosyal Hizmetler" bölümünü okuyorum. İİBF'li arkadaşlarım daha iyi bilirler iibf mezunları olarak iş bulmakta zorlanıyoruz. Benim şahsi olarak geçmişte askerliğe duyduğum ilgi nedeniyle askeriye de kalmayı planlıyordum ancak ailem kısa dönem yazmamı ısrar etmesi üzerine yedek subaylığa hayır dedim. Şuanda da yine düşüncelerimde ikilemde kalmış ve yedek subay olup askerlik mesleğine devam etmek istiyorum. Bu noktada bölümüm gereği yedek subay çıkma ihtimalim var mı? Ayrıca "Hayır" olarak işaretlediğimiz yedek subaylığı "Evet" olarak değiştirebiliyor muyuz?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Ne tür bir işlem yaptırılıyor ki acaba aralık ayında. Bana şubedeki kadın 25 Ocakta belli olur uzun dönem mi kısa dönem mi birde neresi çıkacağını dedi. e-devlet'ten bakarsın dedi o kadar.
  • Bana cep celp dönemi yazan bir kağıt verdi memur Hanım şubatta celp dönemi yazıyordu kağıtta Aralıkta tekrar gelmelisin dedi Ben de Aralıkta tekrar gideceğim bu süreyi geçirirsem tekrardan idari para cezası gelir dedi yoklama kaçağı olursun diye söyledi.

• LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Keyifler yerinde çok şükür şafak 70. Jandarma çavuşum asayiş kıyafeti giyiyorum. 2 pırpırım var 😅
    O dediğin kıyafeti giyiyorum ama omuzdan bele kemer yok bizde.

Kısa dönem jandarma yapıp bir de karakola düşersen bir nebze rahat edersin. Karakoldayım az asker var düzenli her şey. Gece santrale bakıyorum. Gündüz uyuyorum. Böyle böyle geçiyor günlerim.

• ta4mta T kullanıcısına yanıt
    Sen şansını dene şubeye sana verilen kağıtla birkez daha git böyle böyle de açıkla durumunu ne kaybedersin en fazla sana 1-2 çift laf ederler aklında soru işareti kalmaz en azından. Bölüm olarak da her bölümün şansı var elbette
    Kütük:Sivas
    İkamet: İstanbul
    İktisat 2.01
    Yedek subay-Komando : Evet

Ne çıkarsa bahtımıza diyorum. Bu arada cümleten s.a arkadaşlar
  • mustaatkn M kullanıcısına yanıt
    Kardesim yanlis anlama da torpille mi mezun oldun yaw o nasil ortalama :)

Aleykümselam kardeşim. Ortalama çok kritikmiş cidden

• Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar başvuruları yapmışsınız hayırlı olsun.
    Ben haziranda diplomayı aldım kısa bir iş deneyimim oldu artık askere gitmek istiyorum.
    Şubeye ilk kez gideceğim yokla kaçağı çıkar mıyım, edevletten randevu almak gerekiyor mu?

• foz54 kullanıcısına yanıt
    Randevu falan alınmıyor. Yoklama kaçağı çıkmazsın haziran mezunuysan. okul tarafından da bir tecil veriliyor çünkü. Şubeye gidip askere alınmak istiyorum de kaç senelik mezunsun, komando olmak istiyor musun falan diye sorarlar cevaplarsın. Onlar yönlendirir ne yapacağını.
    kardeşim helalin var hakkında hayırlısı... 2.01 mezuniyet bütleriyle mi bitti okul? :)
    kardeşim trabzon'da mı yaşıyorsun aslen neresindensin?
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Uzatmalarda attım golü :D 90+ yaz okulu
  • AtaTürkçü.34 kullanıcısına yanıt
    tek dersim kalmıştı, tek ders sınavından bıraktı hoca, yaz okulunda son anda :))
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    kritik dakikaların golcüsüyüm :D
  • AtaTürkçü.34 kullanıcısına yanıt
    .trabzonluyum, trabzonda yasiyorum evet
    :)) iktisat mezunu bir arkadaş vardı o da 2.05 mi neydi aklıma onu getirdin
    ben de doğma büyüme İstanbul ama kütük Sürmene. KTÜ mezunuyum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.