Şimdi Ara

368. Dönem Kısa dönem MAMAK - KIBRIS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 02/08/2017 Acemilik : Ankara - Mamak Mebs okulu

Usta birliği;
    39 UNCU MKNZ.P.TÜM.
    14 ÜNCÜ MKNZ.P.A.
    2 NCİ MKNZ.P.TB.
    3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

Acemilikten ziyade usta birliği olan Kıbrıs Lefkoşa da şuan asker olan arkadaşımız var mı acaba bize biraz bilgi vermesi açısından çok memnun olurum ?

• Telefon konusunda tuşlu bir tel alın. Burda kendi hattınızı almak zorundasınız. Hava limanı içerisinde KKTCell ve Vodafone var hangisi uyguna gelirse alırsınız.

Birliğiniz Türkiye'deki gibi birliklere benzemiyor. Eski yapılara sahip bir kışla. Hatta kışla sınırı etrafındaki yapılarla iç içe ve köy gibi.

Çarşıya Lefkoşa ya veya Girne'ye gidersiniz. Şu anda deli gibi sıcak var. 54 gördüm. Ama siz geleceğiniz zaman bu sıcaklıklar düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 367KD , kibris guzelyurttayim. Cok sicak dogru fakat siz geldiğinizde eylul olacağı icin asagi yukari 1 ay rahatsiz edecek sizi. Ekimden itibaren havanin cok guzel oldugunu duydum uzun dönemlerden. Hemen hemen hepinizin kışlasındaki koguslarda klima mevcut olacak,bu konuda da rahat olacaksiniz. Telefon konusunda akilli telefonu iceri sokarsiniz merak etmeyin,soylentilere kulak asmayin sadece ilk hafta telefonu mumkun oldugunca az kullanin kaptirmayin. Komutanlar sizi sevdikce daha fazla tolerans gostereceklerdir cogu seye. Biz ilk geldigimizde ercan hava limaninda hat aldırmadılar, disarida askeri arac beklerken , beklediğiniz alana turkcell,vodafone hatti satan seyyar tipler gelecek. Turkcell(kıbrıscell) 65tl 4gb internet , 150dk her yone, 10.000sms veriyor. İnternet paketi bitince bayağı dusuk bir hiza dusuyor whatsapp kullanabilirsiniz ancak. Son olarak akilli telefonla hatti actiginizda 90 icinde telefonun kapanacagina dair bir sms gelecek. 90 icinde kayit yaptırabilirsiniz kibrista veya yedek telefon goturun ya da ikinci el 150 lira civarı basit bir android alirsiniz orada carsidan. Ben 2 telefon goturdum bunun kapanmasına 1 aydan az kaldi, kapaninca yedegi kullanacagim. Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz

• Arkadaşlar acemi birliğim Ankara Mamak Mebs,

Usta birliğim, KTBK K.LIĞI GIDA KONT.MFZ.K.LIĞI GİRNE/KIBRIS

Kısa dönem olarak yapacağım.

Usta birliğim hakkında internette hiçbir bilgi bulamadım, sanki ilk giden asker ben olacağım gibi bir tuhaflık var çünkü kimse bahsetmemiş orası hakkında. Müthiş merak içerisindeyim..

Eğer içinizde orada askerlik yapmış ya da orası hakkında bilgisi olan ve asker orda ne yapar ne eder bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse beni çok memnun olurum. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.