Şimdi Ara

3699 TL Monster Aryond A24 V1.1 24' 144 Hz 1 Ms Hoparlörlü Full Hd Fast IPS Oyuncu Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fiyatı artırmışlar

• Fason üretim monitör tıpkı tüm ürünlerinde ve laptoplarında olduğu hepsi Çin malı yerli marka diye yutturmaları da cabası yersen marka patentini alınca iş bitiyor çünkü ama burası Türkiye parayı ver markayı ve logoyu bas tüm masraflara ilave üstüne kar ekle sat mis gibi iş bu fiyata pazaryeri Hepsiburada üzerinde satıp firma kar ediyorsa kendi sitesindeki fiyata satınca ne kadar kar ediyor siz hesap edin markayı zengin etmek isteyen alabilir güzel fiyat. 3699 TL Monster Aryond A24 V1.1 24" 144 Hz 1 Ms Hoparlörlü Full Hd Fast IPS Oyuncu Monitörü 

• HWS kullanıcısına yanıt

Kral çok haklısın ama sıkıntı bu ürünlerin yerine alcak ürün bakınca başlıyor. Herkes biliyor monster laptoplarda kasası bir yerden alınma içine malzeme konuluyor ya da dediğin gibi monitör logo basılıyor olsun. Bu fiyatlara başka ürün varsa bu forumun amacı onu ortaya çıkarmak bunu almayıp da ne alalım onu söyle de yol göster bize. Derdim sana çatmak değil ne alınsın onu görmek yanlış anlama.

• zekirdexxx Z kullanıcısına yanıt
    3699 TL Monster Aryond A24 V1.1 24" 144 Hz 1 Ms Hoparlörlü Full Hd Fast IPS Oyuncu Monitörü
    3699 TL Monster Aryond A24 V1.1 24" 144 Hz 1 Ms Hoparlörlü Full Hd Fast IPS Oyuncu Monitörü

Severek kullandığım monitörün fiyatını ekledim kullanmadığım bir monitörü kimseye önermem ezbere Google bilgisi ile de GTG 'miş hem de 1ms süpermiş diye de monitör önermem benim monitörü aldığım zamanlarda F/P diye konusu açılan bu monitör herhalde taş çatlasın 750 TL civarındaydı dolar vırt zırt diyeceksen o zaman ki kur ile ürün fiyatına bak günümüz kur ile şimdiki fiyatını kıyasla her iki üründe benzer oranda fiyatları artmış ama o zaman 3200 TL küsür bir monitöre verilir mi diyenler bugün bu monitöre o paraları verebiliyor. 3699 TL Monster Aryond A24 V1.1 24" 144 Hz 1 Ms Hoparlörlü Full Hd Fast IPS Oyuncu Monitörü 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.