Şimdi Ara

36bin doktor 27bin sağlıkçı toplam 63bin ataması yapılırken 20bin öğretmen ataması zor yapılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 36bin doktor 27bin sağlıkçı ile toplamda 63 bin sağlıkçı ataması yapılırken 20bin öğretmen ataması yapılması

medimagazin
    32 bini uzman doktor, 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdamına ilişkin karar Resmi Gazete'de
    https://medimagazin.com.tr/hekim/32-bini-uzman-doktor-36-bin-sozlesmeli-saglik-personeli-istihdamina-iliskin-karar-resmi-gazetede-111121

www.trthaber.com
    Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alacak
    https://www.trthaber.com/haber/turkiye/saglik-bakanligi-27-bin-personel-alacak-838958.html

• Hocam senede 15 20k doktor mezun olmuyor mu
    Nasıl 36k atama oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bilmiyorum doğrusu, haberde de belirtilmiş normalde geçen sene 10bin civarındaydı

ek olarak her giren mezun olmuyor 1. sınıfta çok fazla bırakan oluyor bizim dönemde 90a yakın kişi oya okul değiştirdi ya da mühendislik gibi bölümlere geçiş yapmıştı

• sağlıkçıları yurtdışına ithal edebiliyorlar ama yığılan her yıl mezun veren öğretmenleri nereye gönderebilecekler? yine anonim yine boş konu, eskiden sosyal medyaya troll maaşlı eleman pompalandığı söylenirdi, donanımhabere kadar iş ilerlemiş görünüyor

• of of of 36 bin doktor mu, 2-3 sene sonra uzman açığı da kapanır. İşsiz uzman doktorlar görebilirz

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

bu mühendisleri anlamak zor @ctis kaplanı 1 sen 2

• öğretmenlik yazacaktım ama bu konuyu gördükten sonra artık tıp yazacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalan haber ögretmenler kamuoyu olusturmak icin dogru yanlis demeden sosyal medyaya sallıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.