Şimdi Ara

37 mp3 player yarıştı ve sonuç! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de bunlar işten anlamıyor... pek güvenilir gelmedi bana...
  • Bu testte fiyat/performans'ı neye göre belirlemişler anlamadım. Bu olay fiyat/toplam puan oranı değil mi. Bu durumda 2. olan cihaz için bu oran:
    159$/84~1.89 ve fiyat/performans orta denmiş. 4. cihaz için 199$/82~2.43 iken bunun fiyat/performans'ı nasıl çok iyi olmuş ve ürün uygun fiyat birincisi seçilmiş?
    Bir de ses kalitesine 100 verilen Keysmart ve puanı hayli yüksek olan Crea tarzı ürünler sahte Sony'ler gibi çin malı fason üretimler değil mi?
    Ayrıca ses kalitesini her üründe aynı kulaklıkla mı denemişler acaba? Eğer öyle değilse o kriterin hiçbir anlamı yok.
  • arkadaşlar kusura bakmayın cevaplamaya vaktim olmadı... bu cihazları önce kendi kulaklığıyla sonra da sennheiser kulaklıkla incelemeye almışlar ayrıca şunlar da içinizi rahatlatsın arkadaşlar iriver ve ipod u neden aldıklarını ben de bilmiyorum ve de başlıkta flash bellekli mp3 testi yazıyordu yüzden en fazla 1-2gb var ayrıca puanlarda:
    veri aktarımı %20
    dökümantasyon %10
    ergonomi %20
    ses kalitesi %50 rol oynamış.
    yardımcı olabildiysem sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 21:37:07 >

• Lg diyorum, yüksek pil ömrü diyorum, tüm özellikler bir arada diyorum, farklı tasarımlar diyorum....
    kimse ilgilenmiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

Lg diyorum, yüksek pil ömrü diyorum, tüm özellikler bir arada diyorum, farklı tasarımlar diyorum....
    kimse ilgilenmiyor mu?

sen niye Zen Vision aldın ozaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_unf

şu dergilerin bu testleri sırf sayfa doldurmak için yada reklam amaçlı yaptığı ne kadar da açık. insanlar saf ça inansın diye yapılmış bir şey olduğunu düşünüyorum zaten bu dergileri aldığımda tesk kısmını da direk geçen biriyim...ayıp diyorum !!

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.yaklaşık 1 sene boyunca bende okudum o adı geçen dergiyi ve çok iyi biliyorum.!(6 ay oldu bırakalı)bana kalırsa En çok parayı veren testte 1. sıraya oturuyor.Sadece reklam diyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: _Spider-man_

quote:

Lg diyorum, yüksek pil ömrü diyorum, tüm özellikler bir arada diyorum, farklı tasarımlar diyorum....
    kimse ilgilenmiyor mu?

sen niye Zen Vision aldın ozaman

milyon tane nedeni var ama konu bu değil..
  • Aynen dediğin gibi ne kadar para o kadar birincilik
    quote:

Orjinalden alıntı: afrodisiac

quote:

Orjinalden alıntı: s_unf

şu dergilerin bu testleri sırf sayfa doldurmak için yada reklam amaçlı yaptığı ne kadar da açık. insanlar saf ça inansın diye yapılmış bir şey olduğunu düşünüyorum zaten bu dergileri aldığımda tesk kısmını da direk geçen biriyim...ayıp diyorum !!

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.yaklaşık 1 sene boyunca bende okudum o adı geçen dergiyi ve çok iyi biliyorum.!(6 ay oldu bırakalı)bana kalırsa En çok parayı veren testte 1. sıraya oturuyor.Sadece reklam diyorum...

• chip'in hiçbir testine güven duymadım şimdiye kadar.. saçma sapan sonuçlar.. reklam kokan hareketler flan filan..
  • Adsl modem testinde mesela 1 tane zoom modem yoktu,bir kaç sayfa sonra aynı dergide zoom modemde port açmayı resimli anlatmışlardı...Harddisk testlerinde bir markanın mesela 6 tane ürünü ilk 10'da...
  • Parayı veren Chip testlerinde öne geçebiliyor 5-6 yıldır bakmıyorum bile chip dergisine
  • bence creative muvo s200
  • bence samsung her özellik mevcut testlerde olmaması chip testinin tam olmadığını gösteriyor zaten..
  • chıp dergisi hepsiburdayla anlaşmalı ordaki urunlar bunlar .bide test flash mp3 playerlar arasında
  • madem chip hepsiburadayla anlaşmalalı testde neden iriver yok, neden ipod yok, ya da neden samsung yok... vs...

bu testler konusunda biraz daha suğukkanlı davranmalıyız arkadaşlar.
  • quote:

madem chip hepsiburadayla anlaşmalalı testde neden iriver yok, neden ipod yok, ya da neden samsung yok... vs...

bu testler konusunda biraz daha suğukkanlı davranmalıyız arkadaşlar.

ehehehe
    abi chıp hangı araştırmasını karşılaştırmasını düzgün gördünki
    kaliteli olanlarda yabancı kaynaklardan alıntı
  • Kaliteye gerek yok, Chip TR Chip Almanya'nın bir ay önceki içeriğini birebir kopyalıyor, hilafsiz, almanca versiyonunu geçen ay indirdim bakmak için, bu ayın konusu olan Windows'u 23 sn. de başlatma muhabbeti vardı. Dedim yuh, 10yıldır dergi yapıyoruz diye bizi yiyorlarmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Puan kriterlerini ben yazayım size;
    Mesela test birincisi Trekstor Organix için

Model : Organix
    Firma: NT
    Tel: nt.com.tr
    Web: trekstor.com.tr
    Fiyat: 199$+kdv
    MB başına düşen fiyat 0.194335938

Toplam Puan 87
    Aktarım hızı 55
    Ergonomi + donanım özellikleri 95
    Ses kalitesi 95
    Servis ve dökümantasyon 90

Fiyat / performans: vasat

Teknik veriler

Arabirim / Kapasite / Ses Biçimi : USB / 1.024 / MP3 / WMA / OGG / WAV / ASF
    Ekran / Radyo / Ses Kayıt / Hold : OLED/ o / o / o
    Doğrudan USB bağlantısı. / Line In / Hoparlör : - / o / -
    USB kablo / Pil / Kontrol : o / dahili / 8 tuş
    Ağırlık / Boyut : 41 / 75 x 16 x 32
    Sürücü : Windows XP, Mac OS
    Diğer : Sennheiser kulaklık, SRS

BİZZAT KULLANDIM VE DENEDİM GERÇEKTEN SES ÇIKIŞI MÜKEMMEL DİYEBİLİRİM..

• quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Puan kriterlerini ben yazayım size;
    Mesela test birincisi Trekstor Organix için

Model : Organix
    Firma: NT
    Tel: nt.com.tr
    Web: trekstor.com.tr
    Fiyat: 199$+kdv
    MB başına düşen fiyat 0.194335938

Toplam Puan 87
    Aktarım hızı 55
    Ergonomi + donanım özellikleri 95
    Ses kalitesi 95
    Servis ve dökümantasyon 90

Fiyat / performans: vasat

Teknik veriler

Arabirim / Kapasite / Ses Biçimi : USB / 1.024 / MP3 / WMA / OGG / WAV / ASF
    Ekran / Radyo / Ses Kayıt / Hold : OLED/ o / o / o
    Doğrudan USB bağlantısı. / Line In / Hoparlör : - / o / -
    USB kablo / Pil / Kontrol : o / dahili / 8 tuş
    Ağırlık / Boyut : 41 / 75 x 16 x 32
    Sürücü : Windows XP, Mac OS
    Diğer : Sennheiser kulaklık, SRS

BU ÜRÜN ALMANYADA DA ZATEN BİR ÇOK DERGİDEN TEST BİRİNCİLİKLERİ ALMIŞ..

KUTUNUN DIŞINDA BU BİRİNCİLİK ETİKETLERİ VAR..

• Peki bu ürünü dinleyebileceğimiz NT mağazaları hangisi? Bu arada geçende B.köy NT'ye gittim acayip Trekstor ürünlerine abanmışlar, her yer de fiyatlar, chip 'in testi, hatta Philips ses sistemine bile bağlamışlar. HDG sen hangi NT de çalışıyorsun? Gelelim senin mağaza da test edelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.