Şimdi Ara

37 mp3 player yarıştı ve sonuç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte chip dergsinin mp3 player karşılartırması (flash disk) ilk 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 14:31:42 >

• 6-10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 14:31:56 >
  • 11-15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 14:35:01 >
  • 16-20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 14:38:29 >
  • 21-25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 14:40:52 >
  • 26-32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 14:44:55 >
  • 33-37 ...herkesten yorumlar bekliyorum arkadaşlar...hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 14:46:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jazz'a mp3 mümkün mü?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir şey daha resimler chip dergisinden alınmıştır
  • testlerde iriver ve ipod hiç kullanılmamış..Bende bilyorum bu testi güzel bir çalışma
  • resimlerden neye ne puan verdiklerini anlayamadım..puanları vermişlerde ne yazıyo başlarında?
  • tamam saolasın
  • çok saçma bir anket olmuş...chip.de de daha kalitelisi var anketin...
  • creative damgasını vurmus yıne
  • iriver ların olmaması iyi olmamış. kont cihaz göndermemiş mi test için acaba?

bunun dışında benim için süpriz olan lg mp3 lerin turkiyeye gelmiş olması. daha önce forumda tanıttığım 50 saat üzeri bir cihazı vardı lg nin.. o da gelmiş mi acaba. bogazici bilgisayarın sayfasında sadece model no ve fiyat bilgileri yaıyor.. ürünlerin resimlerini ve özelliklerini tanıtma ihtiyacı duymamışlar... lg turkiye nin web sitwsinde de mp3 sekmesi diye birşey bulunmamakta. (bahsettiğim modeller LG FD150EB serisinden değil)
  • lg lerin baziları 2006 ces tanıtımlı. örnek: LG FM-20

yani henüz çok yeniler... adını verdiğim model avuçiçinde stres önleyici özelliğe sahip garip bi cihaz... ogg desteği 20 saat pil ömrü ve fm i de bulunuyor... sanırım listede benim önceden tanıttığım 50 saatlik cihazı da gördüm...
  • şu dergilerin bu testleri sırf sayfa doldurmak için yada reklam amaçlı yaptığı ne kadar da açık. insanlar saf ça inansın diye yapılmış bir şey olduğunu düşünüyorum zaten bu dergileri aldığımda tesk kısmını da direk geçen biriyim...ayıp diyorum !!
  • konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim... ama denildiği gibi puanlamanın kriterleri çıkmamış resimlerde...
    bunun haricinde lg nin ülkeye girdiğini de bu sayede öğrenmiş olduk...

PM70 Portable Media Centre adlı bir ürünü var lg nin belki o da gelir, tv den kayır imkanı sunuyor...

jm 53 ise 8 gb microdrive lı 30 saat pil ömrü vaad eden ve ogg destekleyen, mpeg 4 oynatan ve fm radyo barındıran bir cihaz...
  • Puan kriterlerini ben yazayım size;
    Mesela test birincisi Trekstor Organix için

Model : Organix
    Firma: NT
    Tel: nt.com.tr
    Web: trekstor.com.tr
    Fiyat: 199$+kdv
    MB başına düşen fiyat 0.194335938

Toplam Puan 87
    Aktarım hızı 55
    Ergonomi + donanım özellikleri 95
    Ses kalitesi 95
    Servis ve dökümantasyon 90

Fiyat / performans: vasat

Teknik veriler

Arabirim / Kapasite / Ses Biçimi : USB / 1.024 / MP3 / WMA / OGG / WAV / ASF
    Ekran / Radyo / Ses Kayıt / Hold : OLED/ o / o / o
    Doğrudan USB bağlantısı. / Line In / Hoparlör : - / o / -
    USB kablo / Pil / Kontrol : o / dahili / 8 tuş
    Ağırlık / Boyut : 41 / 75 x 16 x 32
    Sürücü : Windows XP, Mac OS
    Diğer : Sennheiser kulaklık, SRS
  • Testlerde iRiver, iPod, Cowon gibi markalar göremedim. Daha doğrusu hafızası yüksek ürünler göremedim.
  • Dergilerin testleri pek işe yaramıyor bence,Chip'in eski testlerinde minton benzeri cihazlar sırf ucuz olduklarından f/p oranı ile creative'in i-river'ın daha üstünde yer almıştı ki bu testi yapanların ses kalitesi diye bir kriterden (ki kulakla dinleme ile anlaşılacağı gibi bir çok profesyönel tester'lar tarafından yapıldığı üzere snr ölçümü vesaire ile de anlaşılabilir) bihaber olduklarını gösteriyordu bence..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.