Bildirim
jazz'a mp3 mümkün mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mp3 her araca mümkündür fakat. servisine danışmadan iş yapma derim.
kıldan tüyden nedenlerden dolayı aracın ilgili yeri garanti dışı kalabilir... -
at bagaja bir 6 mp3 calar kutusu sorun cözülsün servis olayını fazla takma elektronik aksamında değişiklik yapmıyorsunki -
fazla para harcamak istemiyosan kamasonic gibi dandik mp3lü teypleri düsünebilirsin! -
quote:
Orjinalden alıntı: BlackFoX
fazla para harcamak istemiyosan kamasonic gibi dandik mp3lü teypleri düsünebilirsin!
onlarda adamın ömrünü yir valla.bence alabiliyosan iyi bişey al. -
kaset aparatlı mp3 playerler var bence ondan al hem arabada hemde her yerde dinlersin -
radyolu mp3 çalarlar var çakmak girişine takıyorsun radyo'yuda onun frenkasına ayarlıyorsun kablosuz aktarıyor hoparlörlere çalan mp3 'ü... -
yaklaşık 75- 150 milyon maliyete mp3 player walkman i kaset ara birimi yardımı ile ses sistemine bağlayabilirsin , alet parmak boyunda olduğu için bir yerede sıkıştırısın görünmez ... -
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
radyolu mp3 çalarlar var çakmak girişine takıyorsun radyo'yuda onun frenkasına ayarlıyorsun kablosuz aktarıyor hoparlörlere çalan mp3 'ü...
Nerede satılır bu alet. Bildiğin bir link var mı? -
quote:
radyolu mp3 çalarlar var çakmak girişine takıyorsun radyo'yuda onun frenkasına ayarlıyorsun kablosuz aktarıyor hoparlörlere çalan mp3 'ü...
hoparlöre kablosuz aktarabilmesi için hoparlörün wireless olması gerekir mp3 çalarında wireless olması gerekir yani senin dediğin sistem hiç bir arabada veya mp3 çalarda
Senin dediğin nasıl bilio musun?
Mp3 çalar aparatı var, mp3 çaların kulaklığına takıyorsun bi ucunu, zaten kaset şeklinde, kasetide teybe takıyorsun, çakmak girişine taktığında Mp3 çaları çalıştırmak için power kablosu
Kaset aparatı 10 milyon
-
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
hoparlöre kablosuz aktarabilmesi için hoparlörün wireless olması gerekir mp3 çalarında wireless olması gerekir yani senin dediğin sistem hiç bir arabada veya mp3 çalarda
Mp3 çalar aparatı var, mp3 çaların kulaklığına takıyorsun bi ucunu, zaten kaset şeklinde, kasetide teybe takıyorsun, çakmak girişine taktığında Mp3 çaları çalıştırmak için power kablosu
Kaset aparatı 10 milyon
Ben daha farklı anladım. Bu alet atıyorum 88.0 frekansından sesi gönderebiliyorsa, sen de radyo kanalını 88.0'a alırsan olay tamam olur. Bu frekansdan nasıl yayın yapabilir beni biraz aşıyor. Elektronikçi arkadaşlar heralde bizi aydınlatırlar.
-
Herhangi mp3 player ister diskli ister disksiz olsun ister ipod ister diğer markalar olsun kulaklık çıkışına takacağın Fm vericisi ile aracın sabit radyosundan istedin bir banda ayarlayarak direk dinleyebilirsin. pil 30 gün günde bir saat kullanıma dayanıyor ancak ben aşagıdaki markayı kullanıyorum .(BELKIN)Pilli olduğu için kablo derdi yok .
Birde şarjlı çakmak adaptörüne takılanlar var.
-
quote:
Orjinalden alıntı: monsera
quote:
quote:
Kaset aparatı 10 milyon
Ben daha farklı anladım. Bu alet atıyorum 88.0 frekansından sesi gönderebiliyorsa, sen de radyo kanalını 88.0'a alırsan olay tamam olur. Bu frekansdan nasıl yayın yapabilir beni biraz aşıyor. Elektronikçi arkadaşlar heralde bizi aydınlatırlar.
ha tamam anladım ok hoparlörlere aktarıyor falan diyince ben farklı anladım dediğin olay doğru
-
quote:
quote:
Kaset aparatı 10 milyon
ulen heryerde zekan bi adım önde gidiyo ha ne kadar zeki bi arkadaşımızsın sen öle ahahah bide açıklamış şuna bak ya bak açıkladığım arkadaş anlamış bu cihazın nasıl işlediği sen anlamamışsın bide açıklama yapıyorsun olm broker ömürlük adamsın yemin ederim kaset adaptörüymüş benim bahsettiğim şey hey alaam yaaa ahahahah
başlığı açan arkadaşım bak şu linkteki cihazı incele bu tam senlik :
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1037199
çalışma şekli aynen tarif ettiğin şekildedir cihazı çakmak girişine takıyorsun radyoyuda kullanma kılavuzunda yazan frekansa ayarlıyorsun o şekilde mp3 'leri ses kalitesinde kayba uğramadan dinlemiş oluyorsun...
-
olm sen diyon ki yom p3 çaları açıosun sonra kablosuz hoparlörlere gidio bende diyorum ya bu ne saçmalıyor
Anlamadım ki verici desene...
Aklım şeye gitti wirelless müzik sistemlerine...
Valla bilemiyom ya sen kazmasın anlatamıyon yada ben biyerimden anlıyom anlaşamadık veya sen bu vericinin frekansını yanlış ayarlamışsın uyuşmuyo
Zekama laf etme uleyyynn -
cd çalarlı araca nasıl kaset apartı takıyorsun sen ayrıca müzik sistemide sabit mp3 lu bır teyple değıstıremezsın
quote:
Orjinalden alıntı: tekcig
kaset aparatlı mp3 playerler var bence ondan al hem arabada hemde her yerde dinlersin
-
Şu alet olabilir:
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1132359 -
Merhaba...
Forumu takip ediyorum. Kimse boş laf üretmeden faydalı soru ve cevaplar yazıyor. Dedim bende üye olayım.
Yakında arabamı değiştireceğim ve karar vermeye çalışıyorum. "fiyat ve özellik" olarak baktığımda iki model var başabaş giden. aynı sınıf olmasalarda; biri Yeni Focus Benzinli Otomatik(AT) Ghia, diğeri Honda Jazz Elite benzinli otomatik(CVT). (eş durumundan otomatik) karar vermek zor.
Aşağıdaki yazıyı ord focus forumda yazmıştım burayada yazıyorum.
----------------------------------------------
Bir arkadaşım sormuş;
"Trend de MP3 Çalar yok, nasıl Sony müzik setinin orjinalliğini bozmadan MP3 Dinlerim?" diye. Bunu cevaplamak istiyorum.
Arabanın orjinalliğini bozmadan bunu başarabileceğimiz iki yol var.
Bir tane MP3 Çalar edineceğiz, Discman veya MP3 player(JukeBox) tipi olanlar (tercihim bunlar), ve bir tanede iki ucu erkek streo (jack) uçlu streo kablo(30 cm kafi, ihtiyaca göze daha uzun yada kısa)
1.Yol:
Torpido gözünde AUX giriş yeri var Sony teybin(böyle söylemişti bir arkadaşım). Bu kablonun bir ucunu MP3 çaların kulaklık yada Aux (varsa daha iyi) çıkışına, bir ucunu da torpido gözündeki bu dişi jack'a sokarak(bu jack ın türüne göre kabloyu hazırlayınız), teyp ten AUX u seçip MP3 dinleyebilirsiniz...Şık görünümlü küçük bir MP3 Sony nin yanında sırıtmayacaktır. Kablonun uzunluğuna göre ön konsolda bir yere ve torpido gözün koyabilirsiniz. Discman ise Anti- Shock özellikli (sarsıntıda müziği kesmeyen ve şarkıyı arabelleğine depolayıp çalan), onuda torpido gözünde muhafaza edebilirsiniz.
2.Yol:a
Bu yol Aux girişi yoksa nasıl yaparız sorusuna cevaptır.
Piyasadan gayet uygun fiyada 15- 20 YTL nı geçmez sanırım, düşük menzilli (arabanızın radyo anteni ile sizin arasındaki mesafe olsa olsa en fazla 2 metreyi geçmez ki bu çihazla 50-200 metre menzilli) streo "FM verici" edinirsiniz. bu vericinin gönderme frekansını bulunduğunuz ilde genelde boş olan veya kuvvetsiz radyolardan birinin bulunduğu frekansa ayarlarsınız. Sonra MP3 Çaların kulaklık yada Aux (varsa daha iyi) çıkışına erkek uçlardan birini, FM vericinin Line-in dişi jak ına diğerini (elimizdeki iki ucu erkek jack streo kablodan bahsediyorum) takıyorsunuz. sonra Sony müzik setinin radyosundan vericini frekansını ayarlayıp sizin yayınladığınız MP3 formatlı şarkıları radyodan dinliyorsunuz. streo yayın ve FM bandından yakın mesafe yayın olduğu için sesi kaliteli alırsınız. Ancak aynı frekansta yayın yapan kuvvetli bir radyoya dek geldiğinizde parazit oluşabilir. bu durumda daha sessiz (boş) olan frekansı deneyebilirsiniz.
Bu metodları arabada olmasada evde denedim, radyo yayınını ise 250 metre uzaktan alabilmiştim.
-----------------------------------------------------
iyi çalışmalar.
-
[özür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 28 Ekim 2005, 23:25:13 > -
bu bahsettiğiniz aparat kaç paradır yav?
Benzer içerikler
- pejo 508 yorumlar
- kargo"ya araç kiralama yorumlar
- torres evx yorum
- otomatik vites d de gitmiyor
- lastik balon yapması
- alpine araba
- opel corsa elektrikli fiyat
- ds 8
- ötv muafiyeti 2025
- byd dolphin menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X