Ben de T3 dergisinin flash mp3 playerlar için yaptığı bi incelemeyi görmüştüm.5 aday wardı: sony,creative,samsung,ipod shuffle ve iriver T30.kazanan T30'du.Kazanma sebebi olarak kullanım kolaylığı we mükemmel ses kalitesine ek olarak pilinin 19 saat gitmesi gösterilmişti.İşin içinde para werip de 1. olmak gibi bi durum war mı bilemem ama sizin de dediğiniz gibi dergilere güwen olmaz.Müzik kanallarında da parayı weren top20 de 1. oluyo zaten(bağlantıya bak yaw).Bence mp3 player alacakların forumdaki inceleme we yorumları kıstas almaları daha iyi.Ben H10'u tamamen forumdaki kişilerin öwgüleri yüzünden aldım.İyiki de almışım.Mesela şunu da söliyim.T3 dergisi iriver H320-340 modellerine 5 üzerinden 2 yıldız wermiş.Acayip şaşırdım.Çünkü bu aletler forumda çok beğenilen,çoğu kişinin sahip olmayı istediği aletler.Ben kesin 5 alır diodum.Notunun düşük olma gerekçesi ise arayüzünün çok karışık olmasıymış.Kullanması çok zormuş.Oysaki forumdaki arkadaşlardan hiç böle bişe duymadım şahsen.Başka bi olumsuz yanını belirtmemişler.Saçmalığa bak.Herşeyi tamam bi arayüzü karşık diye 5 üzerinden 2 alıyo.Tamamen derginin saçmalığı işte.Adam benim için arayüzün problemi yok ses kalitesine bakarım diyosa onun için H320nin notu 5 üzerinden 4 ya da 5 tir.2 diil
Bence T3 dergisinin yorumlarını sabun köpüğü olarak algılamak lazım, onlar sadece kapak kızından promosyon yapan, saçma dergiler. Genel de kişiye bir şey vermeyen ve gereksiz tercihler yapmasını sağlayabilen bir dergi. Gerçekte sallamamak lazım. Dengesizlik ortada sen T30 'u göklere çıkartırken, H320'yi yermen ne derece mantıklı? Neyse güvenip güvenmemek her zaman size kalmış bir şey...
T3 gerçekten de kalitesiz bir dergi,ses donanımı alacakların referans alabileceği bir çok review ve forum sitesi mevcut...Gerçek kullanıcıların incelemeleri çok daha objektif oluyor,kötüyi kötü diye söylüyorlar benim en çok hoşuma giden bu,bizdeki bazıları gibi insanlar kendi malı kötü olsa da iyi demiyor...
Merhaba,
Trektor Organix sahibi olan, test eden varsa yorumlarını paylaşabilir mi? Iriver T10 ile kıyaslandığında (ikiside Sennheiser kulaklıkla geliyor) sadece ses kalitesi baz olsa hangisini seçersiniz.
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme