Şimdi Ara

37.olup Hacettepe Tıpı 3. Sınıfta bırakıp Boun IE'ye geçmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

yok hocam öss ile alakası yok maalesef össde başaralı olan tıp fakültesinde de başarılı olur diye kaide yok

hatta medipol uluslararası tıpa 1. ile yerleşip orda karne ortalaması 85(10 kişilik sınıfta 10. olan bile gördüm) orda herkesin ortu 90 üzerindeydi

tıp farklı bir yer hocam hiç lisedeki derslerle değerlendirilmesi çok zor

hatta hacettepe inge ilk 100den yerleşip 2kez sınıfta kalan arkadaşlarım oldu

bu fakültelere zorluğunu bilip gelemeli insanlar
    büyük çelişki değil mi ya?
    sınavda ilk 100'e girmek demek, bu kişinin hem çok zeki hem çok çalışkan olması demek anlamına geliyor. yani iki özellikten biri eksik olsa dahi ilk 100'e giremezsin. ama bu dereceli kişi iki defa sınıfta kalıyor. tembel mi? hayır.. vasat zekalı mı? hayır.. ee cevap ne o halde? forumda biri daha vardı 5 sene önce konu açmıştı. hacettepe tıpta birinci sınıfta 3 defa kalmış. intihar etmeyi düşünüyorum falan diyordu. sonradan cerrahpaşa tıpa geçti hacettepe zorluyor diye.şu an bitirmiş midir bilmiyorum.

• kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    bence yetiştirilme tarzı ile alakalı nasıl yani diyeceksiniz

bu okullar öğrenciden çok fazla şey istiyor çünkü gelecekte niye diğer bilim adamlarımız da aziz sancar gibi ülkemizi gurulandırmasınlar

ya da gazi yaşargil, gökhan hotamışlıgil, rıdvan ege gibi efsaneleri niye çıkarmasın

https://www.vaidam.com/tr/doctors/turkey bu yerlerden çıkmasının da nedeni olmalı

yani farklı şeyler yapmalarını istiyor bu okullar gidip de lisedeki gibi össde yüksek puan gibi tek amaçları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Eylül 2020; 1:43:5 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    30. Olan tanidigim var hazirligi gecti 1 2 3 u de gecti su an 4 te bence bolumden kesinlikle memnun degildi bence bu ogrencinnin ben kalacagini düşünmüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    Ben de hemsireligi birakacagim daha baslamadan galiba nereye giderim bilmiyorum

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Sınavsız alsalar girmem.
    Mesleğinden sıkılan öğretmenler, memurlar girebiliyior ne ulaşılmaz bölümmüş.
    https://www.basarisiralamalari.com/dgs-endustri-muhendisligi-2020-taban-puanlari-kontenjanlari/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktor olarak kazanacağı paranın 2-3 katını kazanıyor başlangıç maaşı olarak bi de bununun associate>em>junior partner>partner>herhangi bir şirkette ceo yolu var. milyon dolarlara oynayabilir eğer hayatını işe adarsa.
  • Benim de bir tanıdığım odtü ee’den 3. Sınıfta odtü mimarlığa geçmişti. Saygı duymuştum sadece. Geç de olsa istediğinin peşinden gitmek saygı duyulası bi hareket

• Etraftan duyduğuma göre Hacettepe gerçekten de insanı tıptan soğutan bir okulmuş. Aşırı derecede zorluyorlarmış öğrenciyi

• 4. sınıfta bırakıp ea'da bir bölüme geçen tanıdığım var fazla abartmayalım
  • Hayallerin peşinden gitmek hiçbir zaman yargılanacak başkasının söyleyebileceği hakareti hakketmez.Yazık olan şudur ki sitem o kadar kötü ki Türkiye Derecesi yapan kişiler bile Yaptığı seçimlerde pişman olup değiştiriyorsa gerekli olan yardımda sistemde hata olduğunu gösterir.18 yaşındaki çocuğa ileride hangi mesleği seçmesi gerektiğini verilen sistemle kesin olarak belirlenemez bu rehberlik konusunda çok yetersiziz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.