Şimdi Ara

37.olup Hacettepe Tıpı 3. Sınıfta bırakıp Boun IE'ye geçmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz-06

Bu mesaj silindi.
    denizcim biladerim,
    tmci imişsin. sayısalın tek bir dersi (fizik) sizin tüm derslerinize bedel. senin tmdeki 8 binlik sıralaman sayısalda 90 bin falan eder. yani 90 binli boğaziçinde çaycılık bölümünü okuyabilirin.
    sevgiler.
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Tamam abi.Kutsalınıza laf ettiğim için özür dilerim.1'in sonunda çaycılığınıza yatay geçiş için başvuracağım.Umarım girebilirim.Saygılar.
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Yok abisi öyle deme ama. O dokuz eylül hukuk okucak aodjashsaodhasdja ama boun ieye laf atabilir
  • BOUN'un hazırlığını atlamış. Benim de dikkatimi ve ilgimi o çekti. Hey maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

BOUN'un hazırlığını atlamış. Benim de dikkatimi ve ilgimi o çekti. Hey maşallah.
    Aynen benim de ilgimi çeken o oldu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o cesaret değil razı olmak. başkasının lafına karşı kendi lafını geçirememek.

• Zaten 37. olan biri çalışkan hırslıdır, htıptan sonra hazırlığı da atlamış bu eleman zaten nerde olsa iyi olur bide üstüne mckinsey de çalışıyor mus daha ne olsun , bence mckinsey gibi sağlam yerlerde business alanında çalışmak tıptan daha prestijli zaten mckinseyde 2k dolar ile başlıyorsun yani arkadaş tıpı bırakarak iyi yapmış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.