Bildirim
37.olup Hacettepe Tıpı 3. Sınıfta bırakıp Boun IE'ye geçmek
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en dogrusunu yapmis istemedgini okumaktansa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten ilgi alanlarını, istediği mesleği keşfetmiş kendini tanımış McKinsey'de çalışacak kadar başarılı olduğuna göre. Helal olsun. Tıpı büyük ihtimal çevre ve aile baskısı sonucu garanti meslek diye seçmiş sonra mutlu olamamıştır. -
ne büyük cesareti sanki boğaziçi endüstriden mezun olanlar işsizmiş gibi. asıl ne istediğini bilmeyip çevre baskısıyla statü kaygılarıyla tıp yazmak büyük cesaret
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Boğaziçi IE> Hacettepe Tıp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 2 Eylül 2020; 21:59:59 >
Nerenden anlıyorsun yazdığımı. 3 yıl kaybetmiş ben ona cesaret dedim. 3 yıl tipta o kadar emek vermiş bırakmak zor
o da bişey mi geçenlerde vardı burda hacettepe tıpı bırakıp 4k dan ytü matematiğe giren bi eleman vardı -
Tıp zor gelmiştir.Sayısal işletme bölümüne gitmiş. -
hocam zaten 1 yıl hazırlık var genelde okuyorlar tıbbi ingilizce hiç almadıkalrından dolayı
2 yılda da sınıfta kalmıştır her 2 öğrenciden 1 i net kalıyor hacettepede o derece zor ilk bine giren öğrenciler olmasına rağmen
bölümü tam 6 yılda bitiren %10-15falan gerisini siz düşünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Eylül 2020; 23:12:34 > -
Peki hocam sen nerden biliyosun sınıfta kaldığını? Kesin konuşmasan mı artık?
Bazen aklımdan tıbbı bırakıp odtü veya boun fizik yazmak geçmiyor değil benim de :) -
Yok öbür türlü tıpı bırakamaz onun kitabına göre, böyle boş boş savunmaya devam edecek.
bizde de var hocam ondan diyorum 1. sınıfta sınıfta kalanlar ya kolay tıp fakültelerine geçtiler ya da bölüm değiştirdiler
hatta biri 2 yıl sınıfta kaldı baktı olmuyor bölüm değiştirmişti
ondan söylüyorum dersleri iyi olup da bölüm değiştiren görmedim hiç
2-3. sınıfta asıl zorluk başlıyor geçen sene çoğu okul değiştirdi bu yıl daha az sanırım onlinedan olması gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Eylül 2020; 23:46:54 > -
hocam adam 37.
çok çok yüksek tempolara alışıktır yüksek ihtimal, geçmek istese bir şekilde hallederdi diye düşünüyorum.
tıpı kötülemiyorum, tıp ona göre değilmiş demek ki.
NEDEN GTÜ’NE GİRMEMİŞ
yok hocam öss ile alakası yok maalesef össde başaralı olan tıp fakültesinde de başarılı olur diye kaide yok
hatta medipol uluslararası tıpa 1. ile yerleşip orda karne ortalaması 85(10 kişilik sınıfta 10. olan bile gördüm) orda herkesin ortu 90 üzerindeydi
tıp farklı bir yer hocam hiç lisedeki derslerle değerlendirilmesi çok zor
hatta hacettepe inge ilk 100den yerleşip 2kez sınıfta kalan arkadaşlarım oldu
bu fakültelere zorluğunu bilip gelemeli insanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Eylül 2020; 23:53:23 > -
ilk 100 örneğinizden sonra bir şey diyemiyorum hocam, doğrudur.
Hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ne büyük cesareti sanki boğaziçi endüstriden mezun olanlar işsizmiş gibi. asıl ne istediğini bilmeyip çevre baskısıyla statü kaygılarıyla tıp yazmak büyük cesaret
|
Boğaziçi IE> Hacettepe Tıp
|
Yok öbür türlü tıpı bırakamaz onun kitabına göre, böyle boş boş savunmaya devam edecek.
|
Nerenden anlıyorsun yazdığımı. 3 yıl kaybetmiş ben ona cesaret dedim. 3 yıl tipta o kadar emek vermiş bırakmak zor
|
Tıp zor gelmiştir.Sayısal işletme bölümüne gitmiş.
|
Peki hocam sen nerden biliyosun sınıfta kaldığını? Kesin konuşmasan mı artık?
|
denizcim biladerim,
tmci imişsin. sayısalın tek bir dersi (fizik) sizin tüm derslerinize bedel. senin tmdeki 8 binlik sıralaman sayısalda 90 bin falan eder. yani 90 binli boğaziçinde çaycılık bölümünü okuyabilirin. sevgiler. |
Benzer içerikler
- tyt mi zor ayt mi
- türk alman üniversitesi yorumları
- 3d yayınları pdf telegram
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- 6 ayda yks biter mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X