Şimdi Ara

37.olup Hacettepe Tıpı 3. Sınıfta bırakıp Boun IE'ye geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LinkedIn de gördüm Büyük cesaret bence.. şimdi Mckinsey de çalışıyormuş
    37.olup Hacettepe Tıpı 3. Sınıfta bırakıp Boun IE'ye geçmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhligoky -- 2 Eylül 2020; 21:38:51 >

• en dogrusunu yapmis istemedgini okumaktansa
  • Gerçekten ilgi alanlarını, istediği mesleği keşfetmiş kendini tanımış McKinsey'de çalışacak kadar başarılı olduğuna göre. Helal olsun. Tıpı büyük ihtimal çevre ve aile baskısı sonucu garanti meslek diye seçmiş sonra mutlu olamamıştır.
  • ne büyük cesareti sanki boğaziçi endüstriden mezun olanlar işsizmiş gibi. asıl ne istediğini bilmeyip çevre baskısıyla statü kaygılarıyla tıp yazmak büyük cesaret
  • Boğaziçi IE> Hacettepe Tıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 2 Eylül 2020; 21:59:59 >
  • Nerenden anlıyorsun yazdığımı. 3 yıl kaybetmiş ben ona cesaret dedim. 3 yıl tipta o kadar emek vermiş bırakmak zor
  • o da bişey mi geçenlerde vardı burda hacettepe tıpı bırakıp 4k dan ytü matematiğe giren bi eleman vardı
  • Tıp zor gelmiştir.Sayısal işletme bölümüne gitmiş.
  • dhligoky D kullanıcısına yanıt
    hocam zaten 1 yıl hazırlık var genelde okuyorlar tıbbi ingilizce hiç almadıkalrından dolayı

2 yılda da sınıfta kalmıştır her 2 öğrenciden 1 i net kalıyor hacettepede o derece zor ilk bine giren öğrenciler olmasına rağmen

bölümü tam 6 yılda bitiren %10-15falan gerisini siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Eylül 2020; 23:12:34 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sen nerden biliyosun sınıfta kaldığını? Kesin konuşmasan mı artık?
  • Bazen aklımdan tıbbı bırakıp odtü veya boun fizik yazmak geçmiyor değil benim de :)
  • Ajan Pena kullanıcısına yanıt
    Yok öbür türlü tıpı bırakamaz onun kitabına göre, böyle boş boş savunmaya devam edecek.
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Ajan Pena kullanıcısına yanıt

bizde de var hocam ondan diyorum 1. sınıfta sınıfta kalanlar ya kolay tıp fakültelerine geçtiler ya da bölüm değiştirdiler

hatta biri 2 yıl sınıfta kaldı baktı olmuyor bölüm değiştirmişti

ondan söylüyorum dersleri iyi olup da bölüm değiştiren görmedim hiç

2-3. sınıfta asıl zorluk başlıyor geçen sene çoğu okul değiştirdi bu yıl daha az sanırım onlinedan olması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Eylül 2020; 23:46:54 >
    hocam adam 37.

çok çok yüksek tempolara alışıktır yüksek ihtimal, geçmek istese bir şekilde hallederdi diye düşünüyorum.

tıpı kötülemiyorum, tıp ona göre değilmiş demek ki.
  • NEDEN GTÜ’NE GİRMEMİŞ
    yok hocam öss ile alakası yok maalesef össde başaralı olan tıp fakültesinde de başarılı olur diye kaide yok

hatta medipol uluslararası tıpa 1. ile yerleşip orda karne ortalaması 85(10 kişilik sınıfta 10. olan bile gördüm) orda herkesin ortu 90 üzerindeydi

tıp farklı bir yer hocam hiç lisedeki derslerle değerlendirilmesi çok zor

hatta hacettepe inge ilk 100den yerleşip 2kez sınıfta kalan arkadaşlarım oldu

bu fakültelere zorluğunu bilip gelemeli insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Eylül 2020; 23:53:23 >
    ilk 100 örneğinizden sonra bir şey diyemiyorum hocam, doğrudur.
    Hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.