TOSHIBA 37XV500P tv yi hepsiburaada dan almak üzereyim
diğer almayı düşündüğüm tv ler ise 42av500 37av500 ve 42xv500 idi forumdada 1700 e kadar peşin limit var
buna benzer forumda birçok konu okudum ve aklım iyice karıştı fiyatları da göz önünde bulundururarak sizce hangisini almalıyım ve nereden almalıyım lütfen acil yardım kararsızlıkla hiçbişey alamayacağım galiba...
İyi akşamlar internet'ten alıp almamak sana kalmış Dispürütör garantisi olsun bir kere ne amaçla kullanıcaksınız...
öncelikle ilgin için teşekkürler
oyun konsolum yok ama almayı düşünüyorum ps2 veya nintendo olabilir d smart var
ve tabiki film için kullanacağım kotam 1700 ytl
Bimeks bakmanı öneririm şahsen ben internet ortamını tavsiye etmem ! Xv hakkında çok yazıldı çizildi Orta seviye paneldir Z serine'de bak karşılaştır
asslında teknosa gold bimeks gibi yerler de olabilir sizinde 1700 peşin fiyatına uygun tavsiyeleriniz varsa dikkate alabilirim teşekkürler.
Şu an bildiğim kampanya Bimeks'te var Fiyat aralığını bilmiyorum Sıcak fırsatlar bölümüne bir bak İki panelinde siyahları orta seviyeler'de dikkatli bir şekilde incele ikisinide , saygılar... Xv - Konsol'a uygun Z - Genel kullanıma uygun
tesekkürler bakacağım
quote:
Orjinalden alıntı: Am@deus
Şu an bildiğim kampanya Bimeks'te var Fiyat aralığını bilmiyorum Sıcak fırsatlar bölümüne bir bak İki panelinde siyahları orta seviyeler'de dikkatli bir şekilde incele ikisinide , saygılar... Xv - Konsol'a uygun Z - Genel kullanıma uygun
bimeksteki malesefki 32" keşke 37 olaydı birde oyun konsolu için ii diyorlar ama tv için ii degilmiş biri beni bi kandırsa samsundayım vallahi solugu trabzon bimekste alırım 1147 ye ii fiyat full hd 32" toshiba
Mesajınızı tam anlamadım ama şöyle cevaplıyim Genel kullanım için Xv tavsiye etmiyoruz ama kullanılmazmı tabıki kullanılabilir ! Şayet aman aman bir beklentiniz yoksa Hd uydu alıcısıyla ihtiyaçlarınızı karşılar inceleyin derim , saygılar...
PEKİ 42AV500 OYUNDA ÇOK MU KÖTÜDÜR. YANİ BENİM İÇİN ASIL OLAY D SMART VE DVD FİLM SONUÇTA FİYATI ÇOK CAZİP GELİYO Bİ DE O ÜRÜNÜN 32 SİNİ TEYZEME ALIP KURMUŞTUM UYDUDA GAYET İYİYDİ.
Toshıba AV serisi Sd ve konsol'da iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme