Şimdi Ara

370/2 KD terhis hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hepinize kolay gelsin çoğunu atlattık diyelim gün azaldıkça sıkıntı çıkıyor

İlk sorum sevk tarihim 12 mart birliğime sülüste yazılana göre katılmam 14 mart şimdi bütün izinlerimi kullansam diyelim tezkere tarihim askeri sistemde 13 eylül olarak gözüküyor bu nasıl mümkün olabilir. Aradaki o 1 gün geç iltihak olarak gözüküyor yani askerlikten sayılmayan gün diyo ama ben e devletten aldığım kağıda göre 14 martta teslim oldum acemi birliğime bu nasıl düzeltilir komutanlar pek yardımcı olmuyor.

İkinci sorum hiç izin kullanmıcam 12 gün tmi le gelmeyi düşünüyorum benim bilgim 850km 2 gün yol izni alacağım yönündeydi ama bana acemiden usta birliğime gecerken sen yol iznini kullanmışsın alamazsın bi kereye mahsus veriliyo acemiden çıktığın gibi gelmen gerekirdi yol izni için diolar 6 nisanda çıktım 8 nisanda usta birliğime teslim oldum yine verdikleri kağıda göre

Sonuç olarak hiç izin kullanmayıp tmi+yol (12+2) 29 ağustos çıkarım diodum hem yol alamıyom hem 1 gün geç katılış gözüküyo zamanında katılmama rağmen 1 eylüle anca çıkabiliyorum fazladan 3 gün askerlik yapmak istemiyorum ne yapabilirim dediğim gibi komutanlar kanun neyse onu yaparız diolar yardımcı olmuyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.