Şimdi Ara

3700+- Tavsiye Edebileceğiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Maxiumum 3700+- bütçem var.Oyun oynuyorum fakat akıcı olması yeterli.2 tane kafama yatan pc seçtim bunlar hakkında yorumlarınız nelerdir ? Sizlerde önerilerinizi söylerseniz memnun olurum.
    https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-cb005nt-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2cj23ea-p-HBV000007EZFG?magaza=%DDntegra%20Teknoloji
    Önceden hp kullandım ısınmasından son derece memnuyetsizdim, ısınma sorununu aşabildiler mi? Tasarımı hoşuma gitti.
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-320-17ikb-intel-core-i5-8250u-12gb-2tb-mx150-windows-10-home-17-3-tasinabilir-bilgisayar-81bj003ttx-p-HBV00000A2CJA?magaza=Hepsiburada
    8.Nesil işlemci 12 GB ram 2TB HDD 17.3 birde windows 10 dahil olması cezbetmiyor değil ama performansı tatmin edebilir mi?

• Aynı durumdayız hocam çok kararsız kaldım.

Msi baktım hdd si 5400rpm ssd de de garanti gidebiliyormuş.

Asus baktım çok ısınıyor dediler

Monster baktım yazılımsal sorun yaşadık kasa kalitesiz dediler.

1 haftadır eleştrilerden bilgisayar almaya elim varmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Monster çok güvenilir gelmiyor bana, aklım hp'de hala pazartesiye kadar bekliyeceğim şuan versem yine pzt kargo çıkacak belki indirim olur
  • Daha yeni monster aldım ve şimdilik memnunum.Yazılımsal sorun derken neyi kastettiler onu anlamadım açıkçası.Kasa sağlamlık konusunda ise çok net konuşamam ama monsteri toplama gibi düşünebilirsiniz.

Monster'da 4k lık gayet iş görebilecek bir sistem varken diğer markaların kronik sorunlarına rağmen daha kötü sistem özellikleriyle beraber en az 5 6k fiyat barajı koyuyorlar.Piyasa çok karışık şuan.

Ama net bir şey söylemem gerekirse bir amd vga bir de hp laptop önermem kimseye yıllardır şu bilgisayarın ısınma sıkıntısını okumaktan , arkadaşlarımdan duymaktan kusucam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethannn

Daha yeni monster aldım ve şimdilik memnunum.Yazılımsal sorun derken neyi kastettiler onu anlamadım açıkçası.Kasa sağlamlık konusunda ise çok net konuşamam ama monsteri toplama gibi düşünebilirsiniz.

Monster'da 4k lık gayet iş görebilecek bir sistem varken diğer markaların kronik sorunlarına rağmen daha kötü sistem özellikleriyle beraber en az 5 6k fiyat barajı koyuyorlar.Piyasa çok karışık şuan.

Ama net bir şey söylemem gerekirse bir amd vga bir de hp laptop önermem kimseye yıllardır şu bilgisayarın ısınma sıkıntısını okumaktan , arkadaşlarımdan duymaktan kusucam :D
    Fiyatları diğer bilgisayarlarla aynı sayılır fp diyemeyiz artık Monster'a. Asus hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Biz alana kadar hepsiburadada 100 lira civarı arttı bilgisayarlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.