Şimdi Ara

371. Dönem 98/2 [Mayıs 2018] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
24
Favori
99.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_japan

Hocam ikinize de sorum; sizce psikolojik hazirlik açısından saati simdi mi almali yoksa askere gidince mi almali?
    Dostum askerliğe başlada saat falan hikaye. Hayırlısıyla baslayip bitirirsiniz umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 19 Nisan 2018; 0:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 369. kısa dönem olarak 2 gün önce bitirdim askerliği. Tuzla Piyade okuluna çıkacaklara yardımcı olabilirim.
  • https://t.me/joinchat/GgdpdEhmSKVXVfXgVizWPA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the_japan kullanıcısına yanıt
    ben safak sayar kismini normalde error verdiriyorum sinir bozuyor goren dalga geciyor falan

• Msb duyurusu geldi. Yakındır açıklanması.

http://www.asal.msb.gov.tr/Duyuru/mayis-2018-yedek-subay-celbi-sonuclari-aciklanmistir-20-nisan-2018

• Bedelli gelecek diyorlar. Moral falan kalmadı beyler. Biz askerdeyken bile gelmesi daha ağır. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• Gldbasgan kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim. Seçim uzak bedelli çıkmaz diye tecil bozdum. Şimdi çıkartırlarsa şaşmam

• Gldbasgan kullanıcısına yanıt
    Tek tesellim çıksa bile yaşım tutmayacak büyük ihtimal. Yoksa çok sinir bozucu
  • Suan bedelli cikarsa mayis gideceklere vurmaz mi. Yada askere gittik 10 gun sonra cikti diyelim yararlana bilir miyiz

• Yarın öğleden sonra sonuçlar açıklanır. Sabahın köründe PC başına geçip kendinizi strese sokmayın. Yatın uyuyun. 12 gibi kontrol etmeye başlarız. Hepimiz için hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Suan bedelli cikarsa mayis gideceklere vurmaz mi. Yada askere gittik 10 gun sonra cikti diyelim yararlana bilir miyiz
    Yararlanamayız. Asker olduktan sonra dönüşü yok.
  • snan1910 S kullanıcısına yanıt
    Selam hocam,

Ktka 2.mekanize piyade taburu, 3.mekanize piyade bölüğü/Lefkoşa

Bu yer hakkında bilgin var mıdır?

• Voilet kullanıcısına yanıt
    369/2yim 370/1 ve 370/2 gelmedi sen düşün.Jandarmada var suan oyle bi durum

• Nasıl heyecan var mı gençler

• Bekliyoruz bakalım ne zaman açıklanacak

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Heyecan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Suan bedelli cikarsa mayis gideceklere vurmaz mi. Yada askere gittik 10 gun sonra cikti diyelim yararlana bilir miyiz
    Çıkacağı kesin olsa bakaya kalıp, bedelliden yararlanılabilir gibi geliyor. Ama askere gittikten sonra olmaz diye düşünüyorum.

• bu dönem baya az kişi gidiyor diğer celp dönemlerinde ana konular baya dolu olurdu. neyse bir an önce açıklansın da istifayı vereyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ogretmenim bgn yerim aciklanacak ben gitmesem bakaya kalsam isimle ilgili sorun yasarmiyim.. Bedelli beklemek istiyorm

• Vikernes kullanıcısına yanıt
    bi an önce açıklansın artık geçen haftada erlerin belli olmuş onu bekledik 2 hafta telefonlar şubeyi aradım adamdan fırça yedim bide sizinki haftaya diye :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.