Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın dağıtılacak derken ? benim sevk tahririm 24.11.2018 yazıyor
  • SwatOO kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da aynı yer çıktı, senin bölümün ne? Benim muhabere :)
  • SinCitySakini S kullanıcısına yanıt
    Eğitim birliğimiz aynı hocam. Bir şekilde irtibat kuralım ;)
  • pirate1540 kullanıcısına yanıt
    zorlandığın ya da aa bu kadar kolay olacağını beklemiyordum diyeceğin bir yer var mı :D
  • bakımcı olmak bence rahattı.yani elektrikçi tamirci bunun gibi mesleki işlerde hasıl olmak askerde rahat ettirir. boş zamanında olur. tankçıları görürdüm de o kışın çamurunda tank paletlerini sökmeleri her cuma teçhizat açmaları askerlere acırdım.bizde tamir işi çıkar eğitimden komutan alır götürür seni. bizde öyle bi yoğun eğitim de yoktu zaten. bi de nöbet muhafızları olurdu. ona benzer bi adı vardı. adamların her gün 8-10 saat nöbetleri olurdu. sadece işleri nöbetti. zaten nerde kavruk kuvruk gariban kesim var bunlardan olurdu. koğuşçu, silahlık sorumlusu, karargahta yazıcı olmak bunlar soğuğu sıcağı görmeyeceğin rahat işler olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirfalas S kullanıcısına yanıt
    kardeş selam, bana da burası çıktı, bu hafta sonu gidiyorum ? tecrübelerini paylaşır mısın ? nasıl bir birlik ?
    Eyvallah kardeşim, bende muhabereciyim bakalım ne görev verecekler. Yazıcı olup da tüm işin ona yıkıldığını duymuştum. Silah sorumlusu da sorumluluk istiyor ama bakalım bize verirlerse yaparız
  • muhaberede iyidir telefon aktarırsın bağlarsın. çevrim alırsın belli kodlar fln oluyor. onları cevaplıyors3un fln basit şeyler. yazıcılıkta ilk başta zor olur ama sonrası öyle olmaz. gecelere kadar çalıstıkları olurdu. komutanlara karargaha yakın olursun. çarşıya rahat çıkarsın.Usta birliği de aynımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate1540 -- 21 Kasım 2018; 18:15:4 >
    Esas birlik de gelibolu ama kısaltmalar farklı. Şöyle: 18 İNCİ MKNZ P.TUG. KOM. DES. TB. MEBS. BL.
  • Dün yemin ettik.Şu an 5 günlük dağıtım iznindeyim.28'nde esas birliğime katılıyorum,Acemi birliği ıspartaya çıkanlara şimdiden geçmiş olsun.
  • burda birkaç kişiye demiştim. allah yardımcıları olsun.eğitimi ve komutanlar zor

• Atarsa 32 beyler. 371/2 den selam olsun. Usta birliklerinize ne zaman geliyonuz, bi gelinde isten dusek

• Kasım celbi 1. gruptan acemi birliğini bitiren arkadaşlar android telefon sokan var mıydı sorun oldu mu bi bilgilendirebilir mi
  • Vascdia kullanıcısına yanıt
    Ben tuşlu götürdüm,android sokan bir kaç kişi vardı.Zaten xray den geçiyosun orada kaptırmadığın müddetçe içerde rahat kullanırsın,öyle detaylı bir arama yok
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    Ustaya 1 gün geç katılsak bir problem olur mu,zaten b*k gibi dağıtım izni verdiler
  • Safaga eklerler. Onun disinda 3 gune kadar firari sayilmiyorsun yada 1 hafta olmasi lazim. Yalniz gittigin birlikteki komutanlar tarafindan mimlenebilirsin. Bu cocuk disiplinsiz deyip birlikte kotu kisimlara verebilirler. Komutanlar cabuk yargilarlar adami.

• Gelin artık çömezler gözümüz yollarda kaldı

• Newresim kullanıcısına yanıt
    Benim malatya 2. kara havacılık hizmet desteğe çıktı orda da karargah bölüğüne vermişler beni.Komutanlar hakkında çok bir bilgim yok ama ısparta'dan iyidir diye düşünüyorum.Acemi birliği resmen eziyetti.Siz akıllı tel işini nasıl yaptınız gittiğiniz gibi mi soktunuz yoksa 1-2 ay falan beklediniz mi?
  • Benim acemilik izmir eskifocaydi. Usta izmir yenifoca. Acemilikte bilgi aldik ust devrelerden, yenifocaya android rahat sokarsiniz dediler. Pantolonun cbine koydum, iceri oyle girdim. Cantayi xrayden kontrol ettiler ama uzerimi aramadilar. Rahatca icri sokmustum telefonu. Karargah komutanlarin yanidir bol bol cay getir, kantinden sigara getir muhabbeti olur. Zor istir. Allah kolaylik versin. Komutanlar cok eziyetli, adamlarin bildigin kariligini yapiyorsun askerde.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.