Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar günaydın, sülüsü ne zaman alacağız? ben az önce baktım bir gelişme yok. acaba şubeye mi gitmeliyim, var mı sülüs alan?
  • emreoz25 E kullanıcısına yanıt
    beklemedeyiz.
  • şube ve asker alma genel müdürlüğünü aradım şimdide 1 aralıkta alacaksınız diyorlar. Askeriyede mantık arama dedikleri bu sanırım
  • iskenderun deniz er egitim alayında 21 günlük acemi birligi bitti.
    izmir foça deniz üst komutanlıgı çıktı teknik sistemler jeneratörcüyüm.
  • trk.1930 T kullanıcısına yanıt
    hakikaten dediğiniz gibi. Biz ne ara bilet alacağız edeceğiz.
  • emreoz25 E kullanıcısına yanıt
    Ben sevk tarihinin son gününe yani 6 aralığa almıştım bayağı önceden, 1-2 gün erken gitmiş olacağım ama olsun fazla sıra beklemem ve yatağımı falan seçerim en azından :)
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    Karargah hakkında çok iyi şeyler duymamıştım zaten.Enteresan bir şekilde acemide de bu bölüğe giden adam bulamadım hatta malatya bile neredeyse hiç yoktu.Sürgün yeri falan değildir inşallah.Geneli ankara,istanbul,izmir ağırlıklıydı.140 günü nasıl geçiricez bilmiyorum.
  • Evrak Alma Başlangıç
    05/12/2018 , edevlette sevk tarihi yazısı değişmiş bu yazıyor.Şimdi ben bu tarihte sevk belgesi mi alcam yoksa otobüs bileti mi?? şu sevk sülusuda vermediler bi türlü
  • Benim de aynı durumda sevk tarihi yazısı değişmiş evrak alma olmuş. Askerlik durum belgesinde de 31 Ocak 2019 a kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyor. Acaba bedellilerden dolayı Kasım celbini aylara mı yaydılar?
    Düzenleme: Şimdi de sevk başvurusunda şöyle yazı çıktı.Sevk tarihleriniz 01.12.2018 - 05.12.2018 tarihleri arasındadır, 06.12.2018 tarihine kadar askerlik şubesine gidebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel11 -- 26 Kasım 2018; 16:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Sevk tarihleriniz 01.12.2018 - 05.12.2018 tarihleri arasındadır, 06.12.2018 tarihine kadar askerlik şubesine gidebilirsiniz. Yazıyor. Askerlik şubesini arıyorum 1 inde belli olur diyor. Bazı kişiler gittim askerlik şubesinden aldım diyor. Tam bir muamma
  • Karargahta 3 ay calistim. 2 aydirda bulasiktayim. Emin ol komutandan ne kadar uzak o kadar iyi haci. İs belki agirdir atiyorum gunde 8 saat nobet tut. Ama karargahta komutan kariligi yapma. İnsanin cok agirina gidiyor. Ulan ben anneme babama o kadar hizmet yapmamisim, bu adamlarin kiyafetlerini dolaba asmaktan, utuletmesine, cayina yemegine kadar herseyine bakiyorsun. Cok sinir bozuyordu.

• Bu arada Edirne Uzunköprü'ye gidecek olan varmı?.
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    Bu yeme içme bulaşık işlerine firma bakmıyor mu?
  • Heryerde farkli. Her bolge daha tamamen ozellesmedi. Bizim burada yemegide bulasigida er hallediyor. Ozel sirket yemek isine baksa bile, komutan yemekhaneye gelmye tenezzul etmiyor. Oglum bana git yemek getir yemekhaneden diyor. Bahsettigim olay o.

• Bulentkablan B kullanıcısına yanıt
    Hocam egitim birliginde ayni yerdeyiz

• Merakımdan soruyorum yedek subaylık tamamen kalktımı ve bu bedelli sistemi hep geçerlimi olacak yoksa tek seferlik mi?

• Dün öğlen saatlerinde şubeye gittim, şube müdürü 2018 kasım kısa dönem er sevk belgesi bizde veremiyoruz şuan dedi(Sistemden kaynaklıymış). Aralığın 4üne kadar e-devletten deneyin. ayın 4ünde bizim sistemdeki sıkıntı gitmiş olur en kötü dedi.

bilgi sahibi arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa iyi olur.

ERZİNCAN 59. hav.ve.top.eğt.tuğ giden arkadaşlar varsa yazsın.
  • hyrbyk H kullanıcısına yanıt
    erzincan 59. tug. k.lığı / 61. p.a 2. ptb. 1.pbl Magosa

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.