Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 59. Hav. ve Top. Eğt. Tug. Komt. çıkan arkadaşlar acemiliği bitirmiş birisi olarak yardımcı olabilirim.
  • darkycharky D kullanıcısına yanıt
    hocam bilgi verebilir misiniz? nelere ihtiyacımız var, neler tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Erzincan havası değişiktir sabahları soğuk öğlen sıcak akşamları yine soğuk öyle böyle soğuk değil soğuk yanığı olursunuz cildiniz kararır yanınıza bol bol içlik alın çamaşır yıkama şansınız yok elinizde yıkayabilirsiniz ancak nemlendirici krem alın cildiniz soğuktan kuruyacak hatta çatlayacak bunu önler bu krem

acemilikte bol bol içtimalı geçecek beklemekten sıkılacaksınız ilk haftalar giyindirme sigorta aşı rdm vs. İşlemleri beklerken geçecek eğitimler yemin törenine yönelik genelde selam verme yanaşık düzen teker muharebe gibi eğitimler kısacası temel askerlik eğitimleri disiplin ön planda 3 tabur var 2 havan Taburu 1 topçu Taburu nakit para gazinoda çay kahve almak dışında geçmiyor kartla alışveriş yapıyorsunuz otomat kartları var çay kahve bisküvi çikolata kek su kola fanta sprite cappy gibi meşrubat otomatları var bu kart burada işinize yarıyor nakit paranızı atmden çekip otomat kartına otomat makinesinden yükleyebilirsiniz astegmenler kral insanlar uzman çavuşlarla iyi geçinirseniz sıkıntı yaşamazsınız mıntıka olayı var yani genel temizlik herkesi bölüyor lar mangalara temizlik yapıyorsunuz yataklarınızı tertipli tutup katlarsanız dolaplarınızı denildiği gibi yerleştirirseniz sıkıntı olmaz yemekhanedeki yemekler fena değil yenilebilir kantinler var sabit ve gezici mobil asker malzemeleri satıyorlar dışarıdaki fiyatlardan çok fazla değil fazla eşya getirmenize gerek yok buradan da alabilirsiniz tuşlu telefon getirin acemiliğe ilaçlarınız varsa tespit edilirse revir çavuşunuza verilir saatiniz gelince size ilaçlarınız düzenli olarak verirler.

hocam teşekkürler cevabınız için. duş alma şansınız oldu mu acemilik süresince?

• Evet 4 kere duş aldım taburların bölüklerinin kendi arasında duş günleri vardı bizim Pazar Salı ve Perşembe günleriydi ancak Uzun Dönem ve Sözleşmeli Er Adaylarının sayısı da bir hayli fazla olunca sıcak su soğuk suya dönüşüyor bir süre sonra duş süreleriniz 7 dk hak geçmesin kimseye diye. Tabiki bunlara ek her sabah 5 ile 6 arası ihtiyaç duşu oluyor ilk 15 dk girdin girdin giremedin soğuk su ile duş alırsın

teşekkür ederim. hayırlı teskereler.

• darkycharky verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Son olarak palaskayı satın mı aldın yoksa askeriye mi verdi?
  • Uldız U kullanıcısına yanıt
    Kendiniz kantinden 12 TL ye alabilirsiniz yada gelirken asker mağazasına uğrayıp alabilirsiniz askeriyede verilmiyor. Benim ustalıkta burada geldiğiniz zaman nizamiyede görüşürüz 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 34es34 3 kullanıcısına yanıt
    İyi günler benim askerlik yerim de Kırklareli babaeski 1.zırhlı tugay komutanlığı Karargahı tankçı sınıfı. Whatsap gurubu var mı

• hakan0725 kullanıcısına yanıt
    benimde teslim günum 7 aralık.iskenderun er egitim alayı acemilik.ne goturmem.gerekiyor yazarmisin.

• Ankaradaki şubeden aldım sülüsümü hiç beklemeyin e-devleti, bileti 6 aralığa almıştım teslim tarihime 7 aralık 14.00 yazıyor sorun olmaz umarım.
  • 363.dönem yedek subay olarak askerliğini yapmış biri olarak merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.
  • after1 kullanıcısına yanıt
    Ben 2-3 boxerle atlet aldım sadece.
    Kısa dönemsiniz sanırım büyük boy valiz alın tekerlekli kesinlikle faydasını göreceksiniz.
    Verdikleri çantayı taşıması zor oluyor.
    Yok ben kaslıyım gücüm var derseniz taşınır okadar agır degil size kalmış
    Bana demişlerdi büyük boy valiz alın diye tabi ben almadım.
  • Kardeşim e devlette askerlik durum sorgulama belgende hangi tarihe kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor? Daha sulusüm çıkmadı ben de aralıkta gideceğim ancak benim 31/01/2019'a kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor ilginç değil mi? Acaba bedellilerden dolayı erteleme mi oldu

• Yozgat il Jandarma da görevli arkadaşlar varmı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aralıkta askere gidecekler, askerlik durum sorgulama belgenize bir bakar mısınız ne zamana kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor?

• antes2607 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aralıkta mı gidiyorsun?

• Jgfdfjjjcfh J kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle yazıyordu e-devlette sıkıntı var şubeye git hocam.
  • Kısa dönem mi uzun dönem mi sizin?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.