Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısa dönem
  • darkycharky D kullanıcısına yanıt
    anladım cevap için teşekkür ederim.
  • Kastamonu’da yapacakların Allah yardımcısı olsun şimdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Kastamonu’da yapacakların Allah yardımcısı olsun şimdiden...
    Hayırdır hocam ne gibi bir durumlar yaşadınız.
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Ben degil, kardeşim orada gittiklerinden beri burunlari hastaliktan kurtulmadi gitti, neredeyse herkes hastaymis...

• hakan0725 kullanıcısına yanıt
    Askersel hat mecburi mi? sivil hattımı tuşlu telefonla sokabilirmiyim.
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Hocam soğuktan mı? Sebepleri neymiş. Gidiyorum 4 güne :( hep gereksiz yere eziyet...
  • Sartlar, koşullar, dinlenememek, yeterli beslenememek, sogukda etkili tabi ama havalar sogumadan da başlamıştı bunlar, paso su kesik zaten kolonya ile tras oluyorlar, dus iki kere alabildi, bunlar cok basit temel ihtiyaclar bu kadar zor olmamali sürdürülebilir hale getirmek, 3 4 gun once revire gitti halen ilaçların gelmesini bekliyor, gerisini sen düşün, insan ilişkileri olarak cok memnun iyi insanlar herkes diyor ama bu olumsuzluklar zorluyor.

• Ben 369 kd olarak yaptım askerliğimi.Acemiler rahat geçer. Ustalarda yerine göre değişir. Ben hatay acemi usta marmaris çıktı. Denizciler muhafız oluyor günlük 4 saat nöbet yerine göre değişiyor. Muhafızsanız törenlere de katılırsınız önemli günlerde en sıkıcısı bu😀 marmaris kötü yerlerden biri güvenlik taburu olarak. Biz gittiğimizde iyiydisonra bazı kişiler bimere şikayetten sonra eğitim spor falan geldi bütün gün boş bırakmıyorlardı nöbetten gelip eğitim spor çok yorucu oluyordu.

Sivil hat acemi de koyun cüzdanınıza biryere içerde kullanırsınız askercell gibi akşam 6 dan sonra kullanın sabah telefonla oyalanırsanız bir de telefonu kaptırp uğraşmayın millette.

Acemi için iç çamaşırı ve çorap tan başka çok bişey almayın kişisel temizlik malzemeleri dışında çoğu şeyi devlet veriyor zTen. 21 günü geçirdiinizmi eksik hissederseniz usta da çarşı izninde alırsınız sıkıntı olmaz.

Yaparken zor geliyor insana bitmeyecek gibi ama bitince iyiki yapmışım diyeceksiniz çok güzel arkadaşlıklar edindim hala görüşüyoruz gelip gidiyoruz biribirimize.

Kendinizi çok kasmayın tadını çıkarın arkadaşınız oldumu kafa askerlik iyi güzel anılarla geçer. Benim anlatacaklarım bu kadar herkese şimdiden hayırlı teskereler

• Yarından itibaren sülüsleri alabiliyoruz ama ne götürüp götürmeyeceğimize dair bir liste yayınlanmayacak sanırım onun hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • Sevk belgesi çıkmışta, sevk tarihi 5 aralık diyor, katılma tarihi ise 7 aralık ama ben 5ine bilet aldım, 5inde katılabilir miyim?
  • Arkadaslar günaydın, dün sülüsü aldım 8i teslim erzincana normal bir saatte bilet bulamadım. Ben de 7 si akşama aldım gece orda olacak şekilde. İnşallah sabaha kadar bekleyecek yer vardır. Hepimize hayırlısı olsun.

• Katilabilirsiniz ama ne gerek var. Askerde 2 gun fazladan durmus olursunuz. Evde 2 gun daha yatin. Birlige ilk katilan odulu almak istiyorsaniz, orasi ayri tabi

• Newresim kullanıcısına yanıt
    Perşembeye aldım, 1 gün erkenden birşey olmaz

• Benimki de 1 gün erken oldu bana yer yoksa içeri almaz dedi şubedeki memur ama aynı şubenin başka memuru 31 ekimde askersin falan da demişti tecil bozdurduğum zaman
    DH'de yarbayım desem bir güzellik yaparlar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 2 Aralık 2018; 22:44:12 >
  • Arkadaşlar 7sinde teslim olmam lazım ama 3-4 gün geç teslim olsam bir zararı olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç Eskişehir’e rastlamadım hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: -EasternBunny-

Beyler yemin töreninin ne zaman olacağını bilen var mı ? 1inde giriyoruz perşembe günü 2si cuma, normalde 3.cuma yemin töreni olur diyorlar 16sında mı olucak yemin töreni ? 23ü olacağını düşünüyordum ancak bu durum var bilgisi olan var mı ?
    28 Aralık Cuma

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

Benimki de 1 gün erken oldu bana yer yoksa içeri almaz dedi şubedeki memur ama aynı şubenin başka memuru 31 ekimde askersin falan da demişti tecil bozdurduğum zaman
    DH'de yarbayım desem bir güzellik yaparlar mı acaba
    Albay başlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: antes2607

Arkadaşlar 7sinde teslim olmam lazım ama 3-4 gün geç teslim olsam bir zararı olur mu?
    Askeri mahkeme direk

Subeye git . Belki yardimci olurlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.