Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
444.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha önce e devletten tecil işlemlerimi yaptırmıştım. Ancak kasım bitmeden tecilimi bozdurup şubatta yedek subay olarak askerliğimi yapmak istiyorum. Dün şubeye uğrayarak yedek subay adayı olmak için transkript ve diploma gerek mi diye sordum. Bana sistemde görünür zaten gerek yok dediler ama bazı arkadaşlar yazmış transkript istediler diye. Kafam karıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfzdl46 M kullanıcısına yanıt
    yere göre değişiyor galiba bana sadece kimliğini al gel dediler sorun olmaz yani
  • KOMANDO : EVET

Y.SUBAY : EVET

Hakkımızda hayırlısı olsun kardeşlerim
  • Selam herkese,

Kısmetse şubatta ben de aranıza katılacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

• Rick grimes08 R kullanıcısına yanıt
    Boy kilo aynı şeçimlerde aynı inşallah olur kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün işlemlerimi başlatmak için askerlik şubesini aradım ve bana şubata yetişmeyeceğini mayısa kalacağımı söyledilir işlmeler 15-20 gün sürüyor ama istersen şansını dene dediler astek olrak gitmek istiyorum yetişirmi sizce ?
  • Dis3c kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde yazıyor kardeşim, tarih olarak 31.12.2018 yazıyor sende ne yazıyor?

• E-devletten 3.aşama hala kırmızı askerlik durum belgesi sorguladığımda 35 öğrenci eyt gözüküyor. Şubeye gittiğimde 3. adım onaylanmadığı için hala öğrenci gözüküyorsun burdan birşey yapamam diyip gönderiyorlar. ayın 30 una az süre kaldı hala kırmızıda beklemedeyiz. Üstelik edevletten başvuruda yedek subaylıkla ilgili birşey de işaretleyemedim. Aynı durumda olan arkadaşlar var mı hiç ? Ne yapmamız gerekiyor ?
    Teşekkürler.
  • Dis3c kullanıcısına yanıt
    Bendede aynen o şekil hocam sende gelişme varmı ?
  • Bende de bir gelişme yok. Şimdi arkadaş da yedek subay evet falan deyince iyice şüphelenmeye başladım. Konuda tecrübeli birisi varsa bizlere yardımcı olabilir mi ? Başına böyle bizim gibi bir olay gelip de halledebilen ?
  • Bugün şubeden de işlemleri hallettim.
    Erciyes Üniv - Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunuyum, ortalamam 2.60, yds puanım da vardı 35 civarı onu da işlettim şubeye.
    Yedek subaylığa evet komandoluğa hayır dedim.
    Uzun dönem çıkma ihtimali nedir sizce?
    E-devlette askerlik durum belgesi sorgulayınca 1/2/2019'a kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur diyor, fakat 3.aşama hala kırmızı şimdilik. Sorun olmaz işlemlerim bitti sanırım.
  • benimde 2 haftadır 3. kırmızı halde en son sorduğumda sağlık raporu sisteme düşmediği için bir şey yapamıyoruz falan demişlerdi hala bekliyorum öyle bedelli olayı da bitti hala sistemde niye sıkıntı var anlamıyorum
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    sizin yine iyi beyler ben 5 kasımda bozdum tecili şubat celbi için şubeden evrak verdiler ama e devlette halen haziran 2019'a kadar tecilim var gözüküyor.
  • E devletten 1. Asamayi tamamladim hastane asamasinda aile doktorum izne cikmis pazartesi gelecekmis pazartesi hastaneye gidecem Cuma gününe kadar yetişirse bende sizlerin arasina katilacagim olmazsa 375. Dönemde görüşmek dileğiyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: f3v0123

E-devletten 3.aşama hala kırmızı askerlik durum belgesi sorguladığımda 35 öğrenci eyt gözüküyor. Şubeye gittiğimde 3. adım onaylanmadığı için hala öğrenci gözüküyorsun burdan birşey yapamam diyip gönderiyorlar. ayın 30 una az süre kaldı hala kırmızıda beklemedeyiz. Üstelik edevletten başvuruda yedek subaylıkla ilgili birşey de işaretleyemedim. Aynı durumda olan arkadaşlar var mı hiç ? Ne yapmamız gerekiyor ?
    Teşekkürler.
    ben de aynı durumdayım, 9'unda sağlık ocağından işlemleri hallettim ama 3.aşama hala kırmızı, aynı şekilde şubeden gönderdiler beni de, şubeden memur; pazartesi ara eğer onaylanmamışsa sağlık ocağından e imzalı belgeyi al gel burada hallederiz dedi, son haftaya kalacak gibi, adrenalin tavan umarım olur biter şu iş
  • Son iki dönem kimlere yedek Subay çıkmış hangi bölümden , buradan bakabilirsiniz ;

373. Dönem

372.dönem

• yüksek lisans eğitimimi devam ederken tecil bozdurup gitmek için başvurdum. aralık sonuna kadar sekve tertibat bekleniyor diye ertelenmiş. fakat başvuru için 1-30 aralık arasında gelmem gerektiğini söylediler. bu ne kadar doğru ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.