Merhaba arkadaşlar. Kısmetse ilk arabamı almayı düşünüyorum fiyat aralığım başlıktaki gibi. Fiyat ne kadar 375k'e yakınsa o kadar iyi çünkü kredide kullanıcam. Sahibinden de aşağıdaki modelleri 2011-2012 model ort 150 bin-175 bin km civarında kullanılmış buldum. Bunlar haricinde veya nokta atışı şu araca bak dediğiniz var mı? Çok aktif kullanılmayacak araç hem ihtiyaç hem yatırım olsun param erimesin diye alıyorum. alfa romeo 156 1.6 ts fiat punto 1.4 tata vista 1.3 tdi ford fiesta 1.25 dacio sandero 1.5 dci lada kalina 1.4 geely emgrand 1.5 Şimdiden teşekkürler. |
375-425k arası hangi araç alınmalı?
-
-
206 otomatik al bu yazılanlardan daha çok değerlenir ve otomatik olduğu için isteyeni fazla olur. -
fiat grande punto 1.4 dynamic paket.
-
İstesem bu kadar çer çöp bir araya toplayamam vallahi helal olsun
Elinizdeki paraya onlar var ise ben olsam gider şu otomobili alırdım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-full-dolu-172-1104049736/detay
-
Yaşadığın yerde alfa romeo ustası varsa 156 veya 147 olabilir. Fiyatına göre güzel araçlar ama nazlılar biraz. -
Hocam bu fiyat bandında en az 20 yıllık 206 lar var. Bunlar sorun yaratmaz mı? Düşük km liler ama ona şaşırdım 116 bin falan kullanılmışlar var
-
Takip -
Motor, şanzıman, klima, torsiyon kısacası mekanik problemi olmasın. boya çok önemli değil böyle araçları genelde çoğu kişi çocuğuna eşine alıyor. Alırken hem ustaya gösterin hemde güzel bi expertiz ile alınır yakıt olarak da bu lpg fiyatları ile araçtan inmezsiniz. Düşük km kurcalanmamış araç olsun yeterki.
-
2012 model 1.3 dizel aveo kullanıyorum. Temiz bulursanız sizi üzmez motor fiat opel ile aynı motoru kullanıyor. Parca sorunu yok.
Ben ilk sahibinden şubat 2012 de 90 bin km deyken aldım şimdi 104 bin olduk. O zaman tutulan markanın yıkıklarını veriyorlardı.
Birde listeye 1.4 bravo ekleyin -
fiesta
-
156 OLUR AMA 2.0 OLMALI. 1.6 LAR ALUMINYUM MOTOR 2.0 LAR DÖKME MOTOR DAHA GADDAR. DAHA HIZLI VE AYNI YAKIYOR.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X