< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar birçok sitede askere gitmeden önce alınacaklar listesi oluşturulmuş, videolar çekilmiş. Detaylı bir araştırma yapıp ne alınması gerektiğini buraya liste olarak yazacağım. Fazla olabilir, eksik olabilir hakkınızı helal edin şimdiden. Elimden geldiğince hem ekonomik açıdan fazlalık doldurup kimsenin kesesine yük olmamasına hem de eksik kalıp orda eziyet çekmemesine dikkat edeceğim. Saygılar
|
@İnşMühOkan
E-devlet çıktısı daha makbul, en azından acemilikte çıktı almak için 2 km yürümezsiniz. @Mugetsuga,@todoke 373. Dönem meslekçi asteğmenim. Kasımda oradaydım, soğuğuna sövmüşlüğüm çoktur. Sizin haziran daha iyi olabilir hava. Ben kurslar taburunda idim. Kısa dönemler 15.-16.bölükte oluyor diye biliyorum, ama değişebilir. Esas birliğiniz orada belli olacak. Genel olarak bütün ihtiyaçlarınız veriliyor. İçlikler gri renkli, çoraplar siyah. Don, atlet, çorap yıkamam diyorsanız hazırlıklı gidiniz. Ben telefon getirmemiştim, ankesörlü telefonla(dışarıdan aranabilir) 1 ay idare ettim ama gizlice sokup kullananlar da oldu, getirdim diyenlerin telefonlarına (akıllı olanlar, tuşlu olanları almadılar) el koydular. Islak mendil, tuvalet kağıdı olarak hazırlıklı gidiniz, kantinlerde tuvalet kağıdı satılmıyor. Yanınızda mutlaka banka veya kredi kartı olsun(birlik içinde atmler karta para atma konusunda sıkıntılı, ama karttan para çekme oluyor) , otomatlardan bozuk parayla içecek alabilirsiniz. 15-16. Bölüğe düşerseniz 100. Yıl kantinde hemen hemen herşey var. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|