Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Askerlik şubesine gidip tecili bozmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Askerlik şubesine gidip tecili bozmanız gerekiyor.
    E devlet ile uğraşmadan direkt olarak şubeye gideceğim yani yanimda götürmem gereken belgeler var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şad35 Ş kullanıcısına yanıt
    Kimlik. Bir de bazı şubeler transkript istiyor. Götürmezseniz de oradan çıkartırlar. Sıkıntı olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Kimlik. Bir de bazı şubeler transkript istiyor. Götürmezseniz de oradan çıkartırlar. Sıkıntı olmaz yani.
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

• Şad35 Ş kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.
  • Beyler yeni askerlik sistemi ile izinler 6 güne mi düştü ?

• Arkadaşlar şimdi tecilimi bozdursam kasım ayında mı yoksa herhangi bir ay mı askere gidecem? Hani celp dönemleri 12 aya çıkmıştı. Bu yıl mu uygulanacak bu sistem yoksa gelecek yıl mı?

edit: bir yerden aldığım bilgiye gelecek yıl uygulanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 28 Haziran 2019; 11:13:18 >
  • gilardo kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.
  • Arkadaşlar ben 30 mayıs 2019 da tecilimi bozdum. Beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum 2.83 ortalama var yedek subaylık ve komandoya evet dedim. Bence bu dönemde yedek subay çok az alınacak çünkü kışlalardaki er sayısı azaldı, hepimizi er olarak alacaklar diye akıl yürütüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?
  • Arkadaşlar 31 mayısta tecili bozdurmuştum normalde ben Aöf işletme okuyordum 6 aya düşünce bozdurup gidiyim dedim şimdi sormak istediğim şu aöf yaz okulu sınavınada kaydoldum alttan dersleri vermek için normal öğrenciliğimede devam edeceğim benim tecilimi otomatik uzatmaz demi ben askerde aöf sınavlarına girebilirmiyim?

askerlik şubesi teciline sorun çıkartmaz kasımda gidiyorsun dedi ama bide size sorayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereenoztrk

Arkadaşlar ben 30 mayıs 2019 da tecilimi bozdum. Beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum 2.83 ortalama var yedek subaylık ve komandoya evet dedim. Bence bu dönemde yedek subay çok az alınacak çünkü kışlalardaki er sayısı azaldı, hepimizi er olarak alacaklar diye akıl yürütüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?
    Gene aynı sayıda yedek subay alınacak önceki sayfalarda biri yazılı belge olarak paylaşmıştı.
    Bence çoğunluk yeni sistemi beklediği için ağustos celbinde yedek subay başvurusu geçen dönemlere kıyasla daha az olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknx40 -- 27 Haziran 2019; 17:9:33 >
  • Lİsans mezunuyum turizm işletme..tecilim 1 sene daha var yeni yasayı bekledim bozsam yedek subay yedek astegmen cavus filan çıkar mı acaba suan asgari ücretli çalısıyorum annemin benden baska geliri yok eger er olarak çıkarsa büyük bi sıkıntılara gireceğim ne yapıcaz bilmiyorum çıkar diyen var kura diyen var iş yazı turaya döndü

• Metamfetamin Elması kullanıcısına yanıt
    Kura usulu hocam tamamen şans (meslekci astekler haric) basvururken göz önünde bulundurun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 21 mayıs tarihinde bedelli iptal edip normal askerlik başvurusu yapmıştım, fakat 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen e-devlet sisteminde hala bedelli bilgilerim yer alıyor. Askerlik şubesiyle görüştüm elimde mühürlü imzalı resmi başvuru belgem var, sorun olmaz sistem güncellenmemiştir vs gibi bilgiler verdiler fakat bana bu durum biraz tuhaf geldi.

Bu konu hakkında bilgisi bulunan veya başına bu tür bir durum gelen arkadaşlar var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerriesweet -- 27 Haziran 2019; 21:45:27 >
  • 2 temmuzda açıklanacak erlerin sınıflandırması yapılmış. Darısı başımıza.
  • Arkadaşlar merhaba ben de ağustos 2019 celbinde avukatlık stajımı dondurarak askere gitmek için tecilimi bozdurdum ve yedek subaylık ile komando seçeneklerini işaretledim. Çevremdeki meslektaşlara veya askerlik şubesindeki personele sorduğumda "%90 çıkar" gibi cevaplar alıyorum. Ancak yeni gelen askerlik sistemi bir değişiklik yaratacak mı? Aynı zamanda alım sayısının 15 bin yedek subay 5 bin yedek astsubay olduğu yönünde bir bilgi paylaşıldı bunun doğruluk payı nedir???
  • murat103543 kullanıcısına yanıt
    Mecliste milli savunma komisyonu başkanı İsmet Yılmaz öyle söyledi doğruluk payını dağılımına sonra görebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler benim bir sorum daha olacak varsa anlayan eden, edevletten baktığımda 30 haziran 2019 a kadar askerlikle ilgisi yoktur yazıyor ama ben yedek subay başvurusu yaptım 12 temmuzda açıklancak o aradaki 12 günde bir problem yaşar mıyım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim düne kadar Askerlik kağıdım da Sınıf tertibat bekliyor 03/09/2019 a kadar askerlik yönünden sorun yoktur yazıyordu. Şimdi Sınıflandırılmış Yükümlü yazıyor tarihte 19/07/2019 olarak değişmiş. Bu ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.