Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni askerlik sistemiyle birlikte asteğmen eğitimi 2 aya düştü
  • iyi ki yeni sistemi beklemeden direk başvurmuşum lisans mezunu için subaylıkta hiçbir değişiklik yok
  • Meslekçi asteğmen olayı kalktı mı? Onlarda bir ay temel eğitim diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasa çıktı, şimdi 4 yıllıklar yedek subay veya astsubay olarak mı gitcek sadece, yoksa hala er çıkma durumu var mı? Tecil bozdurma da sormadılar sen ne istiyorsun diye de bakalım nolcak.

• Bizi pek etkilemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuera2

Yasa çıktı, şimdi 4 yıllıklar yedek subay veya astsubay olarak mı gitcek sadece, yoksa hala er çıkma durumu var mı? Tecil bozdurma da sormadılar sen ne istiyorsun diye de bakalım nolcak.
    eskiden neyse şimdide öyle hocam er çıkma durumu var ve % olarak yedek subaylığa göre daha yüksek ASAL ihtiyaca göre kura ile atayacak
  • Hayırlısı bakalım, 12 temmuzu beklemedeyiz..

• 3. AĞUSTOS 2019 YEDEK SUBAY CELBİNDE; YEDEK SUBAY NİTELİK
    LİSTESİNE ALINANLARDAN 01 MART 2019 İLE 30 HAZİRAN 2019 TARİHLERİ
    ARASINDA SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMİNİ YAPTIRANLARIN SINIFLANDIRMA
    İŞLEMİ YAPILACAKTIR. E-DEVLET KAPISINDAN SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK
    İŞLEMLERİNİ YAPTIRAN YÜKÜMLÜLERDEN ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIĞINA
    MÜRACAAT EDİP RAPORLAMA İŞLEMLERİNİ YAPTIRMAYANLAR
    SINIFLANDIRILMAYACAKTIR.

Arkadaşlar burada ne demek istiyor 30 hazirana kadar ne yapacağız daha yedek subay olacak mıyız o belli değil ??
  • Merhabalar benim merak ettiğim ben yüksek lisanstan mezun oluyorum ama mezuniyet durumum 30 hazirandan sonra girelecek, 1 sene tecil ettirmeye gideceğim ama 30 hazirandan sonra gitmem de bir sıkıntı olur mu acaba ? Ya da yerler açıklandıktan sonra ?
  • ManuGinobili07 M kullanıcısına yanıt
    O tarihler aradında subeye evraklarla gidin kaydınızı almış oluyorlar orada soruyor yd subay istiyomusun diye

• Askere giderken tuşlu telefonun yanında kendi hattımı götürsem sorun olur mu? Sorun ediyorlarsa hattımı nasıl sokarım bilen var mı? yeni hat almak istemiyorum.
  • fzlslr F kullanıcısına yanıt
    Herkes sivil hat götürüyor. Sorun olmuyormuş.
  • cazador1453 kullanıcısına yanıt
    Sizin Ptt Kart geldi mi acaba?
  • merdo_37 kullanıcısına yanıt
    Ne için?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozakin70 kullanıcısına yanıt
    Yol ve iaşe bedeli ptt hesabına yatıyor.
  • Arkadaşlar sorum net ve basit sülüs belgesi (sevk belgesi) almadan celp yeri öğrenilebiliyormu.
    Yanş Sınıflandırma tertibat öğrenmek mümkünmü e devletten sevk belgesini karıştırmadan.

• Herkese merhabalar mezuniyet tarihim henüz sistemde görünmüyor
    1994 doğumluyum hayırlısı ile kasım celp döneminde vatani görevimi yapmak istiyorum ağustos ortasi gibi tüm işlerimi halletmeyi düşünüyorum yorumları okudum 2022 tarihine kadar tecil hakkim var öncelikle ilk olarak şubeye gitsem yardimci olurlar mi form için yoksa e devletten mi doldurmam gerekiyor tecili bozmak için ayrica hayirlisi ile subaylik istiyorum iletişim fakültesi mezunuyum kondisyonum ve vucudum askerlik için çok iyi ama şansim maalesef yok o yüzden umudum iyice gitti... Ne yapmam nasil bir yol izlemem gerektiğini anlatabilir misiniz.

• merdo_37 kullanıcısına yanıt
    Malesef daha gelmedi. Hatta aradım daha basılmadığını öğrendim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.