Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atarsa 75 .. 374 KD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bu 15000lik yedek subaylığa tıp, hukuk, veteriner falan dahil mi yoksa direk hepsi 15000 toplam mı
  • vetmario V kullanıcısına yanıt
    Dahil tabi neden ayırsınlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kısa dönemler sakın gelme diyorlar. Kısa dönem olup da memnun olan pek yok gibi. Bundan dolayı da kısa dönem gitmek istemiyorum. Uzuna oynuyoruz.
  • Şöyle bi sorum olcak benim aslında aklıma takıldı. Kısa dönem erlerin 2 temmuzda açıklancakmış yedek subayların 12 temmuzda. Eğer yedek subaylık başvurusu yapanların askerliği 2 temmuzda açıklanmazsa yedek subay garanti oldu demek mi olur bu sizce?
  • vetmario V kullanıcısına yanıt
    Lisans mezunu olduğun için 12 Temmuzda açıklanacak. Yani öyle olmuyor.
  • Lisans mezunuyum programlama bölümü, 23 mayıs gibi tecili bozdurup yedek subaylığa evet dedim.12 Temmuz'da mı açıklanıyor şimdi?
  • merhaba. bu sene lisan bölümünü bitirdim. kasımda kısa dönem yapmak istiyorum. ne zaman tecili bozmam gerekiyor. internette 31 ağustosa kadar yapmanız gerekiyor yazıyor. doğru mudur.
    ve teslim tarihi ne oluyor genelde. kasımın 2 sinde abimin düğünü var onda bulunmak istiyorum. nasıl yapabiliriz.
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Evet 12 Temmuz'da açıklanacak.
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Evet agustos un sonuna kadar vaktin var kasim celp basvurusu icin. Ben de gecen sene basvurmustum. Bana b grubu cikti aralikta gittim.

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Evet agustos un sonuna kadar vaktin var kasim celp basvurusu icin. Ben de gecen sene basvurmustum. Bana b grubu cikti aralikta gittim.
    a grubu çıkarsa ne zaman gitmem gerek. veya 3 4 gün geç gitmekte problem oluyor mu.

başvurduğumda kasımda kesin gider miyim yoksa doluluğa göre mi alıyorlar ve bir sıra var mı son gün başvuranla ilk başvuran arasında
  • Bu son yayınlanan duyuru lisans mezunlarını kapsıyor mu?

• WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Hepsi tamamen sans. Ne zaman gitcegin belli olmaz ama bi dahaki celp doneminde gidersin. Kisa donemleri bekletme yapmiyolar. Acemi birligine giris tarihin sülüs,
    sevk baslangic diye gecer son gun git bana kalirsa. Katilis tarihinden bir iki gun gec gidebilirsin ama takarin olur (5 ya da 7 gunden sonrasi firara giriyor). usta birliginden gec terhis olursun devrelerinden sonra tezkereyi alirsin. Takarı olanlara bazi yerlerde komutanlar gorev vermiyor. En iyisi takarsiz temiz yapio gelmek

• Bende 2019 Ağustos Celbi Yedek Subay adayıyım. Hepimiz için hayırlısı olsun. 12 Temmuzu bekliyoruz...
  • 28 temmuzda alan sınavı olan arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz? Bizi eğer 28 temmuzdan önce çağırırlarsa nasıl olacak? Sınava bir şekilde izin alıp gireriz de 10 gün çalışmaktan mahrum kalmak istemiyorum. Bunu erteletme imkanımız kesin olarak var mı?
  • Kutsal Libido kullanıcısına yanıt
    Umarım şansına b grubu çıkar onlar eylülde teslim oluyor.Erteletme ve izin konusunu bilmiyorum.
  • Evine ptt kart gelen var mı ?
  • cazador1453 kullanıcısına yanıt
    Daha erken değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.