Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa Gemlik'teki bütün Veteriner Asteğmen arkadaşlara selam olsun. 373'üncü dönem (Kıbrıs) KTBK Muayene Komisyon üyesi olarak devrem İsmail Burgahan görev yapmakta onun yanına gelecek kişiye şimdiden selam olsun herhangi bir sorusu olan varsa 0533 853 52 43'ü arayabilir.

Not: WhatsApp'tan ulaşın atarsanız fazla yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darklupus kullanıcısına yanıt
    dostlar benim de acemi manisa usta kıbrıs, 2.celp grubuyum bi wp grubu falan kursak da haberleşsek nasıl olur.
  • arkadaşlar merhabalar.dh den geldim.belki milyon defa sorulmuş olabilir.Bir sorum var.açığa kavuşturamadım bir türlü.elektrik-elektronik mühendisliği mezunuyum.yedek subay olmak istiyorum fakat yeni sisteme göre yedek subaylığın maaş şartlarında bir düşme var mı öğrenmem lazım.yani şöyle yedek subaylık çıksa bile:
    ilk 6 ay maaş falan vermiyorlar sonraki 6 ay yedek subay maaşı alıyorsun.Bu şekilde mi işliyor yeni sistem.Yoksa eskiki gibi 11 ay tam maaş mı alıyorsun.Maaş mevzu benim kariyerimi belirleyecek.kyk borcum var da onu ödemem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senior.Planner

Denizaltı için basınç testine girdiniz mi hocam?
    Girmedim. Denizaltında sözleşmeliler var hep. Bizi gemiye verdiler. Ama denizaltılar gidince ve gelince biz karşılayıp halat atıp, alıyoruz.

• byns kullanıcısına yanıt
    376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
    Kıta görevi boyunca maaş alınır, yeni yasada 10 ay. Herhangi bir düşme (miktarda) yok.

• Sülüsü ne zaman ve nasıl alacağım bilgisi olan var mı iş yerine teslim etmem gerekiyor ?
    Evrak Alma Bitiş
    05/09/2019

Celp Dönemi
    AĞUSTOS 2019
    Eğitim Birliği
    3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. TIRT.ARÇ.SÜR.EĞT.A. KH. VE KH.TK. / MERKEZ / BURDUR
    Celp Grubu
    2
    Esas Birliği
    K.K.LOJ.K.LIĞI İKM. K.LIĞI 31 İNCİ İKM.MRK.K.LIĞI KH. / AKŞEHİR / KONYA
    Kuvvet
    KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü
    KISA_DÖNEM ER
    Sınıf
    PIYADE
    Evrak Alma Başlangıç
    04/09/2019
    Branşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinbugraeroglu -- 20 Ağustos 2019; 19:6:0 >
  • Arkadaşlar tecil bozdurup yerler belli olduktan sonra tekrar tecil yapabiliyor muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: byns

arkadaşlar merhabalar.dh den geldim.belki milyon defa sorulmuş olabilir.Bir sorum var.açığa kavuşturamadım bir türlü.elektrik-elektronik mühendisliği mezunuyum.yedek subay olmak istiyorum fakat yeni sisteme göre yedek subaylığın maaş şartlarında bir düşme var mı öğrenmem lazım.yani şöyle yedek subaylık çıksa bile:
    ilk 6 ay maaş falan vermiyorlar sonraki 6 ay yedek subay maaşı alıyorsun.Bu şekilde mi işliyor yeni sistem.Yoksa eskiki gibi 11 ay tam maaş mı alıyorsun.Maaş mevzu benim kariyerimi belirleyecek.kyk borcum var da onu ödemem lazım.
    Maaşlarda düşme yok. Meslekçi olursan ilk bir ay, takım komutanı olursan ilk iki buçuk ay askeri öğrenci maaşı alırsın; devamında asteğmen maaşın ödenir.

• Evrak Alma Bitiş
    05/09/2019
    Soyadı
    YILDIZ
    Celp Dönemi
    AĞUSTOS 2019
    Eğitim Birliği
    1 İNCİ KOMD.EĞT.TUG.K.LIĞI / MERKEZ / MANİSA
    Celp Grubu: 2
    Esas Birliği
    28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 28 İNCİ MKNZ.P.A. KH. VE KH.TK. / MAGOSA / MAGOSA
    Kuvvet
    KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü
    KISA_DÖNEM ER

**Arkadaşlar sevk belgesinin (sülüs/silüs) 20 ağustostan 4 eylüle kadar e devlet üzerinden alınabileceği yazıyordu asal ilanında. Sevk başvurusu yap butonuna bastığımda şu şekilde mesaj çıkıyor :"Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz." Durumu aynı olan veya sevk belgesi alabilen var mı? Kafayı yemek üzeriyim istifa etmem lazım işten acilen bilen bişey desin....
  • Utkuyildiz05 U kullanıcısına yanıt
    Henüz bendede aynı. Herkesinde aynıdır muhtemelen. Acil lazımsa şubeye gidebilirsin. Oradan da vermeseler bile en azından bilgi alırsın.
    dostum eylül 1de çıksan 3-5 günde dinlenirsin işte. niye bu kadar sinirleniyorsun ki?
    Hocam benim için de aynı şey geçerli askerlik şubesi de ne zaman sevk belgeleri çıkacak bilmiyor 20'sinden itibaren alabilirsiniz diyorlar ama sürekli şubeye gidemiyoruz çalıştığımız için e-devlet de hata veriyor. Alırsan buraya tekrar yazarsın, alırsam tekrar cevaplarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şubeye sevk belgesi almak için gittim. Sistemden kontrol ettiklerinde sevk belgesi alma tarihleri arasında değilsiniz diye bir uyarı ile karşılaştılar. Onlara asal sayfasındaki 20 Ağustos sevk belgesi alma başlangıç tarihini hatırlattım. Bir bilgileri yok maalesef.

• Eğitim birliği
    1.KOMD.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ/MANİSA

Esas birlik
    KTBK K.LIĞI TOP.A.KH.VE KH. BL GİRNE GİRNE

Whatsapp: 5325601505 Murat Özcan

• Konuyla alakasız ama

Okul 24 Haziran'da bitti E-devlette ''okul bittikten 2 ay içerisinde askerlik şubeye başvurun'' diyor. Fakat ben Eylül'de AÖF kayıt yaptıracağım.

Kısacası arada yaklaşık 3 haftalık bir dilim var. Ama e-devlette 2019 sonuna kadar tecilliyim. Bu durumda ne yapılır bilen biri yazarsa sevininirim.
  • Beyler Ağustos celbi 2. Gruptaki arkadaşlar sevk belgesini alabilen lütfen haber versin

• Sistemde gözükmüyor sevk belgeleri. 2,3 sonra olabilir.
  • Eğitim Birliği
    1 İNCİ KOMD.EĞT.TUG.K.LIĞI / MERKEZ / MANİSA

Esas Birliği
    28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 28 İNCİ MKNZ.P.A. KH. VE KH.TK. / MAGOSA / MAGOSA

Bende ilişiği kesicem sevk belgesi bekliyorum hala alamıyorum e-devlet üzerinden. Alabildiğim zaman buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatlinc -- 25 Ağustos 2019; 12:17:21 >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.