Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende manisa merkeze gideceğim haftaya.

bazen telefon getirdin askercell'in nerde diye sorup kontrol ettiklerini söylüyorlar önceki dönemden arkadaşlarım. bende sırf 1 ay için hat parası vermek istemiyorum ama napıcaz diye düşünüyorum.
  • twistero T kullanıcısına yanıt
    kaç bin asker olcak açıp hattını mı kontrol edicek.ben kendi sivil hattımı götürcem.Bu arada usta kıbrıs mı?
  • merhaba ağustos ayında e devletten tecili bozdurdum ve sağlık ocağından muayene oldum daha sonra e devletten askerlik durumuna baktığımda sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.bunun dışında başka işlem yapmadım çevremdekiler bekleyeceksin dediler başka birşey yapmama gerek var mı birde birçok kişi kasımda gidersin büyük ihtimalle diyor.başka yapmam gereken birşey var mı birde kasım ayına birçok kişi çıkar ama bazılarıda belli olmaz diyor sizin düşünceniz nedir
  • Kadir4158 kullanıcısına yanıt
    kocaelinden manisaya hocam
  • sülüste yazan ek2 sülüs belgesimi oluyor arkadaşlar?
    376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
  • Kyk kredi geri odeme erteleme basvurusunu e devlet uzerinden yapabilen var mi?
    Dilekce gonderip yapan varsa, askerlik durumu ile ilgili hangi belgeyi gonderdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir4158 kullanıcısına yanıt
    Tamamen şans işi bende deneyeceğim şansımı. Usta birligi kıbrıs 28. Mek. Tüm. 28.Top A. Kh ve Kh bl. Magusa

• AliERL A kullanıcısına yanıt
    Sevk belgenizi alabildiniz mi benimki de hala çıkmadı da

• mormegil19 M kullanıcısına yanıt
    Benim çıkmıyordu edevketten bugün askerlik şubesinden aldım sevk belgesini

• salamancareyiz S kullanıcısına yanıt
    bende balıkesirden gitcem
    En olmadı kendi hattımı askercell geçirip gidicem. Ama normal hatla gidince pek sorun yaşamayız diye düşünüyorum. Bu arada acemilik kaç gün olcak bilgisi olan var mı? Net bir şey bulamadım ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hain.kostok H kullanıcısına yanıt
    21 günmüş resmiyette
  • ACEMİ BİRLİĞİ MANİSA ALAŞEHİRE ULAŞTIRMA DÜSENLER BURDAMI SON TESLİM TARİHİ 6 EYLÜL
  • Arkadaşlar selamlar benim okulum bir ay önce bitti ama e devletten baktığımda hala tecilli gözüküyorum benim bi işlem yapmama gerek varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merhaba,
    Katılım tarihi hangi gün? Ben de Manisa ya gideceğim, usta birliği Kıbrıs Magosa.

• Yarın Manisa da birlige katılacağım.

• Bedelliye çevirmeyenler için geçmiş olsun atarsa 129

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Tecil belgende "son tarih" yazar, o tarih olur da hafta sonuna geliyorsa önceki iş günü en geç olacak şekilde askerlik şubesine gidiliyordu. Oradan da sağlık kontrolü ve işlemler ile askere hazır hale getirirlerdi. Şimdi elektronik ortama alınmış.

Tavsiyem, önce askerlik şubesini araman. Ya da git sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 7 Eylül 2019; 0:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Tecil belgende "son tarih" yazar, o tarih olur da hafta sonuna geliyorsa önceki iş günü en geç olacak şekilde askerlik şubesine gidiliyordu. Oradan da sağlık kontrolü ve işlemler ile askere hazır hale getirirlerdi. Şimdi elektronik ortama alınmış.

Tavsiyem, önce askerlik şubesini araman. Ya da git sor.
    Sordum hocam ordanda internetten dediler e devletten yaptım muayene oldum 2 günde hallettim. 2 sene daha tecil hakkım varmış onaylamışlar 2 sene tecilli oldum.

(Merak edenler için e devletten yoklamanızı yapın askerliğinizi ertelemek istiyomusunuz sorusuna evet diyin tabi ertelemek isteyen için sonra muayene olun başka bişey yapmanıza gerek yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 7 Eylül 2019; 11:17:42 >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.