Şimdi Ara

3770K IHS Remove - Öncesi sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurt dışında 3770K ların kötü thermal macun ile IHS nin yapıştırıldığını yazdığını görünce denemeden yapamadım işte öncesi ve sonrası. Yorum sizin :)

ÖNCESI

SONRASI

• Fan stok sanırım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.6 ghz sıvı soğutma 1.35v

• alidarkstone kullanıcısına yanıt
    IHS yapımı uğraştırdımı sizi çok ?
  • bende dusunuyorum IHS olayını.hangi macunu kullandınız bu arada
  • Yaklaşık 3 dk da söktüm IHS yi. Macun olarak MX4 kullandım oldukça başarılı oldu. Zaten ss leri bu konuya eklediğimde macun tam etkisini göstermemişti yaklaşık 1 hafta sonra tam performans verir genelde. Şuan 13c fark etti eskiye göre. Bu yaz sıcakların 4.6 ghz de 70c yi geçmiyor o da en yüksek çekirdek sıcaklığı.

• alidarkstone kullanıcısına yanıt
    macun değişimi için Coollaboratory liquid ultra (CLU) vb dışında başka bir TIM kullanınca 3-5 gün sonra ilk günkü performansı olmuyormuş ve eskisi gibi oluyormuş. sizin de öyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

macun değişimi için Coollaboratory liquid ultra (CLU) vb dışında başka bir TIM kullanınca 3-5 gün sonra ilk günkü performansı olmuyormuş ve eskisi gibi oluyormuş. sizin de öyle mi?

Coollaboratory liquid ultra macunu turkiyede nereden temin edebiliriz ?
  • forumda bir ara satıldı ama şimdi var mı bilmiyorum
  • MX4 7 yıl etkili değiştirmeye gerek yok yazıyor yabancı forumlarda. Yeterki söküp takarken tozlanmasın. Ben aldığım günden bu yana değiştirmedim hiçbir fark olmadı. IHS yi sökene kadar :)
  • @Aysat nickli bir arkadas forumda satmış bir zamanlar tekrar getirirse almayı isterim.fakat arkadas uzaklastırılmıs su aralar 3 gundaha beklememiz lazım :D
  • Aklıma takılan bir konu daha var IHS yi cıkartınca siyah silikonu nasıl temizlediniz bir aseton veya benzeri birsey kullanmamız kolaylastırır mı?Siyah silikonu nerelerden bulabilirim camcı veya marangozlarda mı bulunur.
    Not:Bu ay içerisinde bende IHS remove işine girişeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 15 Haziran 2013; 21:31:48 >
  • Aseton ile dikkatlice ;)

• hocam peki siyah silikonu nereden alacağım hazırlıklara basladım coollaboratory pro yu aldım sıra silikonda onuda temin edince işlemlere baslıyacağım.Amasyada yım siyah silikon nerelerde bulunur marangoz veya camcılardamı bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 17 Haziran 2013; 23:08:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

hocam peki siyah silikonu nereden alacağım hazırlıklara basladım coollaboratory pro yu aldım sıra silikonda onuda temin edince işlemlere baslıyacağım.Amasyada yım siyah silikon nerelerde bulunur marangoz veya camcılardamı bulunur.

aslında pek gerekte yok sureklı tak cıkar yapmıyorsan nalburda bulabılırsın ( ben dırek koydum cunku sıstem degısıklıgı dusunmuyorum )
    ben sılıkonları tırnak yardımı ıle temızledım cok sert degıl cunku :))
    ben ıhs yı sıvı metalle yaptım baya basarılı yukte 18-19 derece oynadı daha onceden konu acmıstım zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_74321738/tm.htm buda benım konumdu
    ali kardesım yanlıs anlama dıye tekrar ozur dılıyorum senın konunda kendı konumun lınkını verdıgım ıcın
    umarım faydası olmustur aklındakı sorulara

• cok saolun cevabınız için hocam silikonu yapmak istiyorum ilerde birsey olur falan mazallah sıkıntı olmasın.
  • 4770K larda bu dandik macun işini çözmüşler hava soğutma ile 6ghz normal diyorlar videolarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

4770K larda bu dandik macun işini çözmüşler hava soğutma ile 6ghz normal diyorlar videolarda.

Aynen Recep abi dediydi öyleyse H80i ile 6ghz yaparım alırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

4770K larda bu dandik macun işini çözmüşler hava soğutma ile 6ghz normal diyorlar videolarda.

ali hocam youtube de bır kac 4770k ıhs yapan vıdeolar var ondada macun olayı var 4.3ghz de 70-80 derece arası calısan cpu lar var
    ısı olayını cozemezse ıntel 4770k da cok fazla talep gorcegını sanmıyorum
    arastırdıkca bılgı edındıkce paylasırım
  • http://www.youtube.com/watch?v=Cd0zgaNnGA4 ali hocam 4770k gercegı malesef :(( vazgecmedı ıntel termal macundan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.