Şimdi Ara

3792 TL Oppo Realme 8 Pro 128-6GB/108MP(S5KHM2)+16MP(IMX471)/6.4'(S.AMOLED 1000nits)/4500mAh(50W)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hep bu fiyattaydı 3500 olusa fırsat olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkasina kocaman "dare to leap" yazmış olmaları bir bana mı itici geldi acaba? Teknik anlamda epey iyi görünse de bu can sıkıyor. 60 hz. 3699a nord n10 90 Hz ve işlemci farkıyla yarışıyor. Onun da eksisi LCD ekran oluşu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz özellikte 6000mAh telefon bulduğum zaman kacirmayacagim. Abi bu telefona 4500 koymak nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

herkes için itici bir yazı .Ne kadar inceleme izlediysem hepsi bu yazıya takılmış ama yazısız modelleri de varmış.

telefona gelirsek note 10 pro ile aynı kameraya sahip . Ekran harici birçok cihazla başabaş gider. hepsiburada eskiyi getir kampanyasına dahil bir ürün (500tl ek ödeme var ) . Ben reno 4 pro realme 8 pro arasında kaldım ,gidip m31s aldım :)) neden m31s aldım derseniz 300 papel vardı birde 3300 tl ye sıfır faiz 10 taksit yaptım . realme pro 3 taksit ve 3300 tl ye gelecekti . sanırım hata yaptım :) ( ama maddi durumlar )

bu paralara kampanyasız alacak olanlara samsung a 52 yada mi 11 lite tavsiye ederim. az daha paranız varsa s20 fe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 9 Kasım 2021; 12:45:9 >
  • orhanhardy kullanıcısına yanıt

şimdi neden 4500 ? biraz amiral gemisi telefonları incelersek pillerinin 4200 - 5000 arası olduğunu görürsün. buradan anladığımız şöyle elde kibar ve ince duran bir telefon yapmak için demek ki max 5k pil koyabiliyoruz. Realme 8 pro da süper hızlı şarj ile bunu desteklemiş . 176 gr hafif bir telefon olmuş .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.