Şimdi Ara

38.000 YTL ye kadar araç tavsiyesi lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lineanın tjet motorunun nasıl bi performansı var acaba???normal motoru 1.vitede cok vasattı..
  • Arkadaşlar cevaplar çok güzel ama hepsi de tarafsız mı onu bilemiyorum...Corolla diesel iyi bir seçenek gibi duruyor ama denildiği gibi satıcıları ilgilenmiyorlar bile, sanırım doymuşlar. Pazarlık bile yapılmıyor arkadaşlarla. Ben forumları gezerek, sizin değerli cevaplarınızı da okuyarak araştırmaya devam edeyim.Gün ola harman ola. Bakalım..Kısmetse yeni yıla iyi bir araba ile girmek istiyorum....Teşekkürler...
  • Bir i30 kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
    Soracağın bir şey varsa eğer memnuniyetle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmudo

Arkadaşlar cevaplar çok güzel ama hepsi de tarafsız mı onu bilemiyorum...Corolla diesel iyi bir seçenek gibi duruyor ama denildiği gibi satıcıları ilgilenmiyorlar bile, sanırım doymuşlar. Pazarlık bile yapılmıyor arkadaşlarla. Ben forumları gezerek, sizin değerli cevaplarınızı da okuyarak araştırmaya devam edeyim.Gün ola harman ola. Bakalım..Kısmetse yeni yıla iyi bir araba ile girmek istiyorum....Teşekkürler...

bence dizel corollanın baz donanımına 38,000 lira vermek intihar olur tekrarlıyorum "bence" sizi yanıltmak istemem.

sebebini sorarsanız da en basitinden kapak jantlar, siyah kapı kolları, siyah yan aynalar, arka camların elle açılıp kapanır olması vs... bunlar benim için yeter hatta artar sebepler.

değiştirme: bu arada benim tavsiyem Focus TDCi Collection ya da CDTi Astra Sedan olur. Makyajlanacak devamında kasa değiştirecek olması sebebiyle Focusu da elersek; Astra sedan Enjoy + spor paket + metalik renk evet evet bu aracı tavsiye ediyorum 2-3 ay sonra alacaz belki de ondandır neyse kolay gelsin işiniz zor hakikaten bilirim beni şimdiden bir stres sardı halbuki daha aracı değiştirmeme aylar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend10 -- 23 Kasım 2007; 4:22:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

Bir i30 kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
    Soracağın bir şey varsa eğer memnuniyetle...

En çok nelerinden memnunsun..Bagajı felannasıl yeterli mi...Yakışı ne durumda..BEn hyundaiye karşı önyargılı idim hatta amcam hep hyundai alırdı arabalarını deli mi ne derdim. Ama i30 farklı olacak diyorlar ama ne kadar farklı.Seçim nedenininz ne oldu..Kaça aldıız? Teşekkürler...
  • Arabanın en çok motorundan,performansından,yol tutuşundan,donanımından,ses sisteminden,direksiyonundan,sessizliğinden,elektronik klimasından,genişliğinden(bagajı da gayet yeterli),tasarımından memnunum.
    Ben arabayı kullanana kadar önyargılıydım. toyota auris d4d,ford focus tdci, opel astra cdti ve dahabirçok araçla karşılaştırıp aldım. Honda Civic yada VW Jetta almak isterdim ama ne dizelleri(hondanın) var, ne fiyatlarına(özellikle jettanın) yanaşabiliyorum. Ne de servis masrafları makul.

http://forum.donanimhaber.com/m_16082920/mpage_12/tm.htm
    burda araç hakkında benim ve diğer i30 sahiplerinin görüşleri var. teknik verileri de yazılı
    benim arabanın liste fiyatı 36.400
    ben 34000 civarına aldım. dizel select

oldukça ilgi çekiyo araba, yakıt tüketimi de gittikçe düşüyor. istanbul şehiriçi aşırı yoğun trafik (ort. hız 20-25km) 6.5lt filan yakıyor 170bin filan
    şehirdışı 4.7lt/100km fabrika verisi
    quote:

En çok nelerinden memnunsun..Bagajı felannasıl yeterli mi...Yakışı ne durumda..BEn hyundaiye karşı önyargılı idim hatta amcam hep hyundai alırdı arabalarını deli mi ne derdim. Ama i30 farklı olacak diyorlar ama ne kadar farklı.Seçim nedenininz ne oldu..Kaça aldıız? Teşekkürler...

• Astra sedan CDTI+Spor paket+metalik renk aliyorum simdiden hayirli olsun bana:)..Hyundai guzel araba ama bagaji kucuk geldi bana, leon da ayni sekilde...Octavia ise markaya on yargi ve benzinli motoru(test yaptim 10 lt yakti) yuzunden o super donanimlarina ragmen sinifta kaldi...Toyotanin tok satici edalarina 2.5 milyar daha veremezdim;butcemi asiyordu comfort diesel...37.600'e anlastim yarin isi bitirecegim hayirlisi ise..Cok zor bir surecmis ..Umarim en iyisi olmustur katkisi olan herkese tesekkurler...:)
  • hayırlı olsun dostum o fiyata doğru tercih yapmışsın, kazasız sürüşler :)
  • Hayırlı olsun kardeş, Allah kazaszı belasız günlerde kullanmak nasip etsin
  • cok tesekkur ederım aracı teslım alayım izlenimlerimi yazarım...Darısı araba almak isteyen kerkesin başına:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Dostum yıllık kaç km de yapıyorsun? Eğer 15-20 bin km civarı yapacaksan dizel lazım sana.

Loop yeni rütben hayırlı olsun kardeşim,

@ozmuda arkadaşımada hayırlı olsun diyelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

honda civic alabilirsiniz permıum düz vitesi 36 ya bırakıyorlar.

kesinlikle katılıyorum honda civic
  • kusura bakmayın topiği sonuna kadar okumadan yazdım.aracın hayırlı olsun dostum kazasız belasız keyifli sürüşler.
  • Selamlar araci teslim aldim...Gayet memnunum...2000 devirden oncesi soylendigi gibi cansiz..Ancak arabanin agirligi da onem kazaniyor...Benimkisi 68 kiloluk bir surucu, 7kg el bagaji ve 45 lt yakit ile 1386 kg geliyor...Ben zaten 100 kiloyum:) 1400 kiloluk arabayi turbosuz 1248 cc lik bir motorun ucurmasi beklenemez tabii...Konforu guzel ama amortisorler gene de sert geldi...Ilk 1000 km limitli kullanilmasi gerekiyor:
    Kitapcikta yazanlarin ozeti (ilk 1000 km icin)
    -Gazin 3/4 unden fazla basarak kullanmayin, hele tam gaz hic yapmayin
    -Dusuk devirlerde motoru fazla zorlamayin
    -ilk 200 km de sert fren yapmayin
    -aracin max hizinin %75 inden hizli surmeyin (bizimkinde 0.75*172=129km/h)

yakit 115 km yol yaptim ilk aldigimdan beri yol bilgisayarina gore :
    -ortalama hiz 34km/h, tuketim 6.3 lt /100km(karma kullanim)
    -klavuzunda ilk birkacbin km normalden fazla yakit tuketimi olabilir diyor....

kolay gelsin ....
  • Toyota corolla 1.4 Dizel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.