Şimdi Ara

38 Bin Liraya Kadar Otomatik Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O paranın hakkını en güzel lancer verir.
  • Merhaba

38000 TL bütçe ile otomatik vites alınabilecek araçları sizin için aşağıda listelemiş bulunmaktayız. Alabileceğiniz araçların en eski ve en yeni modelleri aşağıda görülmektedir. Web sayfasına gitmek için resmi tıklamanız yeterli olacaktır.

Kolay gelsin

38 Bin Liraya Kadar Otomatik Araç Tavsiyesi

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Orası karışmış düzelteyim onu okuduğum yorumlarda sarsıntılı gibisinden şeyler yazılıydı direkt yarı otomatiklere gitti aklım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

O paranın hakkını en güzel lancer verir.

Banada öyle geliyor ama temiz ve fazla km yapmamış Lancer bulmakta kolay değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Hocam lpg uyumsuz atmosferik yoktur cruze için sadece çelik sübap takmak gerek zaten şu an lpg li ilanların bir çoğu sübapları değiştirmiştir öyle takmıştır alırken ona göre sorun ilanlara çelik sübap vs...

Bu arada cruze otomatik için kötü yorumlarda okudum iyi yorumlarda , (Cruze tork kenvertörlü tam otomatikmiş düzelteyim onu)

Önerime gelecek olursak Fiat Bravo Dualogic çok araştırdım pek sıkıntısı olmayan bir robotize şanzımanı var bunlarda konfor vs olmaz ama bu fiyatlara çift kavrama veya tork konvertörlü yok varsada model km boya takıntılı birisi tercih etmek istemez saçmalama kararsızlık durumlarında müdahale edip alışılınca kullanıcıları sıkıntı çekmiyor , c4 otomatik mcp de aynı şekilde temizi gelirse alınır...

Hocam cevabınız oldukça aydınlatıcı teşekkür ederim peki çelik subaplı Cruze başka bir sıkıntı çıkarır mı mesela şanzuman hakkında bilginiz var mı?

Ayrıca sırf siz önerdiniz diye Bravoya bakacağım.

• Bence de cruze otomatik+lpg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

Şu parça olayını artık kafanızda aşun hocam.istanbul bide.lancer kullanıyorum o fiyata 2010 güel bi lancer alırsınz otomatiği zaten sorunsuz bende de 2010 at 1.5 var mazda ve lancer sorunsuz araçlar kaza falan olmazsa tamirciye uğramazsınız

Hocam Mitsubishi için çok bilgim yokta Mazda için 2 ay 3 ay parça bekleyenler olmuş hani arıza çıkmasına gerek yok illaki belli olmaz bu işler ufak tefekte olsa kaza gelebilir başımıza.
    Böyle durumlarda Mitsubishi de durum ne tam olarak? İstanbul ve diğer iller olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • punto kullanıyoruz başta bravo baktımda bütcem yetmedi cok hoş bi araba :D
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    Tork konvertörlüler pek sıkıntı çıkarmaz derler ağır bakımı vs masraflı olur sadece tabi robotize şanzımanda olsa manuelde olsa şehiriçinde illaki baskı balata bitecek ağır bakımı olacak masrafa girilecek tam otomatik biraz çok yakar ama rahattır derler konforu için değer diye düşünmekteyim diye ayrıca şu konuya bir bakın baya bir içerik var...

https://forum.donanimhaber.com/tam-otomatik-sanziman-bakimi-ve-arizalar--23246333

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Tork konvertörlüler pek sıkıntı çıkarmaz derler ağır bakımı vs masraflı olur sadece tabi robotize şanzımanda olsa manuelde olsa şehiriçinde illaki baskı balata bitecek ağır bakımı olacak masrafa girilecek tam otomatik biraz çok yakar ama rahattır derler konforu için değer diye düşünmekteyim diye ayrıca şu konuya bir bakın baya bir içerik var...

https://forum.donanimhaber.com/tam-otomatik-sanziman-bakimi-ve-arizalar--23246333

Cevaplar için çok teşekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

Şu parça olayını artık kafanızda aşun hocam.istanbul bide.lancer kullanıyorum o fiyata 2010 güel bi lancer alırsınz otomatiği zaten sorunsuz bende de 2010 at 1.5 var mazda ve lancer sorunsuz araçlar kaza falan olmazsa tamirciye uğramazsınız

2006 model lancer kullaniyorum ben bile sikinti yasamiyorum. Hepsiburada da bile birsuru parcasi var siz dusunun artik :)

• aykutsal kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim bilhassa @lojistisyen e zira cruze tekrar seçenekler arasına girer gibi oldu.

Arkadaşlar birde Mazda 3 ve Mitsubishi Lancer seçenekleri var bu markaların ülkrmizde bilhassa İstanbulda servis ve yedek parça durumları nasıldır bilen varmı?

Ikiside temizse servise gitmezsiniz zaten . mazdayi bilemiyorum ama mitsubishinin 6 tane servisi var. Kolay kolay ariza yapmadigi icin balata disk amortisor vb harici parca ihtiyaciniz olmaz. Mazda da boyledir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.