Şimdi Ara

38 bin sıralama ile girilecek en ideal mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf-4 38bindeyim.Çok baktım ama bir türlü karar veremedim.MF-1 de de 35bindeyim yıldız matematik mühendisliği tutuyor bu da bir alternatif.Ama mf4 den 38bin sıralama ile nereye girebilirim ?

• Gyte bilgisayar mühendisliği
  • Gazi insaat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den4es

Gazi insaat
    yıldız mat müh mezunu tanıdığım var bankada çalışıyor yaklaşık 5.000 tl maaş alıyor 35 yaşında
  • Izmir yüksek teknoloji Enstitüsü bilgisayar Müh
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahahahuhuhu

Izmir yüksek teknoloji Enstitüsü bilgisayar Müh
    bende yıldız matematik mühendisliği düşünüyorum bilgisi olan varsa bi aydınlatı verirse çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahahahuhuhu

Izmir yüksek teknoloji Enstitüsü bilgisayar Müh
    Üniversiteye kendin karar ver... sana inşaat öneren olmuş ama en ölü 2 mühendislik birisi inşaat birisi makina.(puanları her sene düşüşte) eskiden geçerliydi bunlar artık ölü.İnşaat tutunmaya çalışıyorda makinanın durumu vasat...Yakında tekstil mühendisliği gibi olacaklar(90'ların meşhur mühendisliği şuan öldü)
    Bilgisayar mühendisliği olabilir.Puanın yetiyorsa elektrik-elektronik,endüstri... çok iyi olur.Yurtdışına çıkma ve yaşama imkanın varsa genetik mühendisliği olur.maaş ve gelecek kaygın yoksa mat müh. olabilir yazan olmuş ama çalışma alanı sınırlı maalesef pek önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123456üye

Üniversiteye kendin karar ver... sana inşaat öneren olmuş ama en ölü 2 mühendislik birisi inşaat birisi makina.(puanları her sene düşüşte) eskiden geçerliydi bunlar artık ölü.İnşaat tutunmaya çalışıyorda makinanın durumu vasat...Yakında tekstil mühendisliği gibi olacaklar(90'ların meşhur mühendisliği şuan öldü)
    Bilgisayar mühendisliği olabilir.Puanın yetiyorsa elektrik-elektronik,endüstri... çok iyi olur.Yurtdışına çıkma ve yaşama imkanın varsa genetik mühendisliği olur.maaş ve gelecek kaygın yoksa mat müh. olabilir yazan olmuş ama çalışma alanı sınırlı maalesef pek önermiyorum.

Alıntıları Göster
    izmir yüksek teknoloji bilgisayar
    gazi bilgisayar
    istanbul üni. bilgisayarda olabilirde tutunman zor olur.
    yüksek not ort. getirebilirim dersen gazi bilgisayarı veya istanbul üni bilgisayarı yapıştır. Stajlarını falan sağlam yaparsın seçenek çok fazla(izmire göre kat kat)
    bilgisayarı zorunluluktan yazacaksan yani hedeflerinde falan hiç düşünmediysen şimdiye kadar,uzak dur derim.
    eskişehirde elektrik elektronik okurum dersende gözü kapalı git. Çukurova EEM de bi alternatif.(4-5 sene pişman olmayacağına emin ol)

• YTÜ Matematik Mühendisliği bence
    MF4 için istanbul bilgisayar olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrcapablanca -- 5 Temmuz 2015; 4:07:17 >
  • quote:

+10000000000

İnşaat Mühendisliği yazmaktan yana idim bi kaç mezun ile görüştüm ve olay hüsran en iyisinden en kötüsüne okullardan mezun olanların hiçbiri tamam işte cok mutluyum iyi kazanıyrum demiyor.Bence Endüstri yi iyi düşün dostum geliyorsa yaz

• 123456üye 1 kullanıcısına yanıt
    Maaş ve gelecek kaygın yoksa mat müh seç demişsin iş olanakları iyi değilmi ben iyi diye düşünüyodum
  • mete14 kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen kendine bağlı üni. zamanı kendini geliştirmen lazım, çalışana her zaman iş var.
    4 sene boyunca sadece okuldaki dersleri geçip kendini (örneğin) yazılımda geliştirmezsen mezun olduğunda iş bulman zor olabilir ki çoğu meslekte böyle zaten.
    İş ilanlarına da bakabilirsin:http://www.careerjet.com.tr/matematik-muhendisligi-isleri.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

quote:

+10000000000

İnşaat Mühendisliği yazmaktan yana idim bi kaç mezun ile görüştüm ve olay hüsran en iyisinden en kötüsüne okullardan mezun olanların hiçbiri tamam işte cok mutluyum iyi kazanıyrum demiyor.Bence Endüstri yi iyi düşün dostum geliyorsa yaz

Aynen öyle dostum.Endüstri,eem ve bilgisayar önü en açık ve kapsamlı fazla kazandıran mühendislikler.

• almancan varsa TÜRK-ALMAN Mekatronik Mühendisliği .
  • İstanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği ve genel olarak üniversite hakkında bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete14

İstanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği ve genel olarak üniversite hakkında bilgisi olan varmı ?

up bende merak ediyorum
  • mete14 kullanıcısına yanıt
    itu gemi makineleri isletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

itu gemi makineleri isletme
    Arkadaşım iü bilgisayarda, donanım konusunda çok kastırdıklarını söylemişti, yazılım konusunda ortalama bir eğitim veriyorlar.
    Hocalarından biri de bana donanım derslerimiz var ülkemizde pek popüler bir alan değil ama bilinmesi gerekiyor. yazılım eğitimi olarak da pek mükemmel bir eğitim beklemek mümkün değil demişti.
  • ygs2013 kullanıcısına yanıt
    Yıldız mat müh mü istanbul bilgisayar mı benim için daha iyi ben yazılım alanında uzmanlaşmak istiyorum. İstanbul üniversitesi bilgisayarda yazılım eğitimi ile yıldız mat mühdekini karşılaştırırsak ne diyebiliriz ?
  • format159 kullanıcısına yanıt
    hazırlık varmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.